Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Risikovurderinger/besigtigelser

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Risikovurderinger/besigtigelser"— Præsentationens transcript:

1 Risikovurderinger/besigtigelser
Projekt om besigtigelser og mobil platform, fase 1.

2 Ændringer i forbindelse med risikovurderinger på Privat
Der er igennem et stykke tid blevet arbejdet med vores processer og besigtigelseskriterier på risikovurderingerne på Privat. Det medfører nogle ændringer der bliver igangsat nu, og de er beskrevet på de efterfølgende slides. Næste skridt er en mobil platform der giver nye muligheder i den kommende tid. I vil høre mere om denne spændende løsning lige så snart vi er klar til at præsentere den. Vi håber I vil tage godt imod de ændringer der sker nu, og ikke mindst de ændringer vi kommer til at få i den kommende tid, så vi kan give vores kunder Danmarks Bedste Kundeoplevelse når vi skal risikovurdere deres ejendom i forbindelse med indtegning.

3 Nuværende besigtigelsesregler på Privat
Følgende bygninger skal besigtiges i øjeblikket: Bygninger med blødt tag / stråtag. Taget skal være udført med brandsikring jf. Brandteknisk information nr. 29. Huse opført før 1880. Ved dækningsudvidelse. Nedlagte landejendomme/hobbybrug

4 Fremadrettede undtagelser på besigtigelseskriterierne
Stråtag - Hvis kunden erklærer at der er brandhæmmende undertag, udført inden for de sidste 20 år, er der ikke grund til besigtigelse (note med info om brandhæmmende undertag - bekræftelse fra kunden skal arkiveres i MIA under forsikringsstedet). Huse før 1880 – Besigtiges ikke hvis den har været gennemgribende ombygget / istandsat inden for de sidste 20 år (fotos, kopi af regninger på ombygning/istandsat eller kopi af entreprisesagen – skal arkiveres i MIA under forsikringsstedet). ”Ved dækningsudvidelse” – Kan fraviges hvis det er i forbindelse med istandsættelse. f.eks. – i forbindelse med nyt gulv i huset har fået gulvvarme og derfor ønsker dækning for skjulte rør – eller hvis vi tidligere har haft forbehold på stormskader på taget og der nu er lagt nyt tag (fotos eller kopi af regning skal arkiveres i MIA under forsikringsstedet). Huse med bindingsværk er omfattet af reglerne for stråtag og ”opført før 1880”, og besigtiges efter disse regler. Huse med bindingsværk vil fremadrettet få indsat en manuel klausul, der undtager svamp, insekt og råd. Ved indtegning dannes en godkendelse ved bindingsværk under ”Bygningskonstruktion”, som oplyses via BBR. Dette genererer en godkendelse, hvorefter Privat UW vil indsætte den manuelle klausul omkring bindingsværk. Levering fra UW medio marts 2017.

5 Taksators opgave Taksator skal vurdere om det materiale han har til rådighed, gennem fotos, tilstandsrapport ellerandet skal føre til en fysisk besigtigelse eller kan vurderes administrativt. Hvis taksator laver en fysisk besigtigelse, og kunden ikke er til stede, efterlader han en skrivelse for at gøre kunden opmærksom på besøget. Dette er med til at sikre at kunden får en god oplevelse, og skaber klarhed over hvad der er sket omkring ejendommen den pågældende dag. Her skal kundeservice/salget hjælpe med at indhente følgende info: Fotos Tilstandsrapport, dog max 3 år gammel Info om evt. hjemmesider – f.eks. ejendomsmægler Info om de bygninger der ikke skal forsikres OPLYSNINGERNE SKAL ARKIVERES I MIA UNDER FORSIKRINGSSTEDET, OG BESKED SKAL GIVES TIL TAKSATOR.


Download ppt "Risikovurderinger/besigtigelser"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google