Nordisk Microfiber Produkt & Service koncept

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Urtekram’sk VMI 13. April 2011 M3UG årsmøde 2011.
Advertisements

Dynamicweb Software A/S Tobias Høst – Commercial Lead, eCommerce.
Telos Team Introduktion.
Virtuel medarbejder eller konsulent
informationsflowet for kemiske stoffer og blandinger
Aftalelov, købelov og CISG
Kontakt vores salgsafdeling på eller
OEE Når man arbejder med OEE målinger ser man på den enkelte maskines effektivitet og laver dernæst en analyse, så man let og overskueligt kan se hvad.
Brødrene Dahl samarbejdspartner med Jysk Klima Center
BUREAU FOR MARKEDSANALYSER Din genvej til viden, indsigt & overblik Man får et hurtigt overblik ved at kigge på farverne. De grønne farver viser, at her.
Nordisk Statistikermøde – København 2010 Fredag den 13. august 2010 Tema 4: Formidling Geomatic: Martin K. Glarvig & Danmarks Statistik: Erik Sommer.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Christian Bruhn Rieper Kontorchef Fornyelsesfondens sekretariat
De to officielle miljømærker
Beregn de totale omkostninger
Hvorfor ØKO? • ØKO og Astma & Allergi (A&A) er ved at blive en kategori der er stor efterspørgsel på inden for indendørs maling (top 3). Vores målgruppe.
Udfordringer i en cirkulær økonomi
Velkommen til workshoppen Blindgyde eller karrierevej - kundecentret som en integreret del af koncernen Drivsel – drift og trivsel i call centre konference.
Velkommen. Agenda •Hvorfor informationsmøde nu? •Hvad er der sket de sidste 3 måneder? •Hvor vil vi gerne hen? •Aktiviteter frem til 31. december •Hvordan.
Carbon 20, Herning Coach Janne Uldall 19. juni 2012
Virksomhedens informationsbehandling
Velkommen til Arovit Petfood - DMP
Helt ren, på en helt ny måde !
DI Handel årsdag - Tirsdag den 12. maj Adm. Direktør Steen Weirsøe
Viima – intelligent rengøring
Infrastruktur om gasstationer - Partnerskab mellem Fredericia kommune, Tide busser og Bionaturgas Danmark.
ART GALLERIES Gruppe 4.
Ill. 16.1: Distributionskanalernes værdiskabelse
Digitalisering i Praktiken Workshops den 9. februar 2007
Det du kommer til at se og opleve i dag er en helt ny teknologi indenfor ernæring. Med denne teknologi er det muligt at opleve fordele allerede indenfor.
Præsentation af e-takeaway.dk
Pinpoint.
Globaliseringsnetværket 13. marts 2008 Eksport Kredit Fonden.
Program for valg af platform Præsentation af os selv/IdeFA Gruppen Tjeklisten Valg af platform – Godt det ikke er os! – GENERELT Gruppearbejde 1. Pause.
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Brugerne i centrum for træfsikre løsninger
Desktop Deployment initiativ FY05. Operativsystemer i brug Support for Windows 95/98/NT4 er ophørt Windows XP SP2 bliver endnu et incitament til at.
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Small Business Specialist Community Partner Development Manager Lotte Rahbek.
Microsoft Dynamics – synergi mellem forretningsområder Susanne Christoph Dynamics Sales Lead
og hvad kan vi bruge det til? v/Eva Nautrup, Rose Poultry A/S
27 FEBRUAR 2013 XXX 1 Region Midtjylland OPP og OPI Ulf Kjellerup, COWI.
Agenda Brug af NemHandelsregistret eOrdrer Compliance på rammeaftaler Datakvalitet i faktura Vejledning til UTS PEPPOL gateway Nordisk Forsendelsesadvis.
VELTEK medlemsmøde 22. januar 2008 DS Certificering A/S VA-godkendelser – nu og i fremtiden.
Kapacitetsstyring.
Seminar Nyborg Strand 3. maj 2011 Nortec System A/S Seminar Nyborg Strand 24. april 2012.
Velkommen til Bevola - Bare bedre løsninger Nordeas Erhvervspris 2011CSR Award 2013.
Energibesparelse Energibesparelse og levetids optimering
EBF seminar - Tirsdag den 24. april 2012 Velkommen til MIELE A/S.
E-handel og FM Program: Kl Introduktion
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Hvad kræver det at blive Small Business Specialist? Marlene Dissing Projektkoordinator.
Udlicitering af grøn drift
Præ-registrering Vibeke Plambeck 28.maj 08 Hvad skal man være opmærksom på - som ansvarlig for et stof - som downstream-bruger.
Floor Heating arketype processen. Hvorfor skal vi dog se på værdierne? I 2003 køber Danfoss DEVI A/S. DEVI brand´et forandres fra et Corporate Brand til.
Business to Business På den JYSKe måde…...
Dokumentation af opgaver

System til kvalitetssikring af økologiske fødevarer
Historik: Grundlagt 1948 Produceret tomater siden 1976 Leverer til GASA indtil 1980 Starter levering til Nordgrønt, men fra 1985 leverer vi direkte.
Fællesfagligt emne: Fra Osmannerriget til det moderne Tyrkiet
©FDLF VELKOMMEN WORKSHOP 8. december, ©FDLF Introduktion Workshop 8. december 2004 Plenum 1.
Produkt præsentation Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Forbrugernes Needs Selv at kunne sammensætte sine tv-pakker Selv at kunne sammensætte sine tv-pakker At kunne betale efter behov (dvs. Man ikke skal betale.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Forretnings innovation ! 1/15 Det overordnede mål er værdiskabelse i virksomheder Metoder til afklaring af hvilke veje der skal følges. Idé og Udviklingshuset.
- Træet længe leve! Royal Termo Træ. Innovation er at overleve !!!! Det kræver tilpasning at overleve og at drive virksomhed er en kamp for det vi tror.
EBAS Energi- og Bygningsrådgivning A/S Byggeskadeforsikring Energi og bygningsrådgivning A/S (EBAS) Bygherreforeningen & Ejendomsforeningen Danmark.
Koncepter og butikskæder
Supply Chain management SCM
Nye digitale løsninger
CØ / FOKUSERET VÆRDIKÆDE
Præsentationens transcript:

Nordisk Microfiber Produkt & Service koncept

NMF Profil 1998 – Blev Nordisk Microfiber stiftet af Helge Sejten, som den gang kun servicerede og solgte NMF produkter til én forhandler I Danmark. 1998-2004 – Kun salg til én udvalgt grossist I Danmark 2004-2011 – Opbygning af et større forhandlernet i Danmark 2006-2009 – Udvider vores produktion fra 2 fabrikker til 4 i Asien. 2012 - April – Generationsskift, Rune Sejten overtager virksomheden 2012 - OKT – Massiv investeringer i det danske markedet, både produkt og markedsføringsmæssigt 2013 - FEB - Nordisk Microfiber skifter navn til Nordisk Microfiber Danmark Aps 2013 – April - Lancering af 5 nye produkter samt opdatering af eksisterende produkt portfølje 2013 Ultimo – Opstart af eksportmarked i Sverige

Værdiskabelse for forhandler Komplet produktprogram af kvalitetsprodukter, samt prisorienteret produkter – Basis og Primum serie. Simplet og let system at anvende og vedligeholde. Uddannelse I microfiber generelt, samt anvendelse, metoder og vedligeholdelse, for optimal udnyttelse af produkterne. Rådgivning og træning hos slutbrugeren, for korrekt anvendelse og vedligeholdelses af produkterne. Fuld support. Højt dækningsbidrag for Jer som forhandler, I forhold til konkurrende produkter. 4-8 markup

Komplet kategoriløsning 6 Kategorier NMF Micorofiberklude i 4 kvaliteter samt 3 størrelser til alle overflader og behov NMF Microfibermopper i 2 hele programkvaliteter (Basis samt Clean Plus sortiment) samt 5 størrelser til alle overflader og behov NMF rengøringsskafter I 2 kvaliteter (alu. & glasfiber) samt alle størrelser fra 70 til 180 cm – 4 forskellige typer NMF fremfører til Velcro og lomme systemer – 6 forskellige størrelser og typer. NMF Privat Labels program - projekt løsninger på over 100 prototype Diverse tilbehør, så som vaskenet, velcrolister, skumgreb m.v.

Dokumentation Dokumentationen på vores produkter er meget vigtig for os og ikke mindst vores kunder. Vi har udarbejdet anvendelses dokumenter for alle NMF mopper, således at vi sikre en korrekt anvendelse af mopperne. Dokumentation omkring vedligeholdelsesprogram af NMF microfibermopper og klude er ligeledes tilgængelig. Alle produkter er gennemtestes af professionelt rengøringspersonale, igennem en længere periode, før vi producer dem til NMF produktportfølje. NMF produkter indeholder ikke stoffer som fremgår på “REACHE kandidat listen”, fra EU. Alle produkter er fremstillet med hensyn til miljøet (ISO 14001). Ligeledes inderholder ingen af vores produkter parfume og de fleste af produkterne er skånsomt indfarvet med mintfarver (ikke farveægte) da vi ved at indfarvningen er meget miljøbelastende. Desuden anbefaler “Branchearbejdsmiljørådet for service og tjenesteydelse”, brug af NMF rengøringssystem for korrekt ergonomi og høj rengøringsevne. (http://www.bar-service.dk/Default.aspx?ID=7111)

Teknologi og innovation Teknologien og vores knowhow er sammensat af flere forskellige parameter. Mere end 15 års viden og erfaring indenfor udvikling af microfiber og rengøringssystemer. Produkterne bliver altid gennemtestet og kontrolleret af vores tekstilingeniør samt i brug over en længere periode af vores testgruppe – eftersom vi kun laver produkter som er beregnet til professionelt brug. Alene i 2013 har vi lanceret 5 nye produkter til det danske markedet, samt opdateret det eksisterende produktprogram med masser af til rettelser; herunder farvekodning, stærkere velcro bagsider af vores mopper, samt helt nye labels til alle produkter som tilsvarer omverdens krav, med hensyn til mærkning af produkterne.

Service Koncept Træning af alle sælger i microfiberns egenskaber samt NMF produkter og systemer. Uddannelse af rengøringspersonalet, således at de er velinformeret om hvordan de opnår den fulde effekt af systemet, herunder korrekt kemi dosering, ergonomi og produktanvendelse. Sambesøg og demoer sammen med Jeres konsulenter, for at styrke samarbejdet og bidrage med korrekt rådgivning overfor kunden. 24 timers levering af alle ordre. Bistår ved udbud med arbejdes ark samt vareprøver.

Hvorfor forhandle NMF produkter? Ikke ”låst” til et komplet system med hensyn til skafter & rengøringsvogn Kostbesparelse pga. den lange levetid på produkterne og reduceret kemi/vand forbrug Hånd i hånd med brugeren: Komplet servicepakke (uddannelse i brug og metoder) Produktudvikling med fokus på 4 nøgle områder: Rengøringsevnen - kvaliteten - friktion og ergonomi Opfylder alle standarter for korrekt ergonomi til professionel brug (DK/EU krav) Højt DB 4-8 markup – “Value for Money” Produkter Specialister indenfor vores nichen, mere end 15 års erfaring Reklamations rate 2012: 0 % Under konstant udvikling af nye og eksisterende produkter Unikt Privat labels program Hurtig og pålidelig levering – 24 timers levering Håndtering af store ordre fra dag til dag – høj lagerbeholdning

Udpluk af NMF forhandler

Simple handelsbetingelser Styrker samarbejdet Vi er af den overbevisning at simple handelsbetingelser fremmer et godt og langvariet samarbejde for begge parter – derfor er vores handelsbetingelser simplet sammensat. 30 dags kredit fra faktura dato. Alle ordre leveres I løbet af 24 timer. Order modtaget før kl. 15:00 leveres næste formiddag. Alle ordre levers fragtfrit og uden ekspeditions omk. eller andre gebyr. Høj kickback-ordning fra 5-10 % - på den måde tilgodeser vi alle vores kunder

Kontakt Lager: Nordisk Microfiber C.F. Tietgens Boulevard 19 DK-5220 Odense SØ Danmark Kontor: Nordisk Microfiber Agerhatten 27A 5220 Odense SØ Danmark Tlf. +45 6598 2040 Web: www.nordiskmicrofiber.dk www.nordiskmicrofiber.de www.nordiskmicrofiber.se Email: Info@nordiskmicrofiber.dk Info@nordiskmicrofiber.de Info@nordiskmicrofiber.se