Spejder weekend d.24-25.05.03 Hjemme på Hulvejen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Dato og tid • 13. juli juli 2013 – Mulighed for selv at rejse videre – To landsdele har turer der støder til… • Tidligt om morgenen d. 13. til sent.
Game maker.
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Samsø Outdoor Explorer.
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Limone Cup 2013 Praktiske oplysninger Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold Det er med stor.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Velkommen til kursus.
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
INTRO 08/09/05 Byens Netværk i New York. New York DAGENS PROGRAM 1.Velkommen / Vi glæder os! v/Ole & Henriette 2.Om det faglige og det praktiske – dag.
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Rt Camping 2006 Turen går i år til Vikjær-Diernæs Strand camping.
Informationsmøde den 25/8-2011
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Fætterjagt oktober 2005 Billeder fra Lauras album.
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program • Rejse tider • Hvad går pengene til? • Madbudget • Spire- og smutterne • Program og aktiviteter.
•Velkomst og præsentation • Skolens profil • At gå i børnehaveklasse • Struktur i SFO • At gå i SFO • Praktiske oplysninger • Tak for i aften.
Hvilken del af spørgsmålet forstod du ikke??
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program Rejse tider Hvad går pengene til? Madbudget Spire- og smutterne Program og aktiviteter Kom med.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Brandstation og siger : ‘’vi har indført et nyt system på brandstationen fra nu af.”
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Heidi Wandbæk Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring.
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program Transport af piger Transport af materiel Rafter og brænde Program Alt det andet Jobbørs.
Spejder er sejt!. Plan Hvorfor tager man på Plan? Hvad får du ud af det? Hvordan er det at tage helt alene af sted? Hvordan er det at skulle hjem? Forældres.
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
Mandag d. 10. september  Jeannie er syg.  Mountainbike tur for 2.b’s piger. Alle børn får tilbud om at komme en tur i skoven på s.f.oens mountainbikes.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Sunde børn i Danmark Viden om kost og krop
Nu nærmer foråret sig. Som bedsteforælder skal man selvfølgelig have børnebørnene med i ZOO.
VELKOMMEN Familiespejder DUD 27. september KORPSETS NYE FAMILIETILBUD Liane Brandt, udviklingskonsulent KFUM-spejderne.
Mandag den 18. august Udedag Vi laver snobrød på bålet. Marianne fri Jens vikar.
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
Morgenmad Nogle spiser havregryn med mælk og sukker.
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
Med Historisk Forening til Bremen Maj dage 4 stjerner **** 400 m til Altstadt.
Mandag den 5. november Alle børn var ude en time efter skoletid Mountainbiketur for drengene i 2.A kl Børnene cykler ud mod Ørnereden, en tur.
FDF s ambition FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.
Stöten uge 7, 2015 Lørdag d. 7. feb. Afgang Christiansfeldvejkl Stena Jutlandica Frederikshavn kl (evt. aftensmad på båden) Ankomst Göteborgkl.
Tag med til Chicago i 1930’erne!!
SOMMERHUS- TUR 2011 Velkommen til…. Årets tur foregår: Fredag den 3. juni kl til søndag den 5. juni kl
Uge 51 Mandag: UDEDAG. VI LAVER SNOBRØD PÅ BÅLET. Tirsdag:
Kultur Forandringen Forandringens lejrbål mandag kl og fredag kl Mød alle forandringens ledere, Syng sammen aften mandag kl –
Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra sidste gang Alles padlet skal I dag kl indeholde: 1. Det der mangler fra.
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
Skabt som mand og kvinde
FLYVEPROGRAM for sommerlejr uge 28 d /07 ved Holstebro Flyveklub: Programmet er og bliver tentativt. Dette med baggrund i uvisheden om det danske.
MIT NYE VUGGESTUELIV.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
FLYVEPROGRAM for sommerlejr uge 28 d /07 ved Holstebro Flyveklub: Programmet er og bliver tentativt. Dette med baggrund i uvisheden om det danske.
”Den der har et grundigt kendskab til sig selv og til sin fjende er sikker på at vinde alle slag” Sun Tzu (Kinesisk krigsstrateg) levede omkring 400 BC.
Hjemme hos Samir.
Sommerferie I min sommer ferie var jeg på sjælland.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Fredag d. 13. april til søndag d. 15. april 2018.
Præsentationens transcript:

Spejder weekend d Hjemme på Hulvejen

Der er lige nogle telte som mangler en plads.

Grube bålet forberedes til aftensmaden

Lidt efter.

Alt er ved at være på plads

Selv Marie…..

Der bliver der lavet pandebånd

Smykker.

økser

Og Ponchoer.

Men tid til en tur på svævebanen er der altid

Kaffe skal der til

Bålet vokser stille og roligt

De sidste skal lige være færdige

Mens spejderne leger

Bliver bordet klar til aftensmaden

Maden kommer i jorden

Og salaten gjort klar

Snobrødet er ved at være klar

Børnene er klar til aftensmaden

Men er maden det også?

Vi skal dog lige have flaget ned.

Nu må det være lige før

1½ time i jorden

Det første kød godkendes

Og så må vi andre også

Søndag morgen kommer mor og far

Til morgenmad.

Vi er næsten klar til ”afrejse”