Rundtur i Canada 21.07. – 14.08.07. Rundtur i Canada •3½ uges ferie forude •Lørdag morgen blev vi hentet af Joan, der havde lovet at køre os til lufthavnen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bornholm Af Jakob Volf P..
Advertisements

Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Kongsberg Guttemusikk Korps
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
100 års fødselsdag Maj 2011.
En storbyferie i Barcelona
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Rosenborg Rosenborg slot er ikke en hvilken som helst bygning men et museum der rummer mange værdifulde genstande.
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Den blå planet!.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Rejsen går til… CANADA .
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
I dette shoppingcenter havde kvinder en unik mulighed for at vælge sig en passende mage blandt forskellige mænd.....
1998 Turen til Aabenraa - Flensburg. Ja så er vi her igen – venter på at komme afsted.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Sejlads I uge 34 har 7. og 8. klasse på Fjelsø Friskole haft sejlads på skemaet. Vi kørte i vores bus til Hvalpsund hver dag. Vi blev delt op i to hold.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
1999 Turen går til Herning. Så er det 1999 og vi skal til Herning.
Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal.
Pris: Kr. for 2 voksne. • Fly Tur/Retur • Flyskatter • Billeje • Hotelophold • Afbestillingsforsikring • Aktiviteter Ikke inkluderet • Rejseforsikring.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
PPS med lyd. Klik for Næste billede Jeg stillede nogle få spørgsmål Til ånden i lampen.
CANADA .  Fly fra København til Toronto.  7 overnatninger i Toronto med helpension.  Royal Ontario Museum.  Zoologisk Have.  Eaton Center-indkøbscenter.
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
Torsdag den Afgang til Kastrup fra parkeringspladsen Flyafgang til Wroclaw fra Terminal Ankomst Copernicus.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Golf N`Wine Tour 2014 Afgang i luksus bus fra Brande onsdag kl
Joken, der bringer dig held!
Beijing 2011 Ungdomsskolen Kolding Påsken /4 – 24/4.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Paris 2013 Informationsmøde. Aftenens program VELKOMMEN Marker fremmødet og tjek mobil samt hjemme nr. HVEM SKAL MED FRA UNGDOMSSKOLEN Præsentation REJSE.
Joken, der bringer dig held!
En røde kors rapport om Oksbøllejren Sundhedstilstanden Klik her.
Paleochora - Creete. Stranden ved Falasane Kør evt langs vestkysten her Mod Paleochora.
Så er familien Sølvsten Nissen igen blevet installeret i Tanzania. Men denne gang er det i Dar es Salaam i et nyt hus, og derfor vil vi gerne invitere.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
New York City & Washington, D.C.  Her er basen (NY)
Den sidste vinter-eftermiddag. Det var en vintereftermiddag. Der var helt hvidt. Der var is på søen og sneen faldt.
De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det.
PARIS 2015 Informationsmøde.
Studietur til Paris Oktober Indhold og datoer * Det er en studietur for at se judo turneringen Paris Grand Slam – og være sammen og opleve Paris.
Island turen Jonas, Marcus og Sascha. Søndag Mandag Jonas værelse Her er frokosten Her er vi oppe i det store tårn.
Futureavenue Fremtidens by.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Tidslinje Murens fald.
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
Vores tur gik langs kysten, hvor det var muligt Der var et par steder, hvor der var så mange store sten, at vi måtte gå ind i landet Ellers en fantastisk.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
”Torpabo” Feriehus i Bystad, Sverige. Sommer og -
Velkommen - det er et kønt hold ….
min sommerferie på malorca
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
En ung dame ventede på sit fly i en stor lufthavn
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
! ! Min sommerferie Den første uge i sommer ferien var jeg med Rita til vester havet. Den første dag kørte vi der op i bil. Vi så Limfjorden den var flot.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Hej her er noget om min ferie !!!
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
– 13. Årgang Nr. 48 December 2018 December, december fyldt med traditioner, travlhed og hygge. Dagene er korte,
PPS med lyd. Klik for Næste billede.
Præsentationens transcript:

Rundtur i Canada –

Rundtur i Canada •3½ uges ferie forude •Lørdag morgen blev vi hentet af Joan, der havde lovet at køre os til lufthavnen. •Vi fik pakket kufferter, krykker, kørestole etc. og så begyndte ferien.

CPH - Frankfurt •Lufthansa fragtede os til Frankfurt •Når man er så fjollet at brække foden inden man skal på ferie, må man have krykker og kørestol med •Stolen blev afleveret ved flydøren og modtaget der igen i Frankfurt Morgenmad skal der til… Den heldige vinder af en badebold…

Frankfurt - Montreal Air Canada tog sig pænt af os Vi fløj over Grønland

Québec City •Vi kørte direkte fra Montreal til Québec City (ca. 254 km ”ligeud”) •Vores værelse var med ensuite bad og toilet ”i skabet”  •Vi boede på 2. sal udenfor men tæt på bymuren Udsigten fra værelset Værelset

Quebec City - værelset ”Vores” hus og værelse på 2. sal Trapperne krævede koncentration…

Québec City Mange bygninger har zink-tag Lokalt marked med FRISKE varer

Québec City Mange bygninger har zink-tag Man vil være MEGET fransk i Québec Kornsiloer midt inde i byen

Québec City Mange hyggelige gader …og pladser Hvad gør man ikke for penge

Québec City Man er meget fransk – mere end Frankrig Havnepromenaden foran hotellet/slottetHavnefronten set fra promenaden

Québec City Der var marked på promenaden Kanonerne var klar til at skyde… Rød er ”in” i Canada – også på tageDen engelske katedral

Québec City Flere steder i byen er der malet på husene

Québec City Centralstationen Ren, pæn og flot indeni Springvand og fine blomster udenfor •Centralstationen, som vi boede ret tæt på – og parkerede nedenunder – var ret flot •Restauranterne på stationen var blandt de bedst i byen. Vi prøvede ”kun” den ene – til gengæld to gange

Québec City Kaniner… Chokoladebillede Chokolade-diplom, -billede, -ur mm. •En lille chokoladebutik med produktion og et lille museum •Museet var meget interessant – og vi fik selvfølgelig smagsprøver 

Québec City Indkøbscenter med – Skøjtebane (til kamp), karrusel, pariserhjul, rutsjebane mm. Lidt kage og sodavand var der også tid tilDen engelske katedral •Lidt udenfor Québec City ligger der et stort shopping center, hvor vi tussede lidt rundt, inden vi skulle i Cirque de Soleil •I centeret stod vi pludselig foran en kæmpe skøjtebane med tilskuer- pladser, spiller rum mm. Rundt om skøjtebanen var der flere kørende forlystelser.

Québec - Cirkus Teltet set fra parkeringspladsen Vi er klar – fye ha, man må ikke tage billeder

Québec - Vandfald KFC eller PFK som de siger i Québec  Junior vandfaldet udenfor Québec ”Senior” er ca. 50% højere end Niagara FallsBroen til L´lle D’Orléans set fra vandfaldet

Québec - Vandfald En fantastisk udsigt …også fra den anden side Store bolde holder broen over vandfaldetBroen over vandfaldet (den nyeste…)

Québec - Vandfald Cabel-car bragte os til toppen og ned igen Sikke en udsigt – og nogle bader i søen De trapper måtte vi gemme til en anden gangVi var også bare blevet våde, når vi kom ned…

Québec – L’lle D’Orléans Cabel-car bragte os til toppen og ned igen Vandfald

Fra Québec til Montréal Vores hotel i Montréal Dejligt lille bageri

Montréal

Montréal – den olympiske by

Montréal - havnefront

Montréal - centrum

Montréal

Montréal - katedral

Montréal – 2. katedral og underbyen

Montréal – har også kinesere.. Og mange mennesker der må på gaden når det brænder – og hele bydelen får afbrudt strømmen

Gåtur på toppen af Montréal

Montréal og Mont Tremblant

Ottawa – Canadas hovedstad Flot lyd og lys show på parlamentet om aftenen

Ottawa – Canadas hovedstad

Vikingebåd fra Roskilde Museum Aftenhygge på balkonen Udsigt til Ottawa i Ontario fra Hull i Québec

Sejltur fra Gananoque

Aftenhygge i Kingston

Toronto ”Politistationen” Havnefronten

Toronto – gåtur m.m. Dejlig middag hos Binas familie Just for Laughs festival

Gåtur i Toronto om aftenen

Endelig : CN Tower HELT oppe i 457 m

Endelig : CN Tower Der er langt ned! Man kan lige ane Niagara halvøen

Niagara Falls Peter havde glemt at Fallsview betød: ”Hvis du går 100 meter kan du lige skimte”

Niagara Falls

Sejltur med Maid of the Mist

Niagara Falls : Maid of the Mist

Niagara Falls Legoland!

Køretur ved Niagara

Fødselsdagsmiddag i Skylon Kan du se manden på linen?

Fødselsdagsmiddag i Skylon

Køretur i Niagara- området

Der var ikke så meget i området, men Welland-kanalen var meget interesssant

Niagara-on-the-Lake Vi fik både aftensmad-picnic og gik lang tur i byen.

Vores fine B&B i Niagara-on-the-Lake Joe var også med på ferie Peters hjemmelavede køleskab foran A/C-indblæsningen

Niagara - Hamilton

Køretur på Niagara-halvøen

Stop i Port Dalhousie Selv fuglene holdt sig i skyggen – det var varmt

Frokost i Hamilton Puh ha - frokost i 39 grader og næsten 100% fugtighed

Hamilton - Toronto

Alberta – mod ”the Badlands”

Helikoptertur

På dinosaurmuseum

Ude ved dino & co. (langt ude)

Hoodoo’er

Dalum på Fyn i Alberta Kirke, forsamlingshus, brandstation, og... ét hus!

Calgary Børnene må tegne på bordet mens man venter på maden Alle huse var ens i kvarteret, men det er ikke noget problem med GPS

Calgary – olympisk landsby

Rocky Mountains i sigte

Kananaskis - Banff

Flot tur med ”moose”-udsigt

Tur op til toppen i Banff Regnbue uden regn

Tur op til toppen i Banff Dejlig kineserrestaurant – højt oppe!

Tur til Columbia Icefields En superflot køretur

Tur til Columbia Icefields Kragetå-gletscheren

Columbia icefields 125 km 2 ! Se næste side

Columbia icefields – vores køretur Skift Normal bus Special- køretøj

Columbia Icefields Specialkøretøj 1954 Global opvarmning...

Køreturen til isen

Oppe på en masse is! Ah, frisk vand

Oppe på en masse is! ”Don’t go beyond the blue cones. It’s unsafe, the area has not been surveyed!”

Oppe på en masse is!

Tilbage mod Banff Fantastiske udsigter Vi nød dem alle!

Lake Louise & Moraine Lake Lake Louise – fuld af turister..... Moraine Lake var til gengæld køreturen værd !

Lidt billeder taget på vejen!

Vores fine B&B i Banff

Hygge i vores fine B&B

West Bank (nær Kelowna i Okanagan Valley) Lidt aftenhygge i solnedgangen

Tur i B.C.s vinland

Tur i B.C.s frugt land

Endnu en gang aftenhygge i West Bank

Køretur mod Vancouver Island Træerne dør af en paracit der trives pga.. Global opvarmning

Sejltur til Vancouver Island

British Columbias ældste pub

Køretur nær Victoria Bambi og mor i baghaven

Gåtur i Victoria

BCs parlament Indianere laver varer på stedet og sælger løs!

Gåtur i Victoria Der var masser af trafik i havnen: både, fly, katamaraner.. En gal millionærs ”slot”.. Han blev ruineret af at bygge det!

Sejltur til Tsawwassen (Vancouver...) Bemærk at man sejler gennem USA! (uden at blive kropsvisiteret af anti-terrorkorpset!!) Så, mr Captain, tungen lige i munden!

Sejltur til Tsawwassen (Vancouver...) Bald eagle Sæl-stenen (uden sæler idag) – igen tæt på !

Sejltur til Tsawwassen (Vancouver...) Ude på det ”åbne” vand kan alle slappe af - også passagererne!

Tur i Vancouver Levende skilt Optagelse af filmen ”The Eye”

Stanley Park Der havde været blomsterbørn på besøg Skibene venter på kajplads...

Tur i Vancouver Udsigt fra Granville Island Igen masser af fly i havnen..

Lakseopdræt Lakseopdrættet er en ”hjælpende hånd” til naturen: alle fisk slippes løs

Vores ”tyske” B&B i Vancouver Fin udsigt lidt nede af vejen Bambis bagende

Gåtur i Steveston

Steveston Tre flåder på slæb!

På vej afsted.. efter 24 dage Sidste måltid i Canada: Endnu en gang kunne vi hygge os!