Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kongsberg Guttemusikk Korps

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kongsberg Guttemusikk Korps"— Præsentationens transcript:

1 Kongsberg Guttemusikk Korps
100 års jubilæumstur til Gardasøen

2 1. dag - Afrejsedag Flyrejse med Norwegian fra Gardermoen Lufthavn i Oslo til Malpensa Lufthavn i Milano

3 Busser holder klar i lufthavnen for kørsel til Campingpladsen.
Bustransport Busser holder klar i lufthavnen for kørsel til Campingpladsen. Campingpladsen ligger ved Gardasøens sydlige del, tæt på byen Lazise og ca.180 km fra Malpensa lufthavnen i Milano. Turen tager ca. 2 ½ time i bus. Busserne er udstyret med Air Condition, toilet, køleskab samt tv med video.

4 Indkvartering – VILLAGE CAMPING LA QUERCIA
Vi bor i 4-personers toværelses mobilhomes, med eget køkken og bad samt air condition. Inkluderet i prisen: - slutrengøring - leje af sengelinned - leje af håndklæder 

5 Mad under opholdet Ved ankomsten får i udleveret madvarer til brug for frokost og lunch, som spises i jeres mobilhomes. Hver morgen leveres der friskbagt brød, rundstykker og mælk til jeres mobilhomes. Giv besked om nogen har cøliaki, og vi sørger for glutenfrit brød. Middagene spises på restaurant på campingpladsen.

6 2. dag - Gardaland Efter frokost kører vi med bus til Gardaland.
Hele dagen bruges i Gardaland, hvor alle forlystelser er til fri afbenyttelse. Der spises varm lunch i Gardaland. Retur til campingpladsen sidst på eftermiddagen, hvor der spises kold mad til middag i mobilhomesne.

7 3. dag - Udflugt Denne dag kører vi en tur langs Gardasøen, hvor vi ser nogle af de mange små hyggelige byer langs bredden. Der kan eventuelt indlægges et besøg i Verona. Der smøres madpakker inden afgang fra campingpladsen. Retur sidst på eftermiddagen, hvor der spises middag på restaurant på campingpladsen.

8 Verona - her er masser at se
Byporten Arenaen Udsigt med Ponte Pietra Julies balkon Madonna Verona fontænen på Piazza delle Erbe

9 4. dag - Venedig Denne dag skal vi besøge Venedig, hvor der er afgang fra campingpladsen efter frokost. Hele dagen bruges i Venedig, hvor vi blandt andet får en guidet byrundtur, inden vi kører retur til campingpladsen sidst på eftermiddagen. Lunch spises på restaurant i Venedig. Der spises kold mad til middag i mobilhomesne på campingpladsen.

10 Venedig - gondolernes by
En af de mange kanaler Udsigt til Makuspladsen Gondoler på Grand Canal Udsigt over Grand Canal og Santa Maria del Salute Gondoler i Venedig Santa Maria del Salute

11 5. dag - Afslapning Denne dag er afsat til afslapning på campingpladsen, som blandt andet byder på følgende: - swimming pool med forskellige faciliteter - sandstrand - tennis - volleyball - bowling - bordtennis - legeplads Lunch spises i jeres mobilhomes. Middag spises på restaurant på campingpladsen.

12 6. dag - Afrejsedag Campingpladsen forlades, og der køres med bus til Milano, hvorfra der fortsættes hjem med Norwegian til Gardermoen Lufthavn i Oslo.


Download ppt "Kongsberg Guttemusikk Korps"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google