Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sejlads I uge 34 har 7. og 8. klasse på Fjelsø Friskole haft sejlads på skemaet. Vi kørte i vores bus til Hvalpsund hver dag. Vi blev delt op i to hold.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sejlads I uge 34 har 7. og 8. klasse på Fjelsø Friskole haft sejlads på skemaet. Vi kørte i vores bus til Hvalpsund hver dag. Vi blev delt op i to hold."— Præsentationens transcript:

1 Sejlads I uge 34 har 7. og 8. klasse på Fjelsø Friskole haft sejlads på skemaet. Vi kørte i vores bus til Hvalpsund hver dag. Vi blev delt op i to hold som skiftedes til at sejle, og være i land og få undervisning i navigation, knob og biologi omkring fjorden.

2 Sejlads Det ene hold var i land og lærte at finde et sted ved hjælp af koordinater, at pejle en kurs på kortet og udregne afstanden. Her er Cathrine & Malene, og Johan & Søren i gang med passer, lineal og tegnetrekanter.

3 Sejlads Som billederne viser var der ikke lige godt vejr hver dag. Nogle var heldige at sejle i solskin, mens andre måtte tage til takke med regn og dis.

4 Sejlads Når man skulle tilbringe dagen på land, var det rart at kunne vinke til de sejlende fra molen omkring havnen. Vi nød også vores madpakker i det fri - tæt på vandet.

5 Sejlads Selv om vejret drillede nogle af dagene, og det ikke var hver dag der var vind til sejlene, er alle enige om at det var en god, lærerig og meget spændende uge. Vi glæder os til næste gang, om fire uger.


Download ppt "Sejlads I uge 34 har 7. og 8. klasse på Fjelsø Friskole haft sejlads på skemaet. Vi kørte i vores bus til Hvalpsund hver dag. Vi blev delt op i to hold."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google