Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal."— Præsentationens transcript:

1

2 Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal til for at give dig som NORDLEK 2012 fine rammer. I det nærmeste oplandet findes et mylder af aktivitets-, oplevelsess- og kulturtilbud. Byen ligger centralt til når det gælder fly, tog og vejtrafik og Steinkjers 21.000 indbyggere har en masse arrangementserfaring.

3

4 Kompakt-stævne i Norges midtpunkt NORDLEK 2012 vil blive et kompakt stævne. Der bliver gåafstand mellem alle de store haller på stævneområdet ”Campus Steinkjer”. Der vil også være skolelogi i stævneområdet. Hovedindgangen til stævnekontor, spisesal m.m.

5 Dans i fire haller på samme tid - to store og to mindre, hele aftenen og natten. Der bliver masser af både fri- og ledet dans. Stor spillemandssatsning, som vil gøre Steinkjer til et sydende mødested for nordiske folkemusikere.

6 ”Hovedhallen” rummer 3 håndboldbaner.

7 Spektakulær åbningsceremoni, og nogle store koncerter under stævnet. Dans- og spillekurser kurser i dagtimerne. Anderledes ”stadionopvisning” ”Stadion”

8 Specielt fokus på børnefamilier. På NORDLEK 2012 lægger man op til at forældre skal tage børnene med på et eventyr de ikke vil glemme, og som vil gøre dem stolte af den nordiske folkekultur. Man lægger op til at familierne kan nyde- og drage nytte af hinandens selskab. Børn og forældre skal få lov til at opbygge netværk på tværs af nationale grænser og sprogbarrierer. Der er lege, dans og uformelle konkurrencer. Der bliver familieudflugter og familiefester. Børnene kan slappe af i fred for forældrene i deres egne rum mellem dansestederne, selvfølgeligt med forsvarligt tilsyn, og tæt på mor og far. Og familien kan bo på familiencamping, tæt på dansestederne. Speciel familiecamping lige ved hallerne

9 Hvis du er mellem 14 og 26 år og er glad for folkemusik og folkedans, og elsker at være sammen med andre unge så tyvstart på Nordisk Summer Camp fra 6. til 10. Juli. Der vil være kurser i folkemusik og folkedans med fremragende instruktører. Højdepunktet er den store Summer Camp-fest med masser af god musik, og vi vil sikre, at de unge mennesker ikke bliver væk for hinanden under NORDLEK Ungdom

10 Det er nemt at komme til Steinkjer, Trondheim lufthavn (Værnes) er ikke langt væk, med direkte tog og bus forbindelse og E6 motorvejen løber lige gennem byen. Steinkjer Stationen

11 Indkøbsmuligheder Lige bag stationen ligger et stort indkøbscenter. En COOP- butik i ”Bilkastørrelse” samt over 100 specialforretninger fordelt over 3 etager.

12 Mad og drikke Vi skal have god lokal og sund mad, både billigt, dyrere og eksklusivt. I stævneområdet vil der både være spisning af bestilt mad samt en mindre restaurant. Det er begrænset hvor mange restauranter der er i Steinkjer så det kan være en god ide at bestille mad hjemmefra.

13 Mange udflugter til historiske steder før, under og efter stævnet. Ture rundt i det historiske Nord-Trøndelag. Bl.a. vikingetids- aftenenfest på Stiklestad, eller til ulve, bjørne og trylleteater i Namsskogan Familiepark. Eller besøg Egge museum i udkanten af Steinkjer. Museet rummer både en samling af landbrugs- maskiner, ”bymiljø” og friluftsmuseum.

14 Hvor skal vi bo ? Familiecamping lige ved hallerne. Stævnecamping ca. 1 km. fra hallerne Skolelogi delvis i stævneområdet. Offentlig campingplads tæt på stævneområdet. Hoteller og pensionater.

15 Hovedgaden

16 Hovedaden Udsigt fra Torvet

17 Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde

18 Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde 12 minutters gang langs elven fra stævneområdet til centrum

19 Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde 12 minutters gang langs elven fra stævneområdet til centrum

20 Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde 12 minutters gang langs elven fra stævneområdet til centrum

21 Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde 12 minutters gang langs elven fra stævneområdet til centrum

22 Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde 12 minutters gang langs elven fra stævneområdet til centrum

23 Hovedaden Udsigt fra Torvet Kirken ude og inde Følg med i de seneste oplysninger på stævnets hjemmeside www.nordlek.no og på den danske hjemmeside www.nordlek.dk


Download ppt "Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google