… underviser … Døves Kronologisk Bibelsk Fortællinger Budapest, UNGARN.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk at lukke døren efter dig!
Advertisements

Noget at tale om…og tænke på
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Filipperbrevshymnen.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Livets Ord April 2012.
I er verdens lys Det skal handle om lys i dag og om det at være et lys. Her i efteråret og hen over vinteren, så er lyset noget af det vi allernemmest.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Tv til hverdag. •Størstedelen af det der sendes, har et markant andet menneskesyn og værdigrundlag end biblen, og når vi ser det, påvirker det os! •Tv.
Højdevangens Skole Her er godt at lære
Hvilket hus bygger vi til Gud ?
Nøgler til menighedens vækst

” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Tid til lægetjek! Kaldet fra Kristus til den trofaste kirke! Filadelfia.
Tag en gave til børnene Et pinse-opgavehæfte fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.
Lidelse, sygdom og forbøn.
Alle spillerne.. Spillere på holdet: Camilla Andersen
Tradition og Fornyelse
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Å.
”Kaldet til kærlighed”
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Livets Ord December 2009 “Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene ” (Mt 5,16)
”Religion er opium til folket”
”Kaldet til kærlighed”
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
Den, der tror, har evigt liv Det evige liv i Johannes-evangeliet
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
En menighed, der søger enhed
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Hvilken slags kirke ønsker vi at være
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Vokse gennem venskab!.
Ef 4,1-16: Hvordan fastholder vi Åndens enhed i vor menighed?
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Venligst dele disse information med din pastor eller din menighed, din familie for dine bønner i udbredelse for Døves og Tunghørendes sjæle rundt i hele.
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
Kate-QUIZ-mus.
Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det.
Bjergprædikenen (13) Loven om rene motiver (a) Matt 6,1-18.
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
Velkommen til et forvandlende fællesskab, der har TRO som værdi!
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud
Ap.G Fil. 1:1-2 Fil. 1:3-30: Glæde og lovsang i fængslet, jordskælv, menighed grundlagt. Gør min glæde fuldstændig ved at have Jesu tjenersind.
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Opstandelse, bortrykkelse og dom. Teksten 1 Thess 4,13-18 (1084) så sandt som vi tror, at Jesus døde og opstod Gud vil føre de hensovede sammen med ham.
Forventningens glæde.
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
Om forfølgelse Kristne bliver stemplet som fjendtlige og udsættes for diskriminering, anholdelser, tilbageholdelser, tortur og endda offentlig henrettelse.
070 – Jesus, kom dog nær til mig 1, S1 Jesus, kom dog nær til mig, lad mig aldrig slippe dig! Gem dig i mit hjertes bo, gør det glad og gør det tro!
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Livet i menigheden Ap.G. 4,23-37 Nicolaifællesskabet d. 27/
814_Måne og sol, skyer og vind 1, S1 Måne og sol, skyer og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans Herren vor Gud vil vi.
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
Gud selv modtager dig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Præsentationens transcript:

… underviser … Døves Kronologisk Bibelsk Fortællinger Budapest, UNGARN

Matt. 28:18-20 Jesus: »Jeg har fået overdraget al magt i Himlen og på jorden. Gå derfor ud og gør alle nationerne til Mine disciple: Døb dem i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, og lær dem at adlyde alle de befalinger, Jeg har givet jer; og husk, Jeg er hos jer altid - ja, indtil verdens ende.« Evangeliet

AMERIKA Costa Rica 2000 EUROPA / ASIEN Ungarn 2000 AFRIKA Kenya 1999 INDIEN Indien 2001 KINA? Fremtid ASIEN? Fremtid DOOR TC

Europe Map

DOOR Europa/Asien – Døves Kristne Lederskab Træning Center

DOOR Europa/Asien Team Multinational Team Amerikaner – Rumæner – Ungarer – Færinger – Svensker – Inder

Thailand Malaysien Klasse af Færøerne TysklandUngarn

Elever

ASL & Orientering Evangelist Discipelskab Kristne Fællesskab Emner ABC =) =( 2005 ??? i =)=(??? i t t t 11 måneder’s undervisningsplan

fortællinger

Praktik

Eleverne laver videooptagelse

Drama

Sange

Kom og besøg os i Budapest!

Adresse: DOOR Europa-Asien Balatoni út 16 H-1223 Budapest Ungarn (+tel./fax) (SMS) (SMS) wwww wwww wwww.... dddd oooo oooo rrrr iiii nnnn tttt eeee rrrr nnnn aaaa tttt iiii oooo nnnn aaaa llll.... cccc oooo mmmm