Guds eget Apotek.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Den lille Mads.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Music: Nightengale Serenade
Lav din egen ikon MM Anne Mette Gundesen / Hvad skal jeg sige? 2014.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
Ordentlig Julekort.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Livets Ord April 2012.
Styrk dit immunforsvar
Vores syn og optiske illusioner
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Hej. Jeg hedder XXXX og er frivillig i Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne. Jeg er her for at fortælle jer om solarier og kræft i huden, så.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
Livets Ord Tekst af Chiara Lubich Januar 2009.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Tradition og Fornyelse
Å.
Vand En livets gave fra en kærlig Gud En fantastisk væske
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
”Kaldet til kærlighed”
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
10 Roser til dig.
”Religion er opium til folket”
Denne diasshow anbefaldes til alle personerne som er dødtrætte at modtage « blomster » Jojo dk.
Denne diasshow anbefales til alle personer som er dødtrætte af at modtage « blomster ».
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
Introduktion til Kongen og hans Rige
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Sandheden om Chocolade ﻙ. Chocolade er extrakt fra bønner fra cacaoplanten. Bønner er en grøntsag.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Naturfag 9.klasse Kredsløbet.
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
De 8 kostråd Et sundt liv hænger ikke kun sammen med det, du spiser, men også med, hvor meget du bevæger dig – og med din livsstil i øvrigt. Samspillet.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
10 roser til dig.
VITAMINER OG MINERALER
Lidelsens problem (teodicé)
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Livets Ord Livets Ord Januar 2012 Januar 2012 Også i år fejres Den Økumeniske Bedeuge - også kaldet Bedeugen for Kristen Enhed. Den finder sted over.
Guds Apotek.
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Velkommen til uge 8 Ugens emner: Søvn – får du nok? Sult – mærk efter
Nyrerne.
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Livet.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Kære Gud jeg takker dig 1, S1
253 – Nu går vi glad vor kirkegang 1, S1 Nu går vi glad vor kirkegang, hør klokken ringer smukt. Og vi har munden fuld af sang og favnen fuld af frugt.
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
224 – Kærligheds og sandheds Ånd 1, S1
Præsentationens transcript:

Guds eget Apotek

Det er blevet fortalt at først skilte Gud saltvand fra ferskvand, derefter skabte han det tørre land og plantede en have, skabte landdyrene og fiskene … Alt sammen før han skabte mennesket. Han skabte alt det vi måtte trænge til, før vi blev født. Alt det der er bedst og mest næringsrigt når det spises råt. Gud gav os tydelige tegn på hvilken mad som hjælper hvilken del af vores krop! Men vi er så langsomme i opfattelsen ... Guds Apotek!  Forbløffende og fantastisk!

En afskåret gulerod ligner menneskets øje. Pupillen, iris og de udstrålende linjer ser akkurat ud som menneskets øje... Og JA, videnskabelig forskning viser nu at gulerødder øger blodgennemstrømmningen til øjet og bidrager til dets funktjon.

En tomat har fire kammre og er rød. Vores hjerte har fire kammre og er rødt. Al forskning viser at tomater er propfulle af lycopine og er i sandhed ren næring til hjerte- og blod.

Druer hænger i klaser formet som et hjerte. Hver en drue ligner en blodcelle og al dagens forskning viser at druer er dybtvirkende og vitaliserende føde eller næring for både blod og hjerte.

En valnød ser ud som en lille hjerne, en venstre og højre hemisfære, storehjernen og lillehjernen. Til og med nødens “skal og rynker” ser faktisk ud som hjernebarken.  Vi ved nu at en valnød hjælper til med at udvikle mere end tre (3) dusin nervetråde (neuron-transmitters) som styrke hjernefunktionen.

Bønner som denne, også kaldt Kidney Beans (nyre bønner) helbreder og hjælper brugen af nyrefunktionen. … og ja, i tillæg ser de akkurat ud som et menneskes nyre.

Selleri, rabarber og meget andet ser akkurat ud som knogler. Disse planter virker målrettet på at styrke knoglestrukturen. Knogler består af 23% natrium og grøntsagerne indeholder hele 23%. Hvis din mad ikke indeholder nok, trækker kroppen det selv ud af knoglerne og gør knoglestrukturen skør.  Disse grøntsager opfylder skelletets behov.

Avocado, aubergin og pære giver sundhed og funktion af livmor og livmorhalsen hos kvinder – og de ligner disse organer. Dagens forskning viser at når en kvinde spiser en avocado om ugen, skaber det balance i hormonene, fjerner uønsket vækst efter fødsel, og forebygger kræft i livmorhalsen. Det tager præcis ni måneder at fremdyrke en avocado fra blomst til moden frugt. Der er over 14.000 fotosyntetiske næringsstoffer i hver eneste af disse frugter.

Figner er fulde af frø og hænger altid parvis i naturen.  Figner øger mobiliteten I den mandlige sperm, de øger antallet af sædceller, og bidrager til at undgå sterilitet.

Sødekartofler ligner bugspytkirtelen og balancerer faktisk det glycemiske index hos diabetikere.

Oliven bidrager til din sundhed og funktion i æggstokken. .

Appelsiner, grapefrugt, og andre citrusfrugter ser akkurat ud som kvindelige brystkirtler og bidrager faktisk til brystenes sundhed og lymfenes bevægelser ved udvidelser og sammentrækninger.

Løg minder om kroppens celler. Nutidig forskning viser hvordan løg bidrager til at fjerne affaldsstoffer fra alle kroppens celler. Desuden “produceres” tårer som renser øjets epitele lag. En god “samarbejdspartner”, nemlig hvidløg, bidrager også til at fjerne affaldsstoffer og farlige frie radikaler fra kroppen. – desuden viser den sidste britiske forskning at den også vedligeholder potensen.

Se datoen da det hele er startet. Vær nu rar at sende dette videre til mindst én person sådan at indformationen ikke stopper. Se datoen da det hele er startet. Tusind tak! 

DATOEN DA DETTE LYS BLEV TÆNDT. DET VIL NOK GIVE DIG GÅSEHUD. BEMÆRK HER TIL SLUT, DEN DATOEN DA DETTE LYS BLEV TÆNDT. DET VIL NOK GIVE DIG GÅSEHUD. Jeg vil ikke være den som lader dette dø ud. Jeg fandt det meget troværdigt  ---

Dette lys blev tændt den 15. september 1998.   Nogen som syntes om dig har holdt det i live ved at sende det videre netop til dig.

Lad ikke lyset for Kærlighed, Håb og Venskab – dø ud! Videresend det til alle du kender og kan lide! Jeg modtog det for første gang i dag og jeg håber virkelig at det kommer retur igen en skønne dagI    Please keep this candle alive!