Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Guds Apotek.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Guds Apotek."— Præsentationens transcript:

1 Guds Apotek

2 Det er blevet fortalt at først skilte Gud saltvand fra ferksvand,
derefter skabte han det tørre land og plantede en have, skabte dyrene og fiskene … Alt sammen før han skabte mennesket. Han skabte og bidrog med det vi måtte behøve før vi blev født. Alt dette er bedst og mest næringsrigt når det spises råt. Gud satte os på sporet af hvilken mad som hjælper hvilken del af vores kroppe! Men vi er så langsomme i opfattelsen ... Guds Apotek!  Forbløffende og fantastisk!

3 En afskåret gulerod ligner menneskets øje.
Pupillen, iris og de udstrålende linier ser akkurat ud som menneskets øje... Og JA, videnskabelig forskning viser at gulrødder øger blodgennemstrømmningen til øjet og bidrager til dets funktion.

4 En tomat har fire kamre og er rød.
Vores hjerte har fire kamre og er rødt. Al forskning viser at tomater er propfulle af lycopine og er i sandheden ren næring til hjerte- og blod.

5 Druer hænger i klaser formet som et hjerte.
Hver drue ligner en blodcelle og al nutidens forskning viser at druer er dybtvirkende og vitaliserende føde eller næring for både blod og hjerte.

6 En valnød ser ud som en lille hjerne,
en venstre og højre hemisfære, storehjernen og lillehjernen. Til og med nøddens “skrukker og rynker” ser faktisk ud som hjernebarken.  Vi ved nu at en valnød hjælper til med at udvikle mere end (3) dusin nervetråder (neuron-transmitters)for at styrke hjernefunktionen.

7 Bønner som denne, også kaldt Kidney Beans (nyre bønner)
helbreder faktisk og hjælper ivaretagelsen af nyrefunktionen. … og ja, i tillæg ser de akkurat ud som et menneskes nyre.

8 Stangselleri, rabarber og mange andre ser akkurat ud som ben.
Disse planter virker målrettet på at styrke benstrukturen. Ben består af 23% natrium/sodium og disse inneholder hele 23%. Hvis din mad ikke indeholder nok, trækker kroppen det ud af benene og gør benstrukturen skør.  Disse udfylder skelletets behov.

9 Avocado, aubergin og pære retter sig imod sundhed og funktion
af livmor og livmorhalsen hos kvinder – og de ligner disse organer. Nutidens forskning viser at hvis en kvinde spiser en avocado om ugen, skaber det balance i hormonene, tar bort uønsket vægt efter fødsel, og forebygger kræft i livmorhalsen. Og hvor utroligt er dette ikke?  Det tar præcis 9 måneder at dyrke en avocado fra blomst til moden frugt. Det er over 14,000 fotosyntetiske næringsstoffer i hver eneste af disse (moderne forskning har kun studeret og givet navn til 141 af dem indtil videre).

10 Figen er fulde af frø og hænger altid parvis to og to i naturen. 
Figen øger mobiliteten til mandlig sperm, de øger antal sædceller, samt bidrager til undgåelse af sterilitet.

11 Søde kartofler ligner bugspytkirtlen og balancerer
faktisk den glycemiske index til diabetikere.

12 Oliven bidrager til sundhed og funktion i æggestokkene.

13 Appelsiner, grapefrugt, og andre citrusfrugter ser akkurat ud som
kvindelige brystkirtler og bidrager faktisk til brystenes sundhed og lymfenes bevægelser ved udvidelser og sammentrækninger.

14 Løg minder om kroppens celler.
Nutidens forskning viser hvordan løg bidrager til fjernelser af affalsstoffer fra alle kroppens celler. Desuden “produceres” tårer som renser øjets epitele lag. En god “samarbejdspartner”, nemlig hvidløg, bidrager også til fjernelse af affaldsstoffer og farlige frie radikaler fra kroppen – i tillæg til at sidste britiske forskning beviser at den også vedligeholder potensen.

15 Se på datoen da det hele startede så forstår du.
Vær så sød og send dette videre til mindst én person, lad ikke informationen stopper. Se på datoen da det hele startede så forstår du. Tusen takk! 

16 DATOEN DA DETTE LYS BLE TÆNDT. DET VIL GI DIG GÅSEHUD.
MÆRK DIG PÅ SLUTNINGEN, DATOEN DA DETTE LYS BLE TÆNDT. DET VIL GI DIG GÅSEHUD. Jeg vil ikke være den som lader dette dø ud. Jeg fandt dette meget troværdigt  ---

17 Dette lys blev tændt den 15. september 1998.
  Nogen som er glad for dig har holdt det i live ved at sende det videre til netop dig.

18 Lad ikke lyset for Kærlighed, Håb og Venskab – dø ut!
Videresend det til alle du kender og holder af! Jeg modtog den for første gang i dag og jeg håber virkelig at den kommer i retur en skønne dagI    Please keep this candle alive!


Download ppt "Guds Apotek."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google