Or Historien om ”Myren”.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Advertisements

Overordnet målsætning:
Livets Ord November 2008.
Den lille Mads.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
Arbejdsløs.
En gennemsnitlig og fiktiv Jonathans dokumenterede forløb på Korsør ProduktionsHøjskole Jonathan starter mandag den 12. oktober på Korsør ProduktionsHøjskole,
Livets Ord April 2013 «Vær ikke vrantne mod hverandre, brødre!» (Jak 5, 9).
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Chat og SMS på den fede måde!
Kenneth Bøgh Andersen Hvis du skulle give et råd til en spirende forfatter, hvad ville det så være? Jeg kan give tre: Skriv, skriv og skriv! Det gamle.
3 Historier fra det virkelige liv
”Fatter vi Guds hjerte for de fattige”? Guds glæde gennem generøsitet.
Livets Ord Livets Ord December 2011 December 2011.
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
Den urolige chef kigger på uret,
”Hr. Altmuligmand” af Lea Bodzioch Talelærer/neurologopæd
En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.
En almindelig dag ! I denne PowerPoint præsentation vil vi komme med en række eksempler på hvad som kan forgå på din egen unikke Internetshop, om et år.
Mads Clinton 31 år IT medarbejder Ansat i Pilgrim A/S Ved hjælp af lokalt retningsbestemt lyd fortælles en historie med relation til det specifikke sted.
Computerens anatomi.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Arlette Bentzen Frisk på jobbet
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Joken, der bringer dig held!
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Overvældet af Jesu opstandelse!
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
Hvornår bruger man hvad?
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Joken, der bringer dig held!
Spørgsmålene er de samme … I 1951 underviste nobelprisvinder, fysiker Albert Einstein på Princeston University. Han havde lige gennemgået en eksamination.
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Visionssangsang 2006 Mel: Sofacyklen.
»En mand havde to sønner
Boligsocialt arbejde hos Boligkontoret Danmarks medlemmer Et kig på de største udfordringer Katja Lindblad, udviklingschef
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Lidelsens problem (teodicé)
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den Glade Internationale Venskabsuge!
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Ordblinde chauffører Niels Henning Holm Jørgensen 18.sep. 13 Ordblinde chauffører på jobbet TSU-projekt på Amager.
Guds glæde gennem generøsitet
Om Specialcenter Sigrid Undset
Kampen om troen, kap.6.. Daniel 6:1-6 Dareios besluttede at indsætte satrapper over kongeriget, hundrede og tyve fordelt over hele riget, og over dem.
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
Den attraktive arbejdsplads!
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Historien om Jesus’ fødsel
Hvis du ønsker at opnå fremragende
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Forventningens glæde.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Pythagoras.
Skab dit eget kommunikationsværktøj. Dette er et værktøj til dig, som vil Have orden i og styr på din kommunikation Være mere effektiv i brugen af dine.
Or Historien om ”Myren”.
Præsentationens transcript:

or Historien om ”Myren”

Den gik på job tidlig hver morgen for at arbejde Der var en gang en myre. Den gik på job tidlig hver morgen for at arbejde

Myren var flittig og kunne lide sit job.

Lederen, løven, blev overrasket da han så at myren var effektiv uden nogen leder over sig.

Han tænkte, når myren er så effektiv uden arbejdsledelse, så bør myren kunne blive endnu mere effektiv med nogen til at lede arbejdet.

Løven ansatte Kakkerlakken som havde lederuddannelse og var kendt for sine grundige rapporter

Kakkerlakkens første tiltag var at lave et arbejdsskema.

Han behøvede også en sekretær for at ajourføre skemaet…

... så han ansatte en edderkop for at holde styr på arkivet og svare på telefoner.

Løven var begejstret over de rapporter som kakkerlakken skrev, og bad ham om at lave diagrammer over produktionen og analysere udviklingen. Disse dokumenter kunne Løven vise sin chef.

Kakkerlakken var tvunget til at købe en pc...

. . Og ansatte flue som ansvarlig for IT-afdelingen.

Myren, som tidligere var en glad og produktiv ansat, hadede sin nye job, han var jo tvunget til at afbryde sin produktion for at beskrive sit arbejde i utallige rapporter og registrere alt!

Løven syntes det var på høje tid at ansætte en chef til afdelingen hvor Myren arbejder.

Chefsstillingen gav han til kleggen, hvis første indsats var at købe et fint skrivebord og en ergonomisk arbejdsstol til kontoret.

Den nye chefen, Kleggen, behøvede naturligvis også en pc, og en personlig assistent for at kunne fremstille en plan for at optimalisere arbejdet og budgettet…

Afdelingen som Myren arbejder I var ikke længere en dejlig arbeidsplads, alle var irriterede og urolige for deres fremtid...

Så foreslog Kleggen til Løven at man burde foretage en arbejdsmiljøkortlægning.

Det viste sig at Myrens afdeling havde højere omkostninger og produktiviteten var faldet.

Så ansatte Løven Uglen, en velrenomeret konsulent som skulle foretage en undersøgelse og komme med forslag til forandringer.

Uglen granskede virksomheden i tre måneder og fremstillede en gigantisk rapport hvor resultatet viste at : “ Der er for mange ansatte...”

Gæt hvem Løven afskedigede først?

Naturligvis Myren, da rapporten viste at han led af “mangel på motivation og havde en negativ indstilling”.

OBS! Figurene i denne historien er fiktive og har ingen sammenhæng med virkelige personer på din arbejdsplads. Eventuelle sammenfald er helt tilfældige...

The end Adapted from Portuguese by PR. Obrigado Mário. Oversat fra svensk