Årshjul for TR-opgaver

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Pensionsmøde AOF Gladsaxe den 21. marts 2014.
Advertisements

1 © Copyright AK-Samvirke – juni 2013 Aftale om midlertidig arbejdsmarkedsydelse Overblik.
Ny, offentlig myndighed – Udbetaling Danmark
INFOMØDE OM SKOLEPRAKTIK (Skolens navn)
KTO-forlig / KL-området – 19. februar 2011 • Pr. 1. april 2011 – 31. marts 2013.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund Sidste skoleperiode
8. marts 2007 Velkommen til AK – Atorfillit Kattufiat
Velkommen til informationsmøde
Søjle 1: Offentlige ydelser
KTO-forlig / RLTN-området – 27. februar 2011
Oktober 2010DGU's regionalmøder KOLLEKTIV ANSVARSFORSIKRING NYKREDIT.
Gruppeliv – nu og i fremtiden
OK – 2011 / 2013 Resultatet Marts 2011.
Oplæg om sygedagpengereformen d. 1. oktober 2014 for Viborg kommune
Pensionsordningen skal tilpasses medlemsgruppen!
Brøndby Lærerforenings
Jytte Wester TR og medlemsmøder Overenskomstforhandlingerne – 16. marts 2011.
1 © Copyright AK-Samvirke – november 2014 Dagpenge under de første 14 dages sygdom.
Ved Jens Kjeldbjerg Kudsk / Andy Madsen
xx RESULTATET OK15. RESULTATET  Lønstigninger, så reallønnen forventes sikret  Signal om at tidsregistreringen skal fungere  Partsprojekt på erhvervsgymnasierne.
SYGEDAGPENGEREFORMEN – HVAD ER DET NYE FOR VIRKSOMHEDERNE (SAMT LIDT AF ”DET GAMLE”) Lejre Kommune 20. november 2014.
Uddannelsesstøtteforvaltningen
Fakta om efterlønsreformen Fakta om 16. januar Joan Hansen Efterløn og Kurser Tlf.:
Delforlig på KL-området januar 2008 TR-vilkår Ansættelsesvilkår.
Korte guidelines: Billede Brug et billede som afspejler dit budskab – og din målgruppe. De billeder du kan hente ved klik på ikon understøtter PensionDanmarks.
August 2008 PLUSTID - vil vi have det ? Det statslige område.
Hvad indeholder overenskomsten? Stormøde for handicaphjælpere Århus d. 13. maj 2009.
HVAD KAN DU FÅ OG HVAD SKAL DU VÆLGE NYE EFTERLØNSREGLER.
Informationsmøde Ved Ditte Amstrup. Hvad skal vi tale om?  Kort om Lærernes Pension  Indbetalingen  Alderspension, herunder selvbetjening  Pensionsinfo.
Overenskomst 2011 – etårig overenskomst Orientering om væsentligste elementer i OK-forliget mellem DANSKE ARK, ARKITEKTFORBUNDET, Konstruktørforeningen.
Barselsreglerne v/ juridisk konsulent Peter Salling Petersen Erfagruppen EPOS Løn D. 8. og 9. februar 2006.
Hvad skal du med en a-kasse? Penge, hvis du i en periode er ledig Vejledning og hjælp til din jobsøgning Trække på vores viden om det akademiske arbejdsmarked.
OK-08 Highlights Det statslige område. Lønnen Trin 4 nyt starttrin og 2årigt (+ ca kr./måned det første år) Forhøjelse af skalaen med mest på sluttrin.
Briefing om seniorbonusordningen V/kontorchef Flemming Christiansen og specialkonsulent Birgitte Høfde 28. Januar 2009.
Tilbagetrækningsreformen Ændring af efterlønsordningen Version 1,
Om Lærernes Pension  Livsforsikringsaktieselskab fra 1993  Ejet af lærerorganisationerne og KL  Administrerer ordninger for ca lærere  Administrationen.
HVAD KAN DU FÅ OG HVAD SKAL DU VÆLGE NYE EFTERLØNSREGLER.
Kapitel 17 Ansættelsesret. 1.Ansættelse 2.Diskrimination og ligebehandling 3.Under ansættelsen – funktionærloven 4.Ophør af ansættelsen Kollektiv eller.
Velkommen til Lægedag i Region Sjælland Session: Hvad er mine rettigheder og forpligtigelser?
10. april Nyt fra Efterskoleforeningen Sekretærkursus 2 DGI-Byen 10. april 2013 v/ Christian Petersen.
Ansættelsesk-ontrakt og løn
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
OK17 Private opholdssteder og botilbud mv.
Hvad kan du få og hvad skal du vælge
SAS Danmark – Mark ordningen Regler og muligheder ved fratrædelse
Velkomstmøde i MA
Lov Lov om uddannelsesordning for ledige, som har opbrugt deres dagpengeret Medlemmer, som opbruger dp-ret i uge – uge , får ret.
OK18 Det regionale forlig
Efterskoleforeningen
Forlængelse af særlig uddannelsesordning
PKA med fokus på TR Aarhus d. 27. august 2018.
OK18 Det kommunale og regionale forlig
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Ferie, ferie, ferie….
Tilbagetrækningsreformen
X OK15 resultatet.
Kapitel 17 Familieret.
Lokale lønforhandlinger
Den nye ferielov.
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Hold ferien samtidigt med, at du optjener den
Hold ferien samtidigt med, at du optjener den
Hold ferien samtidigt med, at du optjener den
v/ Hanne Simonsen, Industrigruppen
Ferielov 2019.
Hvornår kan du få din pension?
Hold ferien samtidigt med, at du optjener den
Præsentationens transcript:

Årshjul for TR-opgaver Huskeliste for TR Årshjul for TR-opgaver

Gruppelivsforsikring i FG - Kritisk sygdom Ferieforhold Kontingentnedsættelse Seniordage Amnestiperiode

Hvad er gruppelivsforsikring? Gruppelivsforsikring er en kollektiv livsforsikring uden opsparing - altså en risikoforsikring - hvor forsikringssummen alene udbetales ved den forsikredes død i forsikringsperioden. Det er uden betydning, om døden skyldes ulykke eller sygdom. Forsikringen gælder både i og uden for arbejdstiden og dækker over hele verden, dog er tilfælde af død som følge af aktiv deltagelse i krig, oprør eller lignende ikke omfattet. Gruppelivsforsikringen indeholder også en forsikring i tilfælde af kritisk sygdom. http://www.fg.dk/DA/Privatperson/Hvem-skal-have-udbetalt-forsikringssummen/Foretag-et-hurtigt-tjek.aspx Du får udbetalt en forsikringssum, hvis du får konstateret en af de sygdomme, der står i forsikringsbetingelserne. Her kan du også se, om tidligere sygdom begrænser din forsikring. Desuden kan medlemmer af DLF tegne en frivillig gruppelivsforsikring i FG, der dækker død og kritisk sygdom.

Dækkede sygdomme Kræft Blodprop i hjertet Bypass-operation eller ballonudvidelse Hjerteklapkirurgi Hjerneblødning eller blodprop i hjernen Sækformet udvidelse af hjernens pulsårer (aneurisme) eller intrakraniel arteriovenøs karmisdannelse (AV-malformation) Godartet svulst i hjernen Dissemineret sklerose M.fl.

Hvem får forsikringssummen? 1. Ægtefælle 2. Samlever, hvis man bor sammen og har/har haft barn sammen eller venter barn eller man har boet sammen i ægteskabslignende forhold de sidste 2 år før dødsfaldet 3. Livsarvinger 4. Arvinger i henhold til testamente 5. Arvinger ifølge loven

Ferie TR-håndbogen Optjening af feriedagpenge Feriedagpenge til nyuddannede (dimittender) Kollektiv ferielukning - Hvis læreren ikke har feriegodtgørelse eller feriedagpenge til at dække alle feriedagene under den kollektive ferielukning, kan dagpenge udbetales fx uge 42 Erstatningsferie - Hvis man er syg inden ferien begynder og stadig er syg ved feriens begyndelse, har man ret til erstatningsferie for den del af ferien hvor man er sygemeldt. Udbetaling af den 6. ferieuge - Lærere der har valgt at 6. ferieuge (tidligere benævnt feriefridagene) udbetalt, skal have deres penge umiddelbart efter ferieårets afslutning.  

Kontingentnedsættelse Kontingentnedsættelse på 50% ydes på grundlag af en ansøgning fra det enkelte medlem. Barsel – orlov til børnepasning Uddannelses orlov(SVU) Dagpenge ved ledighed Jobtræning Særlige situationer

Seniorordninger Der findes tre seniorordninger: 1. Seniorordning For lærere/børnehaveklasseledere, der er omfattet af 175-timers-puljen, suppleres de 175 timer med ret til to selvvalgte dage, hvor der ikke kræves fremmøde på skolen. Disse seniordage har ikke noget at gøre med de centralt aftalte seniordage, men er gældende i den lokale arbejdstidsaftale. De afholdes i skoleåret! 2. Seniorpuljer fra Trepartsaftalen En plusdag+ er et tilbud til dig som seniormedarbejder. I lighed med de overenskomstaftalte seniordage giver en plusdag+ dig ret til at holde fri med løn. Plusdagene+ er en midlertidig ordning, der gælder i 2010 og 2011 og er finansieret via seniorpuljerne fra trepartsaftalen.  Gælder for medarbejdere(FTF) født 1955 eller før. De afholdes i kalenderåret! 3. De centralt bestemte seniordage Med virkning fra den 1. januar 2009 har alle seniormedarbejdere ret til seniordage. Seniordage er fridage med sædvanlig løn. Du kan vælge at konvertere seniordagene til en årlig bonus eller til forhøjelse af den løbende pensionsindbetaling. 2 dage i det kalenderår, hvor du fylder 60 år 3 dage i det kalenderår, hvor du fylder 61 år 4 dage fra det kalenderår, hvor du fylder 62 år. De afholdes i kalenderåret!

Amnestiperiode Amnestiperiode for indmelding i DLF Medlemmer på skolen, der ikke er medlem af DLF, har mulighed for at melde sig ind og undgå karensperioden ift. konfliktunderstøttelse under OK 11. Indmeldelsen skal i givet fald ske i perioden 1. oktober - 31. december.

TR-Assistancen Brug TR-assistancen på kredskontoret.dk