Dato: _______/_____ Kl: ___________________________

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Anbefalinger for sund frokost i daginstitutioner v/ Maria Haukrogh
Advertisements

Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Præsentation af Det Gode Køkken
Billetsystem BiBook. Hvordan var det før BiBook?  Billetter skulle sendes ud til alle filialer  Billetter skulle lægges tilside fra telefon- bestillinger.
Supper Purésuppe Veloutésuppe Cremesuppe Consommé Kolde supper
Hvordan kan julemaden blive sundere?
Menu teori.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Menu i Ryttercafeen Dagens ret 45 kr.
The best loved Hotels of Denmark
Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN.
Mette Riis, fitness.dk 4. december 2007
Silke og støj. Saftig BlødSprød Denne figur er bygget op om de 3 grundlæggende konsistenser – blød, sprød og saftig. Inde i trekanten står de varme ting,
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Den Sensoriske rejse igennem et måltid
Kuvertprisen er 295,- pr. person
4 retters menu for kun kr. 295,-
JULEFROKOST Næstved Lægecenter Tilmelding ”Først til mølle”
______________ ___ ___ Årets hovedtaler: Niels Pauli Nónstein
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Hvorfor DanishGap og DQC Vildmosen? 2004 henv. LC ang. art. 33 midler KSV dannes i 2004 Sporbarhed fra jord til bord Fremtidssikring DQC kvalitetsstyring.
Morgenmad Ligesom vi fylder det rigtige brændstof på vores biler, er det lige så vigtigt, at vi fylder det rigtige brændstof på os selv og vores børn.
100 gram frugt og grønt Landbrug og Fødevarer, 6 om dagen.
En tur på op og ned ad flodenDen fantastiske strandDisneyLand BadeværelseHuset vi skal bo iGolfbanenVærelsetPalmer.
Introduktion til selvbetjening for Flextur og Handicapkørsel.
En mand og hans cykel Jensine Adler & Eddie Andersen.
Målgruppe 6 – 13 år (skoleelever) Drenge og piger Fra 5 MJ til 9 MJ. 13-årig dreng på 9 MJ. Der er ekstra behov for jern da de er i voksealderen. Hvis.
Vitaminer – Eksempler på fødevarer som kan anprises med højt indhold af/betydelig mængde.
Bestilling af dukaPC 1.Gå til 2. Tryk på ”Forhandler login” nederst på siden.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
100 g medaljon af svinefilet 110 g grøntsager 40 g pasta MEDALJON MED PASTASALAT 1325 kJ = 315 kcal 4 g fedt Landbrug & Fødevarer.
Unge fra 14 – 17 år ( Efterskole )
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Baggrunds spørgeskema
Anmeldelse af arrangement med affyring af nødblus
Velkommen hos natur Mettes dagpleje.
En mand gik fra Jerusalem 1
VIDSTE DU, AT… 1420 kJ = 340 kcal 1420 kJ = 340 kcal
Mild champignon- suppe
Stævneforplejning Nyt vedr. betaling for stævneforplejning og til efteråret også lørdagsfrokost Stævneforplejning bedes indbetales før første stævne enten.
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Mild champignon- suppe
HOTDOG.
Gammeldags stegt kyllingelår
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Drikkevarer kan kun betales med MobilePay!!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Mild champignon- suppe
Gammeldags stegt kyllingelår
Morgenmåltid Mellemmåltid
Bestilling og ordrebekræftelse
Bestilling og ordrebekræftelse
Bestilling og ordrebekræftelse
Kære idrætsvenner Julen nærmer sig og det skal fejres med en god fest
(Jeres logo) Nye muligheder for at samarbejde med fædre baba inviterer til inspirationsmøde om nye samarbejdsmuligheder mellem fædre og fagpersoner.
Spodsbjerg Borgerforening
Rigtig god sommer MADPLAN Mandag Tirsdag Onsdag
Sommerlejr juli 2017 v. Red Barnet Mariagerfjord
I uge 5 tilbyder køkkenet
A’ la carte opdækning (Grundopdækning)
Plustur, lemvig 16. juni 2019.
Info Tysklandstur uge 24 Selve lejren hedder: LAPFILA
Præsentationens transcript:

Dato: _______/_____ 2019 Kl: ___________________________ Navn: ____________________________________________________________________________   Adresse: ____________________________________________________________________________ Telefon: _________________________________________ Levering: ________________ Afhentning: ____________ Lun: ________________ Kold: ____________ Engangsservice: ________________ Porcelæn: _____________ Mandel i Ris a la manden: _____________ Ønsker i Jeres julefrokost leveret bedes man betale ved bestilling. Få din julefrokost fra

Menuen kan både afhentes og udbringes. Ligesom vi tilbyder julefrokost arrangement for både private selskaber, samt virksomheder, i hyggelige intime omgivelser, så er det også muligt at nyde vores lækre julemenu hjemme. Sammensæt jeres helt egen julemenu fra Birgittelyst Kro og nyd jeres julefrokost uden alle de tidskrævende opgaver i køkkenet. Menuen kan både afhentes og udbringes. Gratis udbringning inden for 15 km ved mere end 20 personer. Over 15 km el under 20 personer udbringes for 150,- Aflever eller udfyld og send din bestilling på Birgittelyst Kro Tlf. 86646400 el. Mail karina@birgittelystkro.dk Pris pr. kuvert Antal kuverter Hvide sild m. Karrysalat 15,- Karrysild m. Kapers og løgringe Tartelet m. Høns i asparges 35,- Æg m. Rejer, citron, tomat og mayonaise 20,- Leverpostej m. Champignon og bacon Smørstegt fiskefilet m. Remolade og citron Hjemmelavet frikadelle m. rødkål Sylte m. Sennep og rødbeder Julemedister m. Sennep og rødbeder Kamsteg m. Hjemmelavet rødkål 30,- Glaseret hamburgerryg Brunede kartofler og grønlangkål 25,- Andesalat m. Valnødder og råmarinet appelsiner Mørbrad a la creme og persille stegte kartofler 45,- Brie m. Frugt og kiks Frugtsalat m. Råcreme og chokolade Ris a la mande m. Hjemmelavet kirsebærsauce Rugbrød og kuvertsmør 5,-