§ 18-teamet Socialforvaltningen Center for Socialpolitik og Udvikling

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Cand. techn. soc. Pia Bille Konsulent i Lepla
Advertisements

Andreas Kjær Professor, overlæge, dr.med.
Implementering Kvalitetsmodel på socialområdet v. socialchef Charlotte Josefsen.
Ny Førtidspension og fleksjob reform
Breddeidrætsudvalgets betænkning •Foreningsidræt •Kommerciel idræt •Selvorganiseret idræt •Institutionsidræt •Offentlig idræt.
mellem Miljøministeriet og KL
- Fælles børn - Fælles mål - Forskellige opgaver og kompetencer
Økonomien i det boligsociale arbejde Bo Andersen Konsulent Boligsocial Funktion.
Evaluering af kommunalreformen og den nye nationale koordinationsstruktur Oplæg ved Torben Buse, Vicedirektør, Socialstyrelsen 8. Maj 2014.
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
Fundraising Jakob Ugelvig Christiansen
KØBENHAVNS KOMMUNE SUNDHEDS- OG OMSORGSFORVALTNINGEN Præsentation af tilsynskoncept.
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
Nanna Højlund, FOA, formand for PASS
Hvordan søger man om optagelse?
Sundhedsaftaler De endelig rammer for arbejdet med den kommende sundhedsaftale kendes endnu ikke Udkast til ny bekendtgørelse og vejledning er sendt i.
Kvalitet (Excellence) Effekt, merværdi (Impact )
Fælles vejlederdag 7. juni Indtil nu! 24. – 28. januar 2011: Besøg i Skotland. 24. marts 2011: Fyraftensmøde – inspiration. 8. – 9. august 2011:
Tema 3 Samarbejde om indsatsen for barnet Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Dan Zielke og 1.
VELTEK medlemsmøde 22. januar 2008 DS Certificering A/S VA-godkendelser – nu og i fremtiden.
Landsbyggefonden – nye krav og procedurer
Lederforum – budget høring. Basisbudget
Lokale grønne partnerskaber
Nye ældre – nye muligheder
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker.
Sundhedsaftaler og sundhedskoordinationsudvalg Specialkonsulent Andreas Jull Sørensen Indenrigs- og Sundhedsministeriet.
Pulje: udbredelse af erfaringer fra forsøg med fritidspas
Lokaldrevet udvikling. Strategi Et Vendsyssel - i balance. LAG Nords væsentligste opgave er at sikre bosætning i hele aktionsgruppens område. Det er derfor.
Sundhedsaftale III status
Regionsmøder marts 2015 v/adm. direktør Kim Høgh.
Hvad er Frederiksberg Kommune for en størrelse – og SSA?
Frivilligmesse FrivilligtSocialtArbejde Lov om social service § 18. Kommunalbestyrelsen skal samarbejde med frivillige organisationer § 18. Kommunalbestyrelsen.
Kontanthjælpsreformen - jobparate kontanthjælpsmodtagere Oplæg den 5. december.
Samarbejdet med sundhedsvæsnet i relation til rehabiliteringsteamet Lisbeth Jeritslev Souschef November 2013.
Indsæt billede: Højreklik billedet og vælg ”skift billede”, eller slet billedet og klik på ikonet for at indsætte billede. Når du har indsat billede, højreklik.
2. budgetopfølgning 2015 for det specialiserede socialområde for voksne.
Beskæftigelsesplan Om Beskæftigelsesplan 2016 Lovkrav, at alle kommuner udarbejder en beskæftigelsesplan Beskæftigelsesplan 2016 er Hvidovre Kommunes.
Godkendte visioner og målsætninger Lejerbo Frederiksberg Maj 2015.
Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund T F Temadrøftelse SUS Sundhedsaftale.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde for Teamledere aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Onsdag den 2. april 2014.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" 2. marts.
Velkommen til informationsmøde om Eliteidrætsklassen og Idrætslinjen på kommende 7. årgang Østre Skole januar 2016.
Tilskud til partnerskaber Informationsmøde 19. september 2016 Renato Ezban Energistyrelsen.
Video med Anders Bondo Christensen om formålet med mødet
Nye retningslinjer for Handicappuljen
APV, TRIVSEL OG SOCIAL KAPITAL 2017
Tirsdag den 18. november 2014 kl. 11:00-12:15
Øvrige idrætter - vejen frem til i dag
Vækstiværksættere indenfor klyngerne
Rammeaftale 2018 – Baggrund og opstart
Vidensbaseret praksis i botilbud
VELKOMMEN Stort fællesmøde for Almen Praksis på Fyn Tirsdag den 31
Investering i efterværn
Rehabilitering og hjemmehjælp
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
Velkommen til: Seminar for medarbejdere der gennemfører Realkompetencevurderinger (RKV) Torsdag den 6. november 2014.
Informationsmøde om § 18-midler til frivilligt socialt arbejde
Tidsplan for det administrative arbejde med rammeaftalen
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014
Dialogmøder om udbud af beskæftigelsestilbud i Københavns Kommune – aktivitetsparate uddannelses- / og kontanthjælpsmodtagere under 30 år 15. juni 2015,
Det kommende udbud – refleksioner og debat
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Udbygning Mariagerfjord Renseanlæg Borgermøde 12
Høring af forslag til Budget
APV - Arbejdspladsvurdering
Præsentationens transcript:

§ 18-teamet Socialforvaltningen Center for Socialpolitik og Udvikling Informationsmøde om § 18-midler til frivilligt socialt arbejde for 2020 § 18-teamet Socialforvaltningen Center for Socialpolitik og Udvikling

Program Velkomst Nye kriterier Ændringer i ansøgningsskemaet Proces for behandling af § 18-ansøgninger Kriterier for fordeling af § 18-midlerne Længerevarende bevillinger Krav til dokumentation Spørgsmål

Nye kriterier Ansøgninger, som er målrettet projekter på socialområdet, vil blive prioriteret Fokus på temaer fra Socialstrategien for projekter, der søger mere end 100.000 kr. OBS: Den nuværende ansøgningsperiode vil gælde som minimum udvalgsperioden ud

Ændringer i ansøgningsskemaet Færre målgrupper Forklar projektets formål og ikke foreningens (vi opfordrer til at indsætte et link om foreningen) Der afkrydses, om man søger en længerevarende bevilling i stedet for specifikt 2- eller 3-årig Ansøgere skal i ansøgningsskemaet krydse af, om fokusområder fra Socialstrategien indgår i målene for projektet, hvis der søges 100.000 kr. eller derover Husk at indsende ansøgningsskemaet i PDF-format

Processen Puljen åbnede for ansøgninger den 25. marts 2019 Ansøgningsfrist den 13. maj 2019 kl. 16.00 Ansøgninger sendes i høring i forvaltningens fagkontorer. Høringssvarene samles, og der udarbejdes indstilling til det politiske underudvalg. Det politiske underudvalg mødes og gennemgår indstillingerne.

Processen fortsat Det politiske underudvalg: Line Ervolder Karina Vestergaard Madsen Laura Rosenvinge (Det Konservative Folkeparti) (Enhedslisten) (Socialdemokratiet)

Processen fortsat Underudvalgets indstilling sendes til Socialudvalget, som forventes at træffe endelig afgørelse d. 18. september Bevillingsbreve sendes ud i løbet af september og oktober 2019 Tip: hold øje med Socialudvalgets mødemateriale (https://www.kk.dk/indhold/socialudvalgets-modemateriale)

Kriterier for fordeling af § 18-midler Der lægges vægt på: Den socialfaglige vurdering af projektets aktiviteter og målsætninger Effekt i forhold til ressourceindsatsen, fx hvor mange brugere, der får gavn af tilbuddet, og hvor mange frivillige, der er tilknyttet projektet Økonomien i projektet (herunder om der modtages midler andetsteds fra) Geografisk spredning af projekter

Kriterier fortsat Balance mellem små, mellemstore og store projekter Balance mellem at give til vedvarende indsats og til nye projekter Der bevilges ikke § 18-midler på under 5.000 kr.

Kriterier fortsat Projekter, som beskriver et behov eller muligheder, som Københavns Kommune ikke på forhånd har defineret Det skal kort og klart fremgå af ansøgningerne, hvorfor indsatsen er relevant, og hvilket behov indsatsen vil bidrage til at opfylde Ansøgninger, som vurderes at ligge udenfor forvaltningens målgruppe, fx på sundheds- og omsorgsområdet og flygtninge- og integrationsområdet bevilliges ikke § 18-midler.

2- og 3-årige bevillinger Op til 25 % af puljen reserveres til 2 og 3-årige bevillinger

Kriterier for 2- og 3-årige bevillinger Det er en fordel, hvis ansøgningen afspejler, hvordan indsatsen bidrager til at støtte op om Københavns Kommunes politikker på det gældende område (Socialstrategien) Der gælder som udgangspunkt de samme kriterier som ved 1-årige, men det skal være tydeligt i ansøgningen, hvorfor en længerevarende bevilling er vigtigt for projektets implementering/aktiviteter

Kriterier for 2- og 3-årige bevillinger fortsat Hvis ansøgningen om 2- eller 3-årig bevilling ikke imødekommes, indgår den på lige fod med de øvrige ansøgninger Der stilles krav om udarbejdelse af samarbejdsaftale, hvor målgruppe, målsætninger, mål, aktiviteter/ydelser, selvevaluering og samarbejde indgår

Dokumentation - samarbejdsaftaler Alle foreninger, der modtager 100.000 kr. eller derover samt foreninger, der modtager en 2- og 3-årig bevilling, skal udarbejde en samarbejdsaftale. Samarbejdsaftalerne skal styrke dialogen mellem de frivillige og kommunen. Der skal skabes en tydelig sammenhæng mellem ansøgning, samarbejdsaftalen og opfølgningen herpå, dvs. status/evaluering.

Dokumentation - regnskaber Alle foreninger udarbejder regnskaber, der dokumenterer, at bevillingen anvendes i overensstemmelse med bevillingsbrevet. Hvis ikke dette er tilfældet, kan forvaltningen kræve midlerne tilbagebetalt. Regnskab aflægges senest 30. april 2021.

Dokumentation – status/evaluering Alle foreninger skal hente et evalueringsskema på www.kk.dk/paragraf18 , der følger op på indsatsen Evalueringsskemaet indsendes sammen med regnskabet

Afrunding Husk ansøgningsfrist 13. maj 2019 kl. 16.00 I kan finde informationer og tilgå ansøgningsskemaet på www.kk.dk/paragraf18 Svar på ansøgningen september/oktober 2019.

Afslutning Ring 20536156 for vejledning eller skriv til paragraf18@sof.kk.dk Spørgsmål?