Føj gerne andre emner til, hvis de synes mere relevante for dig.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den korte opsporende samtale
Advertisements

©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
Psykoedukation til unge i OPUS
Talking Mats er en low-tech kommunikationsværktøj med billeder eller symboler. Det oprindelige udviklet i Skotland i Sterling Universitet for at støtte.
Begrundelse for ændringer i uddannelsen
Danskforløb i 10. klasse Gentofte Ungdomsskole
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,
Trivsel som natarbejder i Århus Amt
At leve med en kronisk sygdom
Sprogpakken At fastholde ændringer - i det nære samarbejde.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Karl Henrik Flyums model
Elevenstrivsel.dk Målgruppe Sårbare elever Årsag: -Stress -Forældres skilsmisse -Generel uro i familien -Forventningspres -Uddannelsespres -Et særligt.
MUNDTLIGT krav – form – indhold
Læs med blyant Sæt streg under de vigtigste
Tema 5: Relationer og kommunikation Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Vejlederens kommunikation
Forbedringsprojekt om målinger - SCKK 2004
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Eksamen.
Tema 5 Hverdagsliv i familien
DREJEBOG: Titel på drejebog skrives her
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
7-punktsmodellen Et eksempel på en heuristik
Tema 6 Samvær og fælles aktiviteter
Bacheloropgavens mundtlige dimension onsdag d. 4/5-11
Medicinafstemning og Medicinsupervision
Væk fra motivation Hvorfor går der altid kludder i det?
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 3. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Synopsis.
Sådan bruger du præsentationen
DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET Karrierevejledning til personer med handicap Modul 4.1 – Forventninger og motivation Anders.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Bipolar affektiv sindslidelse Patienter og pårørende
Fra måske egnet til egnet Eud-Start Træningsbanen til en erhvervsuddannelse.
- En vigtig eksamen - Valg af fag - Valg af problem - Blanket - Pjece.
1 Efter Karl Henrik Flyums modeller At formulere spørgsmål - led 1- 7.
Evaluerings ansættelser - Erfaringer fra en akutafdeling.
Brugervejledning: Med inspiration fra Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt” har vi udviklet dette materiale til brug Ved afvikling af medarbejderudviklingssamtaler.
SKRIVEFAGET Modul 1: Skriveproces og struktur Lektion 2: Fase 1: Idéudvikling og fokus.
Forandringskompasset. Program 9:00- 9:15Velkommen og formål med dagen 9:15- 10:00Introduktion til kompassets forandringsfaser + mini øvelse 10:00-10:15Pause.
Fra handling til forvandling Hele Vejen Rundt Fra handling til forvandling Ideen er skabt Susanne Løkke & John Mejlgren © 2011.
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Vores relation til Gud: Når Gud taler. Hvordan kan jeg bede? Salmernes bog – Hjælp til at udtrykke både smerte og glæde Fadervor – Grundopskrift fra Jesus.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Afsluttende behandling i eget hjem af terminale patienter
Projektopgaven.
Læring gennem registrering og indberetning
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,
Større skriftlig opgave i 2.hf
DDKM & Dokumenthåndtering
Efter Karl Henrik Flyums modeller
Efter Karl Henrik Flyums modeller
1. Trin – Problemstilling
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Kommunikationskursus
Afholdelse af journal club i egen klinik:
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i eget hjem
Den motiverende samtale
Igangsættelse af tankeprocesser – at formulere spørgsmål i forbindelse med flerfaglige projekter 7-trinsmodellen Karl Henrik Flyums model.
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Føj gerne andre emner til, hvis de synes mere relevante for dig. Hvis du ser vanskeligheder eller udfordringer i din hverdag fremover, så prøv at gøre dig overvejelser om hvad du plejer at gøre i lignende situationer: Føj gerne andre emner til, hvis de synes mere relevante for dig. Hvad skal du gøre fremover? Her er forskellige emner, som du kan vælge ud, hvis du synes at ovenstående spørgsmål passer på nogle af dem: Hvad plejer du? Hvad nu? Arbejdslivet Fritid Medicin Når jeg ikke har det godt Når noget bekymrer mig Når jeg har brug for støtte Min families betydning Når jeg skal finde information om noget jeg ikke ved noget om Mine vaner Mit arbejdsliv Mine nære Min fritid Min medicin Min økonomi Mit kærlighedsliv Min sygdom Mine følelser Min tro Trine Schier Morsing har ophavsret til dialogstøtteredskabet. Kontakt Trine hvis du ønsker at bruge redskabet i jeres afdeling 2 3

Det bliver hverdag igen Siderne her er tænkt, som din mulighed for at forberede dig og minde dig selv om, hvad du har brug for at tale om, samt udtrykke de tanker, du måtte have. Du kan anvende dem i samtaler med sundhedspersonale, som huskeliste eller slet ikke. I samtalen kan du og sygeplejersken tage udgangspunkt i det, du har tænkt over, ud fra siderne. Sygeplejersken vil supplere med noget information både mundtligt og skriftligt. Hvad tænker du allermest på lige nu? Hvad er det vigtigste for dig lige nu? Når du tænker længere frem, tænker du … Ved du, hvad der nu skal ske i dit forløb? Har du brug for, at vi sammen gennemgår din journal? Skriv stikord: 1 4