Statusrapport Vejledning

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kommunikation i projekter
Advertisements

Projektbeskrivelse: Udarbejdet i af
Projekt: <indsæt projektnavn>
Den Regionale LEAN Enhed
Erfaringer fra Varde Kommune Anette Filtenborg Sundhedskonsulent Center for Sundhedsfremme Anledning, Dato.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Workshop Team Managere PræsentationManagerens rolle genereltManagerens rolle internationale stævner – vidensdelingBestilling af rejserManagerens rolle.
Ungdomslederseminar Lørdag den 24. november Program for dagen: 12.00: Velkomst, formål og præsentation 12.10: Evaluering af 2012 (breddeudvalget) 14.00:
19.4 Grønne regnskaber 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
Rationel klinikdrift Et bud. Rationel klinikdrift Rimelig arbejdstid.
PRINCIPPER FOR PROJEKTLEDELSE IT PROJEKTLEDELSE 14. marts 2014.
PRojects IN Controlled Environments En introduktion.
SundhedsITnet - Shared Care Udkast til projektforslag Finn Kensing.
Velkommen…. Grænser Venner Signaladfærd Det er weekend og nat Kim er en fyr mellem år Kim er på vej hjem fra en fest Kim har venner med i bilen.
HANDLING OG PLAN1 Repetition af modellen. HANDLING OG PLAN2 Repetition af modellen FORMÅL  Sikre at vi fortsat har samme forståelse af udgangspunktet.
PLO/PL/MC- 6. kontaktmøde Dagsorden: 1.Velkommen – Godkendelse af referat – Evt. nye punkter til dagsordenen 2.Siden sidst – Leverandørkursus,
Forslag fra arbejdsgrupperne
Status på det indledende udvalgsarbejde
Modul 6: Personlig salgscoaching
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
//Niveau 3-ledere Uge 50-5/Pakke 3 Lederpakke 3.
Projektplan – pesto med ramsløg og skvalderkål
Lektion 1A Formålet med denne lektion er at give eleverne et billede af Netwerk for at forberede dem på forløbet og på, hvor lang tid det varer, samt at.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Risikoanalyse: Drøft projektets risikoprofil med projektdeltagerne, når I udfærdiger projektplanen. Hvilke risici er der for, at projektet ikke kan opfylde.
Præ-projekt Planlægning Afslutning
Projektgruppe – Projektroller
Hovedmilepælsplan - skabelon
Bilag 1. Forandringsteori for projekt FVU fra A til Z
Projektbeskrivelse: Udarbejdet i af
UU - Status og uddannelsesstatistik
Statusrapport: [Projektnummer og navn]
Virksomhedsnavn Virksomhedens navn, adresse, www
Hovedmilepælsplan - skabelon
Version 3.2 opdateret 13/ IT projektmodel Fælles projektmodel på tværs af Enhedsadministrationen for projekter der har IT-involvering Formål:
KLIK - webinar Arbejdsgange og opgaver
[Indsæt projektnavn her]
Skemaet er lavet som felter til indtastning af tekst
Projekt: SBSYS sagsnummer: Oprettelsesdato: Ændringsdato:
UU - Status og uddannelsesstatistik
Hvilke punkter vil jeg komme ind på?
dekansekretariater i den nye organisering
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
Fyraftensmøde 31 januar 2018 En ny måde at afrapportere på.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Projektplan for virksomheden
Vejregler for vintertjeneste
SAPA kommunenetværk Om kommunernes organisering
Rapportering af fremdrift eller status
Krav til informationsformidling
Status på fælles udbud af telemedicin (FUT)
Ansøgningsskema CØ SMV Virksomhedens navn:
Nyt fra forskningen – med fokus på kvalitet og kvalitetssikring
CØ SMV – Øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller i SMV’er
Projektnavn Projektstatus August 2018 Projektleder:
Alle rettigheder forbeholdes
Kommunikere dårlige nyheder
Tilføj sted og dato v. Søren Gorm Fussing
Status på fælles udbud af telemedicin (FUT)
Velkommen Dette ansøgningsskema er første skridt mod en deltagelse i projektet “Øget Vækst gennem cirkulære forretningsmodeller I SMV’er”, eller “CØ SMV”.
Værktøj: Risikoanalyse
Adresseprogrammet Effektivt genbrug af grunddata om adresser, administrative inddelinger og stednavne Styregruppemøde torsdag den 20. juni 2013.
Møde i projektforum den 22. august 2013
Møde i projektforum den 23. oktober 2013
Statusrapport – bilag til dagsorden på styregruppemøde
Skemaet er lavet som felter til indtastning af tekst
Adresseprogrammet - styregruppemøde
Implementeringsplanen – hvad er den og hvad skal den bruges til?
Værktøj: Projektets organisation
Præsentationens transcript:

Statusrapport Vejledning Formålet med en statusrapport er at kunne rapportere om projektets fremdrift til styregruppen eller andre relevante interessenter. Det er typisk relevant fra starten af planlægningsfasen og resten af projektets levetid. Hvor ofte der skal rapporteres, afgør projektlederen i samråd med projektejer eller styre­gruppe ved faseopstart.. Vil du skabe mere plads, kan du dele skemaet i to power point slides. Rød: Angiver kritiske forhold for elementer i fremdriften, som kræver beslutning fra styregruppen Gul: Angiver forhold i fremdriften, vi overvåger. Grøn: Angiver, at elementet kører, som det skal. Dato Projektets navn Projektleder Projektejer Fase Leverancer og milepæle siden sidste møde Leverancer og milepæle frem mod næste møde [Beskriv de vigtigste leverancer siden sidst, dvs. større ting projektet har leveret og afsluttet]. [Vedhæft bilag hvis relevant] [Lav en kort opsummering og fortæl om næste skridt. Dvs. igangværende leverancer eller milepæle der leder frem til leverancer, som skal igangsættes ifølge planen.] Fremdrift Seneste Nu STATUS Korrigerende handlinger Kvalitet [Skriv status, betydning af evt. udviklinger] [Hvis farven er gul eller rød beskrives korrigerende handlinger] Timer Økonomi Tid Risici Vigtigste problemer Beskrivelse indstillinger [Indsæt tema] [Beskriv de vigtigste udfordringer og deres forventede konsekvenser samt projektlederens indstilling] [Bilag vedlægges hvis relevant]] [Skriv, hvad styregruppen skal forholde sig til]