Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Risikoanalyse: Drøft projektets risikoprofil med projektdeltagerne, når I udfærdiger projektplanen. Hvilke risici er der for, at projektet ikke kan opfylde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Risikoanalyse: Drøft projektets risikoprofil med projektdeltagerne, når I udfærdiger projektplanen. Hvilke risici er der for, at projektet ikke kan opfylde."— Præsentationens transcript:

1 Risikoanalyse: Drøft projektets risikoprofil med projektdeltagerne, når I udfærdiger projektplanen. Hvilke risici er der for, at projektet ikke kan opfylde de opstillede succeskriterier? Vurdér de fundne risici. Hvilke er helt kritiske? Hvilke gør det relevant at arbejde med en plan B? Hvilke kan forebygges og håndteres løbende? Hvilke er så usandsynlige, at de ikke bør fylde i det videre arbejde? Hvis der er særligt store og kritiske risici, kan de indarbejdes i projektplanen. Forslag til skema på næste side

2 Risikoanalyse: 10 8 6 Sandsynlighed 4 2 2 4 6 8 10 Konsekvens

3 Konsekvens for projektet Handlinger Forebyggende og eller afbødende
Risikoanalyse: Projekt: Udfyldt af: Dato: Trussel (Hvad kan gå galt) Konsekvens for projektet (0-10) Sandsynlighed (0-10) Handlinger Forebyggende og eller afbødende Ansvar Bemærkninger


Download ppt "Risikoanalyse: Drøft projektets risikoprofil med projektdeltagerne, når I udfærdiger projektplanen. Hvilke risici er der for, at projektet ikke kan opfylde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google