Vision for Vordingborg Kommune 2030

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Norddjurs. Det går en vej •Fordi I klynker og holder fast i gamle dage •Fordi problemerne kan ikke kun løses ad politisk vej. Problemer kommer af sig.
Advertisements

Kerteminde Havns Fremtid Bevaringsforeningen for Kerteminde Kommune
Det Sydfynske øhav ”Et øhav i verdensklasse”
Læring i bevægelse - hvorfor?
Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum.
Debatmøde om lokale interesser i Ll. Næstved - Præsentation af Kommuneplanstrategi.
FredericiaC – mere end en ny bydel.
Udviklingstendenser indenfor turismen – globalt og lokalt
”Madsby Event Park”. Logistiske forhold  Placeret midt i landet  Kun 5 km. fra motorvejen (ideelle forhold hvis Ydre Ringvej føres til DMH)  4500 P.
Tranum – Den digitale landsby
Hvad kan København som hovedstad?
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Det helt grundlæggende: Udvikling Kammeratskab Aktivitet Engagement.
KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen 10. marts 2011 De danske metropolers biblioteksstrategi.
Rambla – Verdens længste Scene Hvad er det for et projekt? Hvad sker der nu? Hvad sker der senere? Hvilken rolle kan FOU og foreningerne spille?
Sport2go et samarbejde mellem kommune og DGI v. DGI Formand Søren Møller.
VORDINGBORG. RUINEN 2010 BORGEN 1410 PLACERING.
C4 i Hillerød Handel Turisme, kultur, sport Uddannelse Erhverv C4 Sammen er vi stærkere! C4 er en medlemsbaseret paraplyorganisation, der samler Hillerøds.
Reformen på Stavnsholtskolen. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de udnytter deres potentialer optimalt Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Opsamling fra borgermøde 8.
Vejen til en beslutning Tilbygning eller ny skole? Er det muligt at gøre gamle bygninger bæredygtige? Lokalisering i by eller på landet?
Gør drømmen til virkelighed i KFUM og KFUK i distrikt nord/vestjylland.
Badeferieby Hornbæk. Det maritime Hornbæk Hornbæk er kendt for sin lækre lystbådehavn og sin gode strand – og for Ilse Jacobsen, som har integreret Hornbæk.
Randers Kommune 22. april Fremtidens drift af idrætsanlæg.
Perler på en snor Fælles træk for badebyerne. FEM BYER MED FORSKELLIGT DNA.
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
Fremtidens Feriehus & Feriehusområde Følgegruppemøde Torsdag den 26. maj 2011 Feriehusområder i Nordjylland – et landskab med oplevelsespotentiale Jacob.
TRAFIKPLANLÆGNING Center for Byudvikling Søren Elle Overordnet trafikplanlægning 24. april 2013.
Lokal Aktions Gruppe Lokal Udviklingsstrategi
At handle i byen. * Interessant * Tema * Perlegade.
Præsentation Annette Langhoff Innovationskonsulent i Velfærdsudvikling
Regionsmøder marts 2015 v/adm. direktør Kim Høgh.
Vækst og velfærd Nærhed og kvalitet! 30. marts 2006 Kvindernes Vækstforum.
VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Erhvervsstruktur i Holbæk Kommune.
EN BY I KLITTEN – HVAD HANDLER DEBATTEN OM DE DANSKE KYSTER OM? Lone Søderkvist Kristensen Lektor i Landskabsforvaltning Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning,
Borgermøde 17. september Forslag til Miljø- og Klimapolitik 2014 Velkommen! – Borgermøde 17. september 2013 Program Vision Furesø – Vi skaber løsninger.
Skole- og Kulturforvaltningen Fritidsområdet ”Kommunerne og seniorsporten” i dag – men hvad med i morgen ?
Informationsmøde NSF HELHEDSPLANEN. Agenda Forløbet frem til NSF involvering i helhedsplanen Repræsentantskabets overvejelser i forhold til økonomien.
SÅDAN UNDERSTØTTER BESKÆFTIGELSESPOLITIKKEN DEN LOKALE ERHVERVSPOLITIK - Oplæg v/ Formanden for Beskæftigelsesudvalget og for LBR i Herning Kommune, Ingelis.
”Vi er trygge ved Møllevangskolen” Billedet er velkendt: Med bopæl i det vestlige Aarhus er der mange overvejelser forud for valg af skole til børnene.
Målsætning og strategi Sejlklubben Lynæs Sejlklubben Lynæs 1.
Målsætning og strategi Sejlklubben Lynæs januar
Præsentation 20. august 2015 Dansk Turismefremme på MID ”Made in Denmarks indflydelse på destinationen” Rasmus Jerver, Turistchef VisitVesthimmerland.
Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Allerslev skolebestyrelses Møde med BU Ved formand Michael Brixtofte.
Fusion SL & LQ 2017 Ekstraordinær generalforsamling d. 29. oktober 2017 Sejlklubben Lynæs 1.
Status for DGI’s udviklingsprojekt :
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Kultur Idræt Bevægelse
Grøn Puls på Hjertestierne 2017
Frivilligheden i Vordingborg
Det københavnske idrætsliv
KØBENHAVNS UNIVERSITET
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Byforum vordingborg IDÈ- OG PROJEKTFORUM FOR BYENS UDVIKLING
Oplev det Blå Eventyr i Vordingborg
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
Velkommen til Hou Lystbådehavn Møde med Odder kommunes Økonomiudvalg d
Styrk foreningen Ledelse og udvikling – opgrader foreningen.
Byforum vordingborg IDÈ- OG PROJEKTFORUM FOR BYENS UDVIKLING
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Boligpolitik Temadrøftelse Økonomiudvalget 13. november 2018.
DAGSORDEN Baggrund & Vision Målsætning Økonomi Tidsplan
Program Kl : Velkomst og kort introduktion til lokaludvalgets syn på Nyholm v. næstformand Asbjørn Kaasgaard Kl : Stadsarkitekt Camilla van.
Grøn = ✔ Rød =
Præsentationens transcript:

Vision for Vordingborg Kommune 2030 Borghavnen i Vordingborg Vision for Vordingborg Kommune 2030 Sådan kan Vordingborg Kommune anno 2014 beskrives: Det er de styrker og udfordringer vi skal bygge vores fremtid på, når vi skal vende udviklingen fra affolkning til vækst. (uddrag) ”Mulighederne lige uden for døren.” ”Det er naturen og nærheden til vandet, der gør Vordingborg til noget specielt.” ”Vi er omgivet af Danmarks længste kyststrækning.” Nordhavnsprojektet Vision: Nordhavnen / Borgcenter Borghavnen Flemming Rasmussen, Formand for Havnebestyrelsen, Vordingborg Nordhavn Kaj Aagaard Næstformand for Havnebestyrelsen

Helhedsplan for Vordingborg by Nordhavnsprojektet Borghavnen i Vordingborg Helhedsplan for Vordingborg by Vordingborg Nordhavn: ”havnen skal generelt gøres mere attraktive og publikumsvenlige i respekt for det eksisterende havnemiljø.” Som kan tiltrække et stigende antal gæstesejlere/turister til byen, ”Nordhavnen kan tilbyde faciliteter for de unge og events, der understøttes af det smukke kystmiljø og det stille lave vand. Det er aktiviteter indenfor kajak, kano og optimist sejlads, hvor kommunalbestyrelsen i samarbejde med lokale foreninger på havnen vil arbejde for at oprette sejlerskoler – ikke mindst som sommerevents til turister” Flemming Rasmussen, Formand for Havnebestyrelsen, Vordingborg Nordhavn Kaj Aagaard Næstformand for Havnebestyrelsen

Kombinerede ro- og svømmebaner i Nordhavnen Flemming Rasmussen, Formand for Havnebestyrelsen, Vordingborg Nordhavn Kaj Aagaard Næstformand for Havnebestyrelsen

Udkast lavet af landskabsarkitekt Nicholas Durin Vordingborg Kommune

Udkast lavet af Arkitekt Jesper Øager Flemming Rasmussen, Formand for Havnebestyrelsen, Vordingborg Nordhavn Kaj Aagaard Næstformand for Havnebestyrelsen

Udkast lavet af Arkitekt Jesper Øager Flemming Rasmussen, Formand for Havnebestyrelsen, Vordingborg Nordhavn Kaj Aagaard Næstformand for Havnebestyrelsen

Udkast lavet af Arkitekt Jesper Øager Flemming Rasmussen, Formand for Havnebestyrelsen, Vordingborg Nordhavn Kaj Aagaard Næstformand for Havnebestyrelsen