Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til Hou Lystbådehavn Møde med Odder kommunes Økonomiudvalg d

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til Hou Lystbådehavn Møde med Odder kommunes Økonomiudvalg d"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til Hou Lystbådehavn Møde med Odder kommunes Økonomiudvalg d

2 Agenda Lidt mad mens Søren fortæller Rundvisning på havnen
Samarbejde og visioner Åben debat Agendaen for i aften er:

3 Hou Lysbådehavn før og nu
2003 2011

4 Lystbådehavnens udvikling Før Efter
180 lejere 1800 Gæstesejlere (både) 4-6 års ventetid Nedslidt havn (ry for at være en nødhavn) Sejlklubber, Strand-fiskerne Ca. 300 medlemmer 355+ brugere 290 Andele + 80 Lejere Ca gæstesejlere (både) Kort ventetid Ny havn er top moderne, (nogle udtrykker den bedste) Sejlklubber, Kajakklub, Dykkerklub, Windsurfere, Matchrace, Jollelaug mfl. >500 medlemmer i de forskellige klubber/foreninger

5 Facts og nøgletal Hou lystbådehavn er et andelsselskab som har lejet den gamle Hou havn af Odder kommune. Der er ca. 290 andelshavere og ca. 350 pladser i alt. Der er ansat 3-5 personer til at administrere og drive havnen. Andelsselskabet har investeret 28 mill. kr i at udbygge og opgradere havnen. Årlig omsætning ca. 3,5 mill. kr. Højeste myndighed i havnen er generalforsamlingen, som vælger bestyrelsen. Havnens motto er mangfoldighed, og havnens mål er at blive Odder kommunes maritime Spektrum. Det skal være en havn alle har råd til at have en båd i. Havnens faciliteter er tilgængelig for alle og benyttes af bl.a. plejehjemmene i kommunen. Havnen har et nært og fantastisk samarbejde med Egmont og HMI. Hou Havn betyder noget for kommunens borgere, brugere og alle de turister der besøger Hou.

6 Forslag fra arbejdsgruppe til modernisering af gl. Havn
Promenade -langskibsplads

7 Hou gamle havn Faseopdeling af renovering Fase 1 Fase 2 Fase 3 Fase 4

8 Fase 1- Mole ved bådskure
Udretning og nedskæring af gl spunsvæg.(80m) Ilægning af membran Udlægning af sten glacier Flytning af ca.30 pæle Fjernelse af eksisterende bro. Optagning af eksisterende mole. Udlægning af 2 flydebroer. Etablering af el & vand. Overslag: Dette arbejde blev udført i 2017 og regningen lød på 2,2mill.

9 Fase 2- Flytning af molehoveder
Opgravning af gl mole og brohoveder Ramning af spuns Ramning af bro/spuns Udlægning af stenglacier Udlægning af 2 flydebroer Overslag: kr Den endelige tegning er godkendt og ligger som bilag til lejekontrakten, Men vi vil gerne vende den fase med OK, så alle er klar over hvad der sker.

10 Fase 3-Honnørkaj Ramning af ny spuns
Forankring af spunsen til eksisterende ankersystem Levering og montering af azobe hammer incl. fenderlister Evt. udbedring af eksisterende ankersystem overfladebelægning Overslag: kr Ankrene der holder Honnørkajens spuns har det ikke godt og en renovering er påkrævet.

11 Fase 4 – Anlæg af langskibsbro
Uddybning langs bro Renovering af bro Uddybning til 2,5m målt 2m fra kaj/bro. Opsætning af fenderlister. Overslag: kr Vi vil gerne lave en bro hvor der altid er liv. Primært en bro for gæstesejlere og et sted hvor der altid er folk i de både der ligger ved broen. Det gør det sjovt at være gæstesejler og det gør det sjovt at besøge havnen som turist.

12 Det Maritime Odder Tunø Norsminde Hou Tur/ferie destination
Udflugtsmål sammen med kroen. Hou Stedet med aktiviteter gerne hele året. Et udstillingsvindue for Odder Kommune – hvordan er det at bo og leve i Odder Kommune Fortsat et sted for befolkningstilvækst Hou – Odders maritime Spektrum

13 En god helhedsplan Vi vil ikke lave lappe løsninger
Diskussion af mulighederne Hvordan kan OK og Hou Havn få det optimale ud af vores partnerskab? I har givet os en million i år. Vil I gøre det fremadrettet så vi i fællesskab kan udnytte mulighederne optimalt.?


Download ppt "Velkommen til Hou Lystbådehavn Møde med Odder kommunes Økonomiudvalg d"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google