Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bornholm Af Jakob Volf P..
Advertisements

Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Jeg har bearbejdet notaterne og gjort dem læselige.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Amalie og bedstefar bygger legehus
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Eventyret om Eventyrlig leg med sprog
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Sofies dejlige dag.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Backoffice præsentation
SJOVE GÆTTERIER Micro Trivial 2 hold.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
En kone ledsagede sin mand til lægen.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Brandstation og siger : ‘’vi har indført et nyt system på brandstationen fra nu af.”
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Karima El Barkani og Efia Antwi Marie så Susanne på vej hjem fra skole.
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
Bogskabeloner i PowerPoint
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Mig Her er Jeg Jeg hedder Lea Jeg har fødselsdag den 12.april.
Samson Og Dalila.
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
Skatteopkræveren Zakæus
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
Skitur 2016 – fra den 21/2 – den 26/ Velkommen Før turen Turen derned Dernede Hjemkomst.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Slangen Hugo vågnede en nat og bestemte sig for, at gå ud i den store verden på eventyr.
min sommerferie på malorca
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Københavner-akademiet handler om…
Lige før lukketid Victor, Sarah & Line.
Lavet af Katrine , Lucas , Sander og Malou 3.a
Din kollega får alle de gode ture
Da brændte ordet i hjerter ind
Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine
Da brændte ordet i hjerter ind
Sommerferie I min sommer ferie var jeg på sjælland.
! ! Min sommerferie Den første uge i sommer ferien var jeg med Rita til vester havet. Den første dag kørte vi der op i bil. Vi så Limfjorden den var flot.
Min sommerferie Da vi fik fri fra skole skulle vi til Ebeltoft,
Min sommerferie Jeg har været på Cypern det var rigtig varmt. På Cypern var der også et badeland det hed waterpark. Der var nogle rigtig vilde rutcherbaner.
Sommerferie I min sommerferie har jeg været i Norge sammen med min familie. Vi boede på et hotel, der hed Vrådal. Det var en hytte med køkken og stue og.
Midt om natten Strisserne kom før vi ventede dem Midt om natten
Hej her er noget om min ferie !!!
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Min sommerferie Øster hurup
Min sommerferie Lidt før min sommer ferie fik jeg en hundehvalp
Sommer ferie Her står forfatterne til den her hiristore.
Hvor god er du til at tage beslutninger om brugen af jord i vikingetiden? Hjælp Astrid og Sune med at tage de rigtige beslutninger om deres jord. Start.
Præsentationens transcript:

Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle vi til Spanien Vi mødte et sted sammen med Line og Pernille.p vi skulle køre 4 Timer! Flyve i 3 Timer! Og køre En Time igen! Og Edelig var man der Vi Spiste Aftens mad Kl. 12 Om aften Og Bag efter skulle godt nok også hjem! Og Sove!  Vi spiste aftensmad på stranden.

Gibraltar Hvor vi skulle køre i 3 Timer! Der vi kom derned var der masser af aber Vores Guide Tog mig og satte en Piners oppe på mit Hoved Og Så kom der en abe og satte sig oppe på Mit Hoved Den vejede nok 13 kilo. Nu skulle vi hjem der var meget trafik uheld.

Her er nogle billeder

Hjem Der hvor vi havde kørt meget Skulle min lillebror Tisse Så…. Vi gik ind og fik en Hotdog Pludselig!!! Kom Prins jorkim og Fellis Ind og skulle på WC ! Vi ventede til de kom ud igen De skyndte sig bare ud for det regnede og alle folk Sagde bare det er prins jorkim. Men nu var de gået vi gik også hjem vi kørte i 1 time Og så var vi sent hjemme… Og så var der en uge til vi skulle i skole !..

Der vi var kommet hjem :) Der vi var kommet hjem Legede jeg med Pernille.p. Vi spillede volleyball. Og vi fik en is . Og så spillede vi Boz Men så skulle vi hjem. Vi skulle spise og så skulle vi læse og bagefter Måtte vi godt se fjernsyn. Og så skulle vi jo snart i skole. !!! Slut !

Pepsi :) en Dag skulle jeg lege med Christina. Hun havde lige fået en hund der hedder Pepsi .. Den er 2 måneder og en uge nu i dag 8D.. ! Den var rigtig sød. Vi legede med den og spillede Computer Mens den sov  Men så gik vi ud og spillede Fodbold. Pepsi var ude i sit udebur. Hendes far kom Hjem. Og så skulle jeg hjem  Slut !!!! 