Gammeldags stegt kyllingelår

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Anbefalinger for sund frokost i daginstitutioner v/ Maria Haukrogh
Advertisements

Supper & Saucer: Af Thomas Buhelt..
Tilberednings - metoderne.
SUPERSUND SALATER Kartoffelsalat og Laks med avocadosalat med ærter & spinat. Sidstnævnte salat er fra den nye ”Supersund - Salater” bogen – dog med mine.
Perlehønebryst Frisk blomme
Menu teori.
av Lajla Ellingsen og Mari By Rise Adresseavisen
Fonder Grundsupper Grundsky.
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
FDF Landsdel 8, Boområde udvalg, 6/ THA
Mandag den 18. august Udedag Vi laver snobrød på bålet. Marianne fri Jens vikar.
Den Sensoriske rejse igennem et måltid
Kuvertprisen er 295,- pr. person
4 retters menu for kun kr. 295,-
Frugt og grønt. 600 g om dagen 2 ▪
Mandag den 28. april Mountainbiketur for pigerne i 2.B kl Uge 18 Man. Tirs. – udedag. Ons. – fælles udedag. Tors. – Kristi himmelfart. Fre. –
SFO UGE:33. Velkommen tilbage fra sommerferien. Husk: Møder du i SFO inden kl.7.30, skal du gå i det gule hus, da vi åbner der.
Island turen Jonas, Marcus og Sascha. Søndag Mandag Jonas værelse Her er frokosten Her er vi oppe i det store tårn.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF- Midtjylland. Herning badminton klub. mandag 24.september 2007.
Blanchering. Kim & Mikkel. Regler for tilberedning samt hvordan man gør i praksis ch?v=CU6jnNtcsQk At blanchere er at sænke.
Morgenmad Ligesom vi fylder det rigtige brændstof på vores biler, er det lige så vigtigt, at vi fylder det rigtige brændstof på os selv og vores børn.
100 gram frugt og grønt Landbrug og Fødevarer, 6 om dagen.
Kost til gravide Kendskab til de ernæringsmæssige behov til gravide.
Mad til unge på høj- og efterskoler. Øvelse  Diskutér i klassen, hvad I synes, der ligger i begrebet ”hverdagsmad”. Lav f.eks. en brainstorm på tavlen.
Anbefalet saltindtag Kvinder 6 g Mænd 7 g På længere sigt er målet 5-6 g Nedre grænse for indtag 1,5 g salt Kilde: Nordiske Næringsstofanbefalinger 2004.
Frokost Hvor kommer protein fra? Skummetmælk 7 g Bolle 6 g Røget laks 4 g Resten < 0,5 g I alt 28 g protein 40 g råt kyllingebryst, 25 g salat, 50 g peberfrugt,
Målgruppe 6 – 13 år (skoleelever) Drenge og piger Fra 5 MJ til 9 MJ. 13-årig dreng på 9 MJ. Der er ekstra behov for jern da de er i voksealderen. Hvis.
 Vi har børn i alderen 6 – 23 mdr. der går i dagpleje og vuggestue. Nogle er ikke i dagpleje eller vuggestue det første halve år til et år da barselorloven.
Frokost Hvor kommer protein fra? Skummetmælk 7 g Rugbrød 4 g Røget filet 3 g Peberrod 0,7 g Roastbeef 4 g I alt 32 g protein 75 g rugbrød, 15 g roastbeef,
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
FAGDAGE 1.x Matematik - Josefine Onsdag 16. august Dansk - Anne-Mette
Baggrunds spørgeskema
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Månedsplan Oktober 2016 Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Mild champignon- suppe
HOTDOG.
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
ERFA-dag Hvem er jeg?.
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Mild champignon- suppe
Gammeldags stegt kyllingelår
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Hygiejne 4.
Morgenmåltid Mellemmåltid
Menuplan for uge (Med forbehold for ændringer)
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Rigtig god sommer MADPLAN Mandag Tirsdag Onsdag
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
I uge 5 tilbyder køkkenet
Skolekalender Du kan skrive ut denne malen for å bruke den som veggkalender, eller du kan kopiere siden for hvilken som helst måned for å legge.
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
STATISTIK PÅ INSTAGRAM
Info Tysklandstur uge 24 Selve lejren hedder: LAPFILA
Dato: _______/_____ Kl: ___________________________
Præsentationens transcript:

Gammeldags stegt kyllingelår Gratinkost Uge 41fra den 9. oktober til 15. oktober 2017   Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Frokost Argentinsk farsbrød med agurkegelé Hamburgerryg med italiensk salat hertil gelérugbrød  Oksespegepølse med geleløg og sky Leverpostej med rødbedegele hertil gelérugbrød Æggecreme med mayonnaise Torskerogn med remoulade Frikadelle med agurkesalat Tunpate med tomat Fiskefrikadelle med gulerodstzatziki Æggecreme med mayonnaise hertil gelérugbrød  Medister og kartoffelsalat med tomat Grøn peber pate med agurkesalat Hønsesalat med tomat Torskerogn med mayonnaise Aften  Frikadelle med puréret stuvet hvidkål marinerede grønne bønner og kartoffelmos Kalkun- stroganoff med purérede glaserede gulerødder med sød chili og kartoffelmos Orientalske kødboller med tomatsauce hertil puréret marineret squash med rød peberfrugt og gratinris Gammeldags stegt kyllingelår i brun sovs med puré af ovnbagte grøntsager hertil kartoffelmos Chili con carne serveret med puréret nordisk ratatouille hertil gratinris Oksesteg med skysauce og puréret bagt spidskål Boller i karry af svinekød med purérede bagte gulerødder med honning hertil gratinris Dessert Rødgrød tilberedt af jordbær hindbær og ribs med vaniljeskyr Fløderand med karamelsauce Blommegrød Hindbærfromage Skovbærgrød af brombær jordbær og solbær Citronfromage pyntet med flødeskum Rabarbergrød tilsmagt med ingefær Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej

Jordbær-rabarbergrød Gratinkost Uge 42 fra den 16. oktober til 22. oktober 2017   Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Frokost Æggecreme med mayonnaise Leverpostej med agurkesalat hertil gelérugbrød Skinkemignon med rødbedegele Oksespegepølse med squashrelish hertil gelerugbrød Kyllingefrikadelle med urtecreme Roastbeef med agurkesalat hertil gelérugbrød Kyllingeterrine med agurkesalat Æggecreme med mayonnaise hertil gelérugbrød Rullepølse med sky og løg Hønsesalat med tomat hertil gelérugbrød Bøf lindstrøm med rødbegele Grøn peber pate med agurkesalat hertil gelerugbrød Frikadelle og kartoffelsalat med tomat Torskerogn med mayonnaise hertil gelérugbrød Aften Beuf bourguignonne med kartoffelmos og purérede bagte rødbeder Kyllingegratin med sursød sauce og gratinris hertil puréret braiseret hvidkål med rosenpeber Sejgratin med persillesauce og kartoffelmos hertil puréret nordisk ratatouille Høne i mild karry med gratinris og puréret bagt selleri med æble Kotelet i sursød sauce med gratinris hertil puréret gulerod med spidskommen Græsk farsbrød med tomatsauce og kartoffelmos hertil purérede ovnbagte grøntsager Kalkun i sursødsauce med gratinris hertil puréret bagt squash med gulerod og mynte Dessert Ymerfromage med skovbærkompot Jordbærgrød med vaniljeskyr Mokkamousse Solbærgrød med vaniljeskyr Rabarberkage Jordbær-rabarbergrød Eton Mess Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej