1. Arbejdskraftreserven

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Advertisements

Vidensopsamling om langtidsledighed Hovedstaden & Sjælland 17. april 2013 Niels Kristoffersen, mploy 1.
Patientuddannelse – en medicinsk og social teknologi: udfordringer for fremtiden Lone Grøn, Dansk Sundhedsinstitut, MTV Seminar: Patientuddannelse.
Erik Christiansen, Klinik for Selvmordstruede, Årsmøde 2008 Selvmordsforsøg blandt børn og unge Af cand.scient.oecon. Erik Christiansen Klinik for selvmordstruede.
Titeldias med kant Indsæt TITEL og EMNE 1. Klik på fanen INDSÆT i topmenuen 2. Klik på Sidehoved og Sidefod 3. Dobbeltklik i feltet med INDSÆT TITEL og.
Beskæftigelsesregion Syddanmark, Karl Schmidt Match 3 - Ny analyse - Brug for alle.
Kommunernes understøttelse af kulturinstitutionernes undervisning - modeller for skoletjenester v/Marie Damsgaard Andersen.
Jobcenter Høje-Taastrup Ungeindsatsen i Jobcenter Høje-Taastrup Beskæftigelsespolitisk konference på fredag den 24. april 2009.
Hvad skal I huske fra i dag! Viden, erfaringer, råd og redskaber.
Kvalitet i Sundhed Pressemøde den 11. februar 2011.
Tværfaglig tænkning i opgaveløsningen Bente Nissen, seniorkonsulent Cabi Korsør d hvordan spiller vi hinanden gode?
Målgrupper for ressourceforløb Beskæftigelsesregion Midtjylland 13. juni 2014.
Plancher til møde om Akutpakken og Akutjob Palle Christiansen – Regionsdirektør Beskæftigelsesregion Midtjylland.
Det regionale Beskæftigelsesråd Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til netværksmøde om virksomhedsindsatsen.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Strategier i relation til FØP-reformen, kontanthjælpsreformen og sygedagpengereformen V./ Marianne Sumborg.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde v/ Fuldmægtig Kristina Vestergaard Nielsen og Specialkonsulent Anne Louise Hertz, BRHS.
1 Hvordan nedbringer vi langtidsledigheden? Forandringsteori og resultatbaseret styring i Jobcenter Silkeborg Jens Folman Jobcenterchef.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Udfordringer på det akademiske arbejdsmarked v/ regionsdirektør Jan Hendeliowitz.
TILBUD TIL STÆRKE ELEVER PÅ ERHVERVSUDDANNELSERNE Status og erfaringer Projektleder Sanya Pedersen, Danmarks Evalueringsinstitut.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Jobcenterchef-seminar 27. september 2010 Resultatbaseret styring og forandringsteori v/vicedirektør Merete.
Den langtidsledige skal til roret En individuel og jobrettet indsats for langtidsledige Oplæg på temadag i Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland.
Workshop 1: Sygefravær Hvor kommer de syge fra – og hvad kan vi gøre ved det? Elsebeth H. Troelsgaard, udviklingskonsulent og Emil Raun, direktør Arbejdsmarkedsservice,
Performance. Feedback Vigtigheden ved at give korrekt feedback Man kan få karten til at køre, ligesom man vil have den. Hurtigere konkurrencedygtig.
SAPA Præsentation til chefer og mellemledere i kommunen April 2016.
Fordomme og udfordringer i handicapindsatsen Stig Langvad, formand, DSI.
Konkrete samarbejdsflader mellem UU og Jobcenter Jens Folman, jobcenterchef Kalundborg Kommune Jørgen Dan Pedersen, centerleder UU Nordvestsjælland.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
SUNDHEDSSTYRELSEN 8. DECEMBER 2009 FINN DIDERICHSEN PROFESSOR DR.MED. INSTITUT FOR FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB, KØBENHAVNS UNIVERSITET Brobygning mellem forskning.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til fælles temadag om opfølgning på akutindsatsen og det fremtidige samarbejde d. 28. august 2013.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland ”Brug for alle” – velkomst og indledning v/ regionsdirektør Preben Rasmussen Høj.
Langtidsledighed i Midtjylland. Langtidsledighedsanalysen Langtidsledigheden har vist en svagt faldende tendens de seneste måneder – men: Der er fortsat.
Mål- og resultatstyring i Rigsrevisionen
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Præsentation af resultaterne fra
OK18 nærmer sig Hvad er vigtigst for HK Kommunals medlemmer?
En nordjysk investering – Vejle
Akutteamets målgruppe
Behov for et servicetjek Fællesmødet 31. oktober 2015
Jobcenterchefmøde - Fredericia d. 17. september 2008
Revitalisering af projekter
Prioriteringstavle En prioriteringstavle er vigtig i projektets etableringsfase I anvender den til at afgøre, hvilke af de fremkomne ideer der straks kan.
Samrådet september 2012.
JOBFIRST Seminar om virksomhedsrettet indsats 30. marts 2016
Tværfagligt samarbejde om udsatte unge
En forenklet beskæftigelsesindsats
MUDP handlingsplan for december 2017
Sammenhæng: Eleverne bliver ikke bedre til at skrive og arbejder ikke med deres fejl. Eleverne snyder: bruger oversættelsesmaskiner eller henter stile.
Hvor meget hjælper familier i dag?
9 gode råd til et styrket samarbejde med pårørende på hjerneskadeområdet
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
• Beskrivelse af projektets forandringsteori
Tværmedial Kommunikation 4 Kommunikationsstrategi, DMTK 4 Virksomhedens digitale marketingsplan DMTK 5 forår 2016 Pillon - KU.
Fremtidens sundhedsvæsen – nyeste udspil fra Danske Regioner
Investeringsstrategien ”Flere i job og uddannelse”
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
En god start på lægelivet
SUMO - analyse.
Dias om Følgende dias giver et overblik over, hvad hæftet indeholder og kan bruges til. Der findes også en række dias, der beskriver, hvad.
Rammesætning for dagen
Hånden på hjertet. Skal de danske landdistrikter afvikles eller udvikles og hvorfor? Hvordan ser du landdistrikternes fremtidige rolle i et større.
Kommunens sapa-strategi
Danmarks Vejlederforening
Mere ansvar til a-kasser Informationsmøde
En forenklet beskæftigelsesindsats
Intro til proces Alle børn læser af lyst Alle børn læser mere
MUDP handlingsplan for december 2017
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Oplæg for Beskæftigelsesnetværket 11. marts 2016 Troels Mikkelsen
Præsentation af fælles proces myndighed og Familiehus
Præsentationens transcript:

1. Arbejdskraftreserven De største udfordringer i forhold til arbejdet med arbejdskraftreserven? Hvordan vil I tilrettelægge og prioritere jeres indsats i ft. arbejdskraftreserven? Er der særlige grupper der skal prioriteres i indsatsen? Hvad bliver særlig vigtigt i 2009 og 2010?

2. Sygefravær De største udfordringer i forhold til arbejdet med sygefravær i 2009 og 2010? Hvordan vil I tilrettelægge og prioritere jeres indsats i ft. sygefravær? Er der særlige elementer i indsatsen der skal prioriteres? Hvad bliver særlig vigtigt i 2009 og 2010?

3. Unge De største udfordringer i forhold til arbejdet med de unge? Hvad skal der være særlig fokus på i indsatsen? Hvordan vil I tilrettelægge og prioritere jeres indsats i ft. de unge? Hvad bliver særlig vigtigt i 2009 og 2010?

4. Personer på kanten De største udfordringer i forhold til arbejdet med personer på kanten? Hvordan vil I tilrettelægge og prioritere jeres indsats i ft. personer på kanten? Hvordan sikre I virksomhedsrettede tilbud til gruppen? Hvad bliver særlig vigtigt i 2009 og 2010?

5. Overvejelser om organisering Er der behov for at overveje jeres nuværende organisering for at håndtere indsatsen optimalt? Stigende ledighed, hurtig i gang Forebygge og afhjælpe langtidsledighed Hvordan passer jeres ressourcefordeling og kapacitet i jobcentret i ft. udfordringerne i indsatsen? Er der samarbejdsflader til vigtige samarbejds-partnere der bør udvikles og/eller justeres? Hvilke samarbejdspartere? Hvilke samarbejdsflader?

6. Overvejelser om tilbudsviften Er der behov for at overveje jeres nuværende tilbudsvifte for at håndtere indsatsen optimalt? Hvordan udnytter I jeres tilbudsvifte optimalt – ”lock in effekten”? Har I de rigtige tilbud – indhold og volumen? Hvad mangler og hvad skal udvikles? Hvordan sikre I fleste mulige virksomhedsrettede tilbud – hvad kræver det at sikre virksomhedsrettede tilbud?

7. Tværgående prioritering I ft. hvilke målgrupper og indsatser bliver det vigtigt at opprioritere indsatsen? Hvorfor? Hvilke gevinster vil I gerne hente via opprioriteringen? Fristelse - Målgrupper og indsatser I vil nedprioritere? Får en nedprioritering konsekvenser – hvilke?