Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Prioriteringstavle En prioriteringstavle er vigtig i projektets etableringsfase I anvender den til at afgøre, hvilke af de fremkomne ideer der straks kan.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Prioriteringstavle En prioriteringstavle er vigtig i projektets etableringsfase I anvender den til at afgøre, hvilke af de fremkomne ideer der straks kan."— Præsentationens transcript:

1 Prioriteringstavle En prioriteringstavle er vigtig i projektets etableringsfase I anvender den til at afgøre, hvilke af de fremkomne ideer der straks kan gennemføres der skal indgå i det længerevarende projekt der ind til videre må parkeres der helt skal opgives Se et muligt design af en prioriteringstavle på de næste sider

2 Prioriteringstavle Effekt Indsats effekt Stor Længerevarende forløb
Hurtige gevinster Effekt Glem det! Kortvarige forløb effekt Lille Stor indsats Indsats Lille indsats

3 Prioriteringstavle med kommentarer
Projektbeskrivelse effekt Stor Start her! Gør det! Længerevarende forløb Hurtige gevinster Problemer, der fx kræver specifikke kompetencer Ledelsesopgave Handleplaner Effekt Glem det! Kortvarige forløb Handleplaner effekt Lille Tunge problemstillinger, hvor resultatet ikke kan retfærdiggøre indsatsen Problemer med forholdsvis lette løsninger Stor indsats Indsats Lille indsats


Download ppt "Prioriteringstavle En prioriteringstavle er vigtig i projektets etableringsfase I anvender den til at afgøre, hvilke af de fremkomne ideer der straks kan."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google