INSPIRIUS John Mejlgren Camilla Mejlgren. INSPIRIUS John Mejlgren Camilla Mejlgren.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den gode Klasse Forældresamarbejde 1. Møde i klassen.
Advertisements

Eksamenskompetence Konkret viden Faglig viden Noteteknik
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Øvelser til elever med eksamensangst eller præstationsangst
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Tema: 6 Hvad kan jeg gøre når jeg har det dårligt_ Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Jeg er flyttemand Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører bus Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
YOGA - midt FORENING
I dag er temaet Visualisering
FOKUS! På vores udvikling.
Visualiseringsøvelse!
Reservatet Kapitel 1: Reservatet - Virksomheden som et reservat
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
ARBEJDSGLÆDE, MOTIVATION OG ENERGI
1. november 2012Erling Birkemose Eksaminators rolle Censormøde 1. november 2012.
Vi tager børns smerter alvorligt
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Du trækker vejret med dine lunger
Husk at slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op.
Træning - Patching forberedelse
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Session 14: Struktur og risikosituationer Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Mestring af ADHD som voksen.
Procesværktøjer.
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
Slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op
Børns udvikling Tamim harise.
Tema 4: Værkstøjskasse med supplerende slides Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Forældreinddragelse Støt dit barn til et liv uden tobak.
Rygsøjlen har disse hvirvler
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Velkommen til uge 8 Ugens emner: Søvn – får du nok? Sult – mærk efter
Robusthed Læge Poul Lundgaard Bak
God kommunikation gi’r arbejdsglæde
Kroppen på job.
Eksamensangst. Fredensborg den 9 maj..
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Ingen ledighedsstress Søg power og synlighed
KICKSTART DET GODE SAMARBEJDE
”Testen-Af-Vesten”.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Jeg kører truck Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Symptomer Kernesymptomer: Dårligt humør, nedtrykt og trist
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Eksamensangst v. psykolog Mehrak Salimi Studenterrådgivningen CSS – november 2013.
Sundhed for personbefordringschauffører. Hvordan sikrer man at kroppen har det godt? km serviceeftersyn Hvordan ved man, at kroppen fungerer optimalt?
Tal i familien IT-projekt Brørup skole 2.B at eleverne får en bevidsthed om, at de via deres familie er en del af et fællesskab at de får kendskab.
ANGST Anne-Mette Baatz Lund. Det er tankerne der styrer angsten
Patientundervisning 1. Session Unipolar depression Symptomer og stemningsregistrering.
DGI årsmøde 5-februar-2013 ”MINIton i børnehaven”.
Robusthed. ”I stedet for at bruge alle ressourcerne på at forhindre folk i at falde i floden og drukne, er det bedre at give dem mulighederne for at lære.
Søvn og drømme Navn: Juliane Sørensen 8.v Fordybelsesdag 8.-9 september 2016.
Aldrig mere stress igen
Integrationsnet Målafklaring; med coaching og ressourcetænkning som referenceramme.
Ergonomi & Forflytningsteknikker
Slip vanen Neglebide, fingerknække, sårpille, hårplukke, slikspise…
De 6 kerneprocesser i ACT
Verdens Bedste Mor Forår 2017
Førstehjælpens 4 hovedpunkter
Badmintonsportens hjælpetrænerkursus 1
Stresshåndteringsgruppe
Stresshåndteringsgruppe
3-punkts rygkorset Instruktion og øvelser
Læringslokomotivets forældresamarbejde
Skulderartroskopi Kikkertoperation i skulderen
Overlæge Poul Lundgaard Bak Komiteen for Sundhedsoplysning
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros
Præsentationens transcript:

INSPIRIUS John Mejlgren Camilla Mejlgren

6 moduler á 4 timer Lære hinanden at kende og skabe rummet Hele Vejen Rundt 1 Lære hinanden at kende og skabe rummet 2 Kend din egen historie og dit eget værd 3 Hvordan fungerer din hjerne 4 Stress/sundhed og energi • Uddannelse 5 Din målsætning og fremtid 6 Samle trådene og den store finale

En god cocktail Storytelling Øvelser Leg Konkurrencer Dialog Hele Vejen Rundt Storytelling Øvelser Leg Konkurrencer Dialog Skriftlige øvelser Refleksion Test Mentaltræning Samarbejdsøvelser Meditation handler i alt sin enkelhed om at fokusere din opmærksomhed på noget bestemt. Når du mediterer, får du styr på dine tanker og du får mindre stress og uro i kroppen. Meditationsstilling Eksperimenter med forskellige stillinger, indtil du finder den, hvor du bedst og mest komfortabelt sidder med ret ryg. Som udgangspunkt bør du undgå at sidde i en blød lænestol eller lign. Det opfordrer dig bare til at falde i søvn og forhindrer dig i at trække vejret bedst muligt. Øjnene Du kan meditere med åbne, halv åbne, eller lukkede øjne. Vælg en position og hold den under hele meditationen. Hvis du har tendens til at blive søvnig (eller hvis du ligger ned, når du mediterer) så hold øjnene åbne. Hvis du nemt bliver distraheret, så hold dem lukkede.   Slap af i kroppen Hvil din tunge let oppe i ganen (hvis det ikke giver mening for dig, så hold blot din tunge i en neutral position.)  Fold dine hænder i skødet, eller hvil dem på lårene. Sid stille Når du mediterer skal du undgå at sidde og vride og dreje dig eller skifte position. Sid forholdvis stille, men afslappet. Hvis din stilling bliver alt for ubehagelig, skal du selvfølgelig skifte position. Vælg et sted som fast meditations-hjørne Find et behageligt, stille hjørne i dit hjem. Vælg et sted uden computere, tv eller andre forstyrrende elementer. Gør dette hjørne til dit meditations-sted. Hver gang du sætter dig i dit hjørne, vil du forbinde det med en rolig og afslappet sindstilstand.  Mediter regelmæssigt Vælg det same tidspunkt for din meditation hver dag og forsøg, at holde dig til det. Mange vælger at meditere om morgenen eller før de går i seng. Vælger du at meditere om aftenen før sengetid, så vent ikke, til du er for søvnig. Regelmæssighed, repetition og vedholdenhed er vigtigt. Det kan være en hjælp, at sætte et ur til at ringe, når din session er overe. Stræk ud Hvis du oplever et du bliver stiv i kroppen når du mediterer eller har svært ved at slappe af, Så prøv nogle basis udstrækningsøvelser fra yoga, som kan hjælpe dig med at strække din rygsøjle ud og gøre dig mere smidig.  Øvelse gør mester Du vil opleve nogen smerte eller ubehag, når du sidder uden at bevæge dig, uanset hvor omhyggelig du er med at finde den mest behagelige stilling. Det er en del af meditations-oplevelsen. Undgå at sidde uroligt, rokke frem og tilbage eller skifte stilling. I stedet for at reagere på ubehaget med det samme, er det bedre at være bevidst om det og observere, hvordan det påvirker dig. Hvis smerten bliver for intens, skal du selvfølgelig skifte stilling, men gør det bevidst. Efterhånden vil du vende dig til at sidde med en smule ubehag. 

En kommune i Danmark INSPIRIUS.DK Meditation handler i alt sin enkelhed om at fokusere din opmærksomhed på noget bestemt. Når du mediterer, får du styr på dine tanker og du får mindre stress og uro i kroppen. Meditationsstilling Eksperimenter med forskellige stillinger, indtil du finder den, hvor du bedst og mest komfortabelt sidder med ret ryg. Som udgangspunkt bør du undgå at sidde i en blød lænestol eller lign. Det opfordrer dig bare til at falde i søvn og forhindrer dig i at trække vejret bedst muligt. Øjnene Du kan meditere med åbne, halv åbne, eller lukkede øjne. Vælg en position og hold den under hele meditationen. Hvis du har tendens til at blive søvnig (eller hvis du ligger ned, når du mediterer) så hold øjnene åbne. Hvis du nemt bliver distraheret, så hold dem lukkede.   Slap af i kroppen Hvil din tunge let oppe i ganen (hvis det ikke giver mening for dig, så hold blot din tunge i en neutral position.)  Fold dine hænder i skødet, eller hvil dem på lårene. Sid stille Når du mediterer skal du undgå at sidde og vride og dreje dig eller skifte position. Sid forholdvis stille, men afslappet. Hvis din stilling bliver alt for ubehagelig, skal du selvfølgelig skifte position. Vælg et sted som fast meditations-hjørne Find et behageligt, stille hjørne i dit hjem. Vælg et sted uden computere, tv eller andre forstyrrende elementer. Gør dette hjørne til dit meditations-sted. Hver gang du sætter dig i dit hjørne, vil du forbinde det med en rolig og afslappet sindstilstand.  Mediter regelmæssigt Vælg det same tidspunkt for din meditation hver dag og forsøg, at holde dig til det. Mange vælger at meditere om morgenen eller før de går i seng. Vælger du at meditere om aftenen før sengetid, så vent ikke, til du er for søvnig. Regelmæssighed, repetition og vedholdenhed er vigtigt. Det kan være en hjælp, at sætte et ur til at ringe, når din session er overe. Stræk ud Hvis du oplever et du bliver stiv i kroppen når du mediterer eller har svært ved at slappe af, Så prøv nogle basis udstrækningsøvelser fra yoga, som kan hjælpe dig med at strække din rygsøjle ud og gøre dig mere smidig.  Øvelse gør mester Du vil opleve nogen smerte eller ubehag, når du sidder uden at bevæge dig, uanset hvor omhyggelig du er med at finde den mest behagelige stilling. Det er en del af meditations-oplevelsen. Undgå at sidde uroligt, rokke frem og tilbage eller skifte stilling. I stedet for at reagere på ubehaget med det samme, er det bedre at være bevidst om det og observere, hvordan det påvirker dig. Hvis smerten bliver for intens, skal du selvfølgelig skifte stilling, men gør det bevidst. Efterhånden vil du vende dig til at sidde med en smule ubehag.  En kommune i Danmark

Introaften for forældre Meditation handler i alt sin enkelhed om at fokusere din opmærksomhed på noget bestemt. Når du mediterer, får du styr på dine tanker og du får mindre stress og uro i kroppen. Meditationsstilling Eksperimenter med forskellige stillinger, indtil du finder den, hvor du bedst og mest komfortabelt sidder med ret ryg. Som udgangspunkt bør du undgå at sidde i en blød lænestol eller lign. Det opfordrer dig bare til at falde i søvn og forhindrer dig i at trække vejret bedst muligt. Øjnene Du kan meditere med åbne, halv åbne, eller lukkede øjne. Vælg en position og hold den under hele meditationen. Hvis du har tendens til at blive søvnig (eller hvis du ligger ned, når du mediterer) så hold øjnene åbne. Hvis du nemt bliver distraheret, så hold dem lukkede.   Slap af i kroppen Hvil din tunge let oppe i ganen (hvis det ikke giver mening for dig, så hold blot din tunge i en neutral position.)  Fold dine hænder i skødet, eller hvil dem på lårene. Sid stille Når du mediterer skal du undgå at sidde og vride og dreje dig eller skifte position. Sid forholdvis stille, men afslappet. Hvis din stilling bliver alt for ubehagelig, skal du selvfølgelig skifte position. Vælg et sted som fast meditations-hjørne Find et behageligt, stille hjørne i dit hjem. Vælg et sted uden computere, tv eller andre forstyrrende elementer. Gør dette hjørne til dit meditations-sted. Hver gang du sætter dig i dit hjørne, vil du forbinde det med en rolig og afslappet sindstilstand.  Mediter regelmæssigt Vælg det same tidspunkt for din meditation hver dag og forsøg, at holde dig til det. Mange vælger at meditere om morgenen eller før de går i seng. Vælger du at meditere om aftenen før sengetid, så vent ikke, til du er for søvnig. Regelmæssighed, repetition og vedholdenhed er vigtigt. Det kan være en hjælp, at sætte et ur til at ringe, når din session er overe. Stræk ud Hvis du oplever et du bliver stiv i kroppen når du mediterer eller har svært ved at slappe af, Så prøv nogle basis udstrækningsøvelser fra yoga, som kan hjælpe dig med at strække din rygsøjle ud og gøre dig mere smidig.  Øvelse gør mester Du vil opleve nogen smerte eller ubehag, når du sidder uden at bevæge dig, uanset hvor omhyggelig du er med at finde den mest behagelige stilling. Det er en del af meditations-oplevelsen. Undgå at sidde uroligt, rokke frem og tilbage eller skifte stilling. I stedet for at reagere på ubehaget med det samme, er det bedre at være bevidst om det og observere, hvordan det påvirker dig. Hvis smerten bliver for intens, skal du selvfølgelig skifte stilling, men gør det bevidst. Efterhånden vil du vende dig til at sidde med en smule ubehag.  INSPIRIUS.DK

www.inspirius.dk INSPIRIUS.DK

www.inspirius.dk www.inspirius.dk INSPIRIUS.DK

www.inspirius.dk www.inspirius.dk INSPIRIUS.DK

www.inspirius.dk

www.inspirius.dk www.inspirius.dk

www.inspirius.dk www.inspirius.dk www.inspirius.dk

OG PÅ GENSYN EN ANDEN GANG Tak for iaften Hele Vejen Rundt OG PÅ GENSYN EN ANDEN GANG INSPIRIUS.DK