Hvor skal Masters hen - du?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Advertisements

Set i forældreperspektiv
Velkommen Ansættelse af trænere i en klub. KVIK i tal År 2000 ca. 900 medlemmer År 2008 ca medlemmer Babysvømca. 300 medlemmer Svømmeskolen ca.
Dimensioner i refleksionsskabelon og introduktion til scoringer
Typiske forhold for børn med anden etnisk baggrund
V ELKOMMEN TIL FÆLLES P- AFTEN I G L. B RABRAND DAGTILBUD Fællesskab skaber vi sammen Mangfoldigt fællesskab.
Lad os samarbejde –gør som jeg siger
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Trin 1: Fællesmøder og høringsrunder Vigtigheden af at etablere mødet, for det finder ikke sted af sig selv. Vi tror vi ved hvad hinanden går og laver,
PETS 2004 Hjørring Seminarium Inge Reenberg
GWCDK struktur.
Brøndby den 10. april 2007 Forældrerekruttering Teddy Pedersen Haderslev Fodboldklub DIF - Breddekonsulenttræf.
Opgaven jeg fik stillet
Gruppe - Hvidovre. Information og kommunikation Formålet er at fremme informationen og kommunikationen mellem de to institutioner og gøre børnene og de.
Erfaringer og status Aktiviteter for piger og drenge 4-6 år med forældre naturoplevelser 1november 2011Familie Spejd.
Rekruttering af frivillige ledere MBU’s Årsmøde 2007.
Visioner og strategier for Mariagerfjord Idrætsråd ??
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Udvikling af elevrådet på Blågård Skole
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Det har vi gang i… Bestyrelsens aktiviteter i dette skoleår samt forbindelse til skolens værdier/målsætninger Status pr
1 Skab drive i afdelingen. 2 Ja, hvordan gør vi? Giv gerne en refleksion Har vi en bevidsthed i afdelingen af, hvad vi vil? Er det bare noget formanden.
Ungdomsbyen i samarbejde med Benedicte Kommunikation
Orientering fra bestyrelsesmøde 3. november 2006 Medarbejdermøde.
Til etablering af science klubber Materialet kan give: Inspiration til opstart af science klub Indblik i andres erfaringer Bud på, hvilke overvejelser.
Dansk kvalitetsmodel på det sociale område.
Tema 5 Hverdagsliv i familien
Ledelsesmæssige og kvalitets- udviklingsmæssige overvejelser Ved udarbejdelsen af Handlingsplan for øget gennemførelse 2013 på SOSU C Oplæg på orienterings-
Tema 6 Samvær og fælles aktiviteter
Kommunikation og Regelforenkling DI's erfaringer fra arbejdet med forenkling af administrative byrder.
Læringsmiljø og anvendelsesorienteret undervisning
Ledelse af frivillige Økumenisk efterårsmøde – 5. november 2011.
NYT FRA SKOLEBESTYRELSEN Karaktergennemsnit og skolekvalitet på Niels Ebbesen Skolen Vi har i dette nyhedsbrev valgt at sætte fokus på Skanderborg Kommunes.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Hygiejneorganisationen i Silkeborg Kommune. Første skridt i etableringen af en hygiejneorganisation Hvad ville vi – Forebyggelsespakke om hygiejne – Fokus.
CFK  Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Høskovkollegiet 2014 Høskovkollegiet 2014 opgørelse Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra.
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Opsamling på cafeseminaret i går Hvad siger I selv om god velfærdsledelse - i praksis?
Budget 2013 Dansk Atletik Forbund. Budget 2013 (tkr) Regnskab 2011 (tkr) Indtægter DIF-tilskud Sponsorer Kontingent & Licens
Mission HVORFOR er vi her og hvad vil vi opnå ? DVL skaber gode vandreoplevelser for hele livet, hvor vi får mere end vandring Socialt samvær Det er sikkert.
Det gode liv – i nye ”landsby” rammer Udbygning af Bank-Mikkelsens Vej Orienteringsmøde den 1. september
Kompetenceprofil Arbejdsinstruktører. Hvornår er man en god instruktør? Hvilke personlige egenskaber skal den gode instruktør besidde?
Introduktion Nationale retningslinjer - for rehabilitering til borgere med svære spiseforstyrrelser april 2016.
Systemet til Synlig KompetenceVurdering 0. Hvad er en produktionsskole for noget 1.Det samlede system til Synlig KompetenceVurdering 2.Det mest synlige,
Fornavn Efternavn Din titel. Agenda Punkt 1 Punkt 2 Og et tredje.
Hvad synes du er godt medborgerskab? Nævn et konkret eksempel, hvor nogen har taget ansvar for fællesskabet i dit lokalområde. Hvordan kan man praktisere.
Hvad fik vi ud gruppearbejdet på træningssamlingen i Åbenrå!
Cph Volunteers Giv en hånd til København. Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale.
Landsorganisationen i Danmark Har Arbejdstilsynet et godt øje til arbejdsmiljøet ? - Den 25. august LO-sekretær Ejner K. Holst Landsorganisationen.
Godkendt af bestyrelsen den 5. november 2015 Barnets perspektiv EGMONT FONDENS STRATEGI FOR BØRNE- OG UNGEINDDRAGELSE.
Indsatsteori for årshjulet (EN)
STRATEGI FOR INDFØRING AF RØGFRI ARBEJDSTID
BU-undersøgelsen , marts 2016
Ørkenfortets strategi 2020
Velkommen – HEMA & DFF – møde 3
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
MEDLEMSTILFREDSHED Januar 2018.
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
280 – Herre jeg vil gerne takke 1, S1
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Anton Østdal 2. december 2001 DAF-regi: DTU BAC: Talent B
Paneldebatten til landsmødet i Fagligt Selskab for Kræftsygeplejersker
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Bestyrelseskursus Foreningen for ATAKSI/HSP 3. oktober 2015
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Hvor skal Masters hen - du? Skal vi lave det, vi har lavet gennem de sidste 20 år ? Eller skal vi udvikle masters atletikken i fællesskab? Skal vi lave nye oplevelser?

Hvor er Masters Komité lige nu? Selvstændig komite udpeget af bestyrelsen MKs kommissorium fastlægger kompetencer og opgaver med ansvar – synligt for alle på hjemmesiden Bilaget er det vigtigste! Levende dokument, aktiviteter, målbare resultater, status hvert år

Masters Komité er ikke alene Vi er dem de andre gerne vil lege med DAFs nye organisationsmodel http://dansk-atletik.dk/om-daf/organisation.aspx

DAFs strategi i korte udpluk From all of Us . To all of You http://dansk-atletik.dk/media/926298/Status-Strategiplan-2014-16-sept2015.pdf

Nytænke masters-atletikken Lad os gøre det sammen kommunikation og synlighed om mulighederne i masters-atletikken kendskab til opgaver vi i fællesskab skal løfte for at DAF kan opfylde sine strategimål medvirke med nye aktiviteter, meninger og holdninger samt konkret indsats fra senior til masters og fortsætte atletikken som national og international masters finde rollemodeller blandt danske medaljetagere fra internationale mesterskaber De 5 mest interessante specialforbund i DIF/DGI vedr. en indsats for masters

Når dagens træning/konkurrencer er overstået - Skal der være tid til socialt samvær og refleksion