Ordbank på Islandsk og dansk – Venskaber (papir)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Min første søgning Hvad gør du, hvis du ikke finder bogen på hylden ?
Advertisements

BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
Læringsstile og lektier
Energi- & Vandværkstedet
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
1 … med guiderne Thomas Kjær og Hanne Westerkam.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Fjern spildtid i hverdagen
Hjemmeside Tirsdag den 5. oktober 2010.
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
SLP 4 Samarbejde med vejleder Planlægning og styring
Notesbog Notesbogen er interaktiv.
1 Med guiderne Thomas Kjær og Karen Rask Mortensen.
Karl Henrik Flyums model
Policy vedr. sponsorarbejde Hvorfor skal klubben have en policy/strategi vedr. indgåelse af sponsorater. Hvad skal policy/strategi papiret anvendes til.
DIEB-DEB13.1 Lektion 13: Øvelse Oversigt: Instruktion.
Min første søgning Hvad gør du, hvis du ikke finder bogen på hylden ?
9. klasse Ranum Efterskole Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder.
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Større Skriftlig opgave
1 Studiestartsprojekt timers case. SDU som brand.
Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra de forrige gange. Jeg mangler fra nogle stykker stadigvæk Alles padlet skal I dag.
Studiestartsprojekt Projektet Emne: Studenterlivet ved SDU Slagelse – I skal undersøge, hvordan forskellige parter (universitetet, medierne, kommunen,
Videoredigering Filmen skal være færdig den 17. oktober klokken Du er velkommen til at lave noget den mellemliggende periode. Alle filmene bliver.
Søren Kierkegaard 2. Eksistentialisme.
Skriv jeres egen novelle!
Ergonomi Anchelika V. Skjødt.
Bliver din gruppe Årets Brobyggere?. Konkurrenceregler. Højest 4 i gruppen. Der må kun anvendes det udleverede materiale: –Bindetråd og 10x 10 mm trælister.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
DIEB-DEB3.1 Lektion 3: Øvelse 2 Oversigt: Instruktion.
ITAPC 1 Præsentation 6: Presentations. Agenda Motivation Hvordan.
DIEB-DEB14.1 Lektion 13: Øvelse 2 Oversigt: Instruktion.
DIEB-DEB14.1 Lektion 14: Øvelse 2 Oversigt: Instruktion.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
SKRIVEFAGET Modul 1: Skriveproces og struktur Lektion 2: Fase 1: Idéudvikling og fokus.
PECHA KUCHA WORKSHOP Theodor Klostergaard. HANEKEJSEREN Det rette billede kan flytte sol og måne Det er en kunst at finde essensen Gør dine tilhørere.
KNÆK KODEN SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 45.
Udover Caféen tilbyder CSM-Øst psykologfaglig behandling, socialrådgivning, frivillig rådgivning, selvhjælpsgrupper samt specialrådgivning og udredning.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Fordybelse i et projekt
Lav en fugle-folde-bog
Modul 1 Rød løber (C).
Ordbank på Islandsk og dansk – Dyreliv og natur (sten)
Læringsuge 47 & 12.
Du ser to billeder. Du skal beskrive forbindelsen mellem de to billeder med 6 sætninger. Brug naturfaglige ord i sætningerne. Regler: Første billede er.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Ordbank på Islandsk og dansk – Årstider/efterår (træ)
Arbejdsgangsanalyse En arbejdsgangsanalyse i begyndelsen af projektet
WORKSHOP 2, Gribskov Kommune, 2017
Ordbank på Islandsk og dansk – Højtider (Kul og kridt)
Skriv jeres overvejelser på en flipover og hæng den op i lokalet.
Øvelser til DREAM fasen
Innovation = nytænkende forbedring af noget i verden
Ansøgning for dummies.
Innovation.
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Om vores bibliotek Lokalt oplæg
Dialog om samarbejdet mellem jeres grupper/funktioner
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Føj gerne andre emner til, hvis de synes mere relevante for dig.
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Ordbank på Islandsk og dansk – Venskaber (papir)   I skal i dag arbejde med at lave en ordbank sammen i gruppen. Jeres ordbank skal omhandle ord, som siger noget om venskaber. I ord-banken, må der også gerne være hele sætninger/digte/ordsprog mm., som I oversætter fra dansk til Islandsk. Det I finder frem til, skal præsenteres på en kreativ måde og i jeres tilfælde, skal I bruge materialet: papir Start med at lave en plan for dagen: hvilke danske ord/rim/ordsprog/følelser kommer vi i tanke om, når vi siger venskaber? Skriv ordene ned og prøv at sætte dem i kategorier. Vælg jer ind på kategorierne, så I får fordelt opgaverne Snak i gruppen om, hvordan I bedst kan lave et præsentabelt og kreativt produkt af materialet: papir. Hvordan vil I lave produktet? I skal nu i gang med at oversætte ordene – brug translate Når I er færdige, skal alle have taget et billede af produktet, som skal på Kultur/natur/retur-bloggen. Husk at skrive jeres plan for dagen ned på papir, så alle i gruppen ved, hvad man skal.