Tryg midt i stormen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Advertisements

For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring.
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Jesus beskriver vejen til et stormsikret liv!
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Overvældet af Jesu opstandelse!
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Vokse gennem venskab!.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Virker vi sammen? - Regionalsamlinger, februar 2011.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Kampen om troen, kap.6.. Daniel 6:1-6 Dareios besluttede at indsætte satrapper over kongeriget, hundrede og tyve fordelt over hele riget, og over dem.
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
Den opsøgende Gud. Matthæus 21:1-7 Da de nærmede sig Jerusalem og kom til Betfage ved Oliebjerget, sendte Jesus to disciple af sted og sagde til dem:
Lede til Jesus – leve i Ham
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen. 7 følger af retfærdiggørelsen jf. Rom 5,1-11 1) Fred med Gud v.1 2) Adgang til Gud v.2a 3) Håb om herlighed v.2b 4)
Et rige, hvor mennesker indbydes til håb og fremtid Esajas Bibelcamping Fårevejle 2015.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11.. Lukas 11:1-4 Og det skete, da han var et sted og bad, at en af disciplene sagde til ham, da han holdt op med at bede:
Matt. 25:14-30 Det er som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav han fem talenter,
Den lamme mand ved Bethesdas dam. Derefter var det en af jødernes fester, og Jesus drog op til Jerusalem. Ved Fåreporten i Jerusalem er der en dam, som.
Hvad ville Jesus sige, hvis han havde set ”House of Cards”?
Jesu rædsel og styrke Salme 22. Salme 22:1-9 Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig? Du er langt borte fra mit råb om hjælp og fra mit skrig. Min.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Du blev skabt til at tjene Gud Det målrettede liv 5. del.
606 – Nådens Gud og ærens Herre1, S1 Nådens Gud og ærens Herre, styrk dit folk, bekræft din pagt. Kron din kirke dig til ære, bring dens knop til blomsterpragt.
1. Mos 1:1-2 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene.
Uenighed uden bitterhed. Spørgsmål 1. Kan man være uenige uden at blive bitre? 2. Kan uenighed have et formål? 3. Kan man være enige om at være uenige?
Du blev skabt til lighed med Kristus Det målrettede liv 4. del.
En MASTER Har royalty, udtryk for et begrænset udbud Noget eksklusivt Har kvalitet Eftertragtet Dyrt Noget for de få.
Indsættelse og åndelig bemyndigelse Søndag d. 26. juni 2016.
Stormen på søen Luk 8, Billede af vand og en båd.
JEHOVA RAFA – HERREN SOM HELBREDER DIG!. ”Jeg er Herren, der læger dig!” Jehova Rafa - ES
Hvordan skal vi leve som kristne i hverdagen
Herren har udsøgt sig en mand efter sit hjerte. 1. Sam. 13:14 Herren har udsøgt sig en mand efter sit hjerte.
Pilgrimsvandring.
Hvem er så egentlig min næste?
Prædiken Ånd og kød.
At forholde sig til sin muslimske næste i en terror tid
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Det involverende fællesskab
Julens symboler Matthæus 2
Gud er en Gud, der taler Søndag d. 8. januar 2017.
Hver en ny dag er bedre end i går,
Da Israel var i Ægyptens land 1, S1
HVOR GUD MØDER OG FORVANDLER OS
Hør Peter Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Tiden er kommet nær TEMA: Evangelisering / Dåb TITEL: Tiden er kommet nær - grib dagen. Carpe Diem TEKST: Mk.1:15-18 Formål: At gribe Guds afgørende øjeblikke.
Livets Ord April 2018.
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
Jesus er kærlighedens kilde
Nu Jesus kommer gående på vandet
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
At tro, det er at lægge sig ned ved korsets fod og begge arme strække
Præsentationens transcript:

Tryg midt i stormen

”No longer slaves” ”You split the sea, so I could walk right through it…”

”Trust in You” “When you don’t move the mountains, I`m needing you to move” “When you don’t part the waters, I wish I could walk through” “When you don’t give the answers, as I cry out to you” “I will trust, I will trust, I will trust in you.”

Matt. 14,24-27 Jesus går på vandet Det var efterhånden blevet ud på natten. Jesus var alene på bjerget, mens disciplene var et godt stykke ude på søen, hvor de kæmpede mod bølgerne og en strid modvind. Kort før daggry kom Jesus ud til dem, vandrende hen over vandet. Da de så en skikkelse komme gående hen imod dem, skreg de af rædsel, for de troede, det var et spøgelse. Men Jesus råbte til dem: »I skal ikke være bange – det er mig!«

Matt. 8,23-27 Jesus taler til stormen Derpå gik Jesus om bord sammen med disciplene, og de sejlede af sted. Da de var midt ude på søen, kom der pludselig en frygtelig storm, så høje bølger slog ind over båden. Men Jesus lå og sov. Til sidst gik disciplene hen og vækkede ham og råbte: »Herre, red os! Vi drukner!« »Hvorfor er I så bange?« sagde Jesus. »I har ikke megen tro!« Så rejste han sig og befalede vinden og bølgerne at lægge sig. Straks blev der helt stille. Disciplene blev overvældet af forundring. »Hvem er egentlig den mand?« sagde de til hinanden. »Selv stormen og søen adlyder ham!«

Ap. G. 27,20-24 Skibbrud Den frygtelige storm rasede med uformindsket styrke i flere døgn. Vi så hverken sol eller stjerner, og der var ikke længere noget håb om redning. Ingen havde lyst til at tage føde til sig, men så kaldte Paulus besætningen sammen og sagde: »Folkens! I burde have lyttet til mig og aldrig have sejlet ud fra ‘Gode Havne’. Så havde I sparet os for de tab, vi allerede har lidt. Men nu beder jeg jer om at fatte nyt mod, for selv om skibet ikke kan reddes, vil ingen komme til at miste livet. I nat kom der en engel til mig fra den Gud, som jeg tilhører og tjener, og han sagde: ‘Vær ikke bange, Paulus! Det er Guds plan, at du skal stå foran den kejserlige domstol, og Gud vil også nådigt redde alle dem, der er i skibet sammen med dig.