Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Jesus er kærlighedens kilde

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Jesus er kærlighedens kilde"— Præsentationens transcript:

1 Jesus er kærlighedens kilde
Hånden på hjertet (2)

2 ”Vi elsker, fordi han elskede os først.”
1 Joh 4,19

3 Helbredelsen af den krumbøjede kvinde
”På en sabbat underviste Jesus i en af synagogerne. Dér var der en kvinde, som i atten år havde været plaget af en sygdomsånd. Hun var krumbøjet og ude af stand til at rette sig helt op. Da Jesus så hende, kaldte han på hende og sagde: »Kvinde, du er løst fra din sygdom.« Han lagde hænderne på hende, og straks rettede hun sig op og priste Gud.

4 Helbredelsen af den krumbøjede kvinde
Men synagogeforstanderen, som var vred over, at Jesus helbredte på en sabbat, sagde til skaren: »Seks dage er bestemt til arbejde, og på dem kan I derfor komme og lade jer helbrede, men ikke på sabbatten.« Da svarede Herren ham: »I hyklere, vil ikke hver eneste af jer løse sin okse eller sit æsel fra krybben og trække dem hen og vande dem, selv om det er sabbat?

5 Helbredelsen af den krumbøjede kvinde
Men denne Abrahams datter, som Satan har holdt bundet i hele atten år, burde hun ikke løses af denne lænke på sabbatten?« Da han sagde det, blev alle hans modstandere gjort til skamme, men hele skaren glædede sig over alt det herlige, han gjorde.

6 Lignelsen om sennepsfrøet og surdejen
Så sagde han: »Hvad ligner Guds rige? Hvad skal jeg sammenligne det med? Det ligner et sennepsfrø, som en mand tog og såede i sin have, og det voksede op og blev et helt træ, og himlens fugle byggede rede i dets grene.« Han sagde også: »Hvad skal jeg sammenligne Guds rige med? Det ligner en surdej, som en kvinde tog og kom i tre mål hvedemel, til det hele var gennemsyret.« (Luk 13,10-21)

7 Jesus er fuldstændig vildt interesseret i dig og mig!

8 Guds rige vokser sig stort i dit og mit hjerte!

9 Guds rige forvandler vores liv, vores syn på hinanden og vores handlinger!


Download ppt "Jesus er kærlighedens kilde"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google