Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Gud er en Gud, der taler Søndag d. 8. januar 2017.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Gud er en Gud, der taler Søndag d. 8. januar 2017."— Præsentationens transcript:

1 Gud er en Gud, der taler Søndag d. 8. januar 2017

2 Afguder taler ikke Jer 10:5 De er som et Fugleskræmsel i Agurkehaven og kan ikke tale; de må bæres, da de ikke kan gå. Frygt dem ikke, thi de gør intet ondt, så lidt som de evner at gøre noget godt.

3 Den levnede Gud tale 1 Mos 1:2,3 Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene. Gud sagde: »Der skal være lys!« Og der blev lys Guds ord er skabende

4 Guds tale skaber Sal 33:9 For han talte, og det skete, han befalede, og det stod der. Guds tale er nogle gange befaling Guds tale og begivenheden er eet Rom 4:17 Gud, som gør de døde levende og kalder på det, der ikke er til, så det bliver til. Sal 107:20 Han sendte sit ord og helbredte dem og reddede deres liv fra graven.

5 Guds Ord er begivenheden
Esaj 44:26 Jeg stadfæster min tjeners ord og fuldbyrder mine sendebuds råd. Jeg siger til Jerusalem: »Du skal befolkes,« til Judas byer: »I skal genopbygges,« jeg genrejser ruinerne. 5 Mos 32: han sagde: »I skal lægge jer alle de ord på sinde, som jeg i dag indskærper jer; I skal befale jeres sønner omhyggeligt at følge alle ordene i denne lov. Det er ikke nogen ligegyldig sag for jer, det gælder jeres liv; det er i kraft af det, I skal få et langt liv på den jord, I skal tage i besiddelse, når I nu går over Jordan.«

6 Guds ord udfører hans vilje
Esaj 55:9 for så højt som himlen er over jorden, er mine veje højt over jeres veje og mine planer over jeres planer. Esaj 55:10-11 For som regnen og sneen falder fra himlen og ikke vender tilbage dertil, men væder jorden, befrugter den og får den til at spire og giver udsæd til den, der vil så, og brød til den, der vil spise, sådan er mit ord, som udgår af min mund; det vender ikke virkningsløst tilbage til mig, men det gør min vilje og udfører mit ærinde.

7 Guds tale skaber historie
2 Mos 3:2-8 Da åbenbarede HERREN sig… da han så nærmere til, se, da stod Tornebusken i lys Lue, uden at den blev fortæret. Da råbte Gud til ham fra Tornebusken: "Moses, Moses!" "Kom ikke nærmere! Drag dine Sko af dine Fødder, thi det Sted, du står på, er hellig Jord!" Da skjulte Moses sit Ansigt, thi han frygtede for at skue Gud. Derpå sagde HERREN: "Jeg har set mit Folks Elendighed i Ægypten, og jeg har hørt deres Klageskrig over deres Undertrykkere, ja, jeg kender deres Lidelser; og jeg er steget ned for at udfri dem af Ægyptens Hånd og føre dem bort fra dette Land til et godt og vidtstrakt Land, til et Land, der flyder med Mælk og Honning, til Kana'anæernes, Hetiternes, Amoriternes, Perizzitemes, Hivviternes og Jebusiternes Egn.


Download ppt "Gud er en Gud, der taler Søndag d. 8. januar 2017."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google