Vejen som arbejdsplads

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Åbent møde Kystparken Sdr. Nyrup Grundejerforening.
Advertisements

Ubetinget vigepligt Ubetinget vigepligt
Sporarbejder på Kystbanen og Køge Bugt banen sommer 2007
Kørekort og højresving
LOB - Landsforeningen til Oplysning om Brænderøgsforurening
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Ny Rute 26 – Viborgvej Ved Lading, Sabro og Mundelstrup
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.

1 Kokkedal V og NV Borgermøde 17. marts 2011 Status på plan- og anlægsarbejdet.
COWI PowerPoint design manual
Farvandsafmærkning Farvandsafmærkning er søens vejskilte og trafiklys, som markerer hvor på havet du kan sejle sikkert - og hvor du skal holde dig væk.
Af Anders J. Andersen Handicaprådet, fmd.
Modernisering af P-fondsreglerne
Årsmøde på Husum Skole - En skole i bevægelse. Program – Beretning for spørgsmål Arbejdet i skolebestyrelsen Pause
Oplæg v./ Karin Gaardsted, 1. viceborgmester, Viborg Kommune
Baggrund for etablering af infosystem
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Trafikforhold, Hashøj Nordvest
Valg af kryds Geometrisk vejprojektering
Revurderinger i Esbjerg kommune. Generelt Hovedformål med revurderingen er at sikre, at husdyrbrugets indretning og drift fortsat er baseret på BAT. Udgangspunktet.
Problemer med SPOT ved langvarige detektorudfald NEXT - Årsmøde i Bergen Mødearrangør: NEXT.
Ældre fodgængere og cyklister i byerne Formål: –at belyse de ældres trafikale situation risikoopfattelse adfærd brug af tiltag påvirkning af mobilitet.
UDKØRSELSREGLER FOR BILER V/EVENTYRHAVEN
Færdselslovens § 3, stk. 3, politi og vejmyndigheder efter samråd med skolerne træffer foranstaltninger til at beskytte børnene mod farerne fra den kørende.
Separatkloakering Kirke Hyllinge
1 Trafikdage 2006: Evaluering af hastighedsplan i åbent land 1 Erfaringer fra Trafikpuljeprojekt i Karlebo Kommune Evaluering af hastighedsplan i åbent.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opsamle bogf koebsbilag Minimum 1 gang i døgnet skal der opsamles bogf. købsbilag, så vi kan vise statistikken.
NVF 8. juni 2005 Dias 1 DOGS-systemet Nyt adaptivt system DOGS af Steen Lauritzen.
SUT Træning 6 Postbeskrivelse Bo Konring, 2010.
Diverse vejændringer anlægsbevilling Sagsnr.: G
Information om anlæggelse af Bassinledning langs Kystvejen
Nordsjællands Vej-Politi- seminar, Morten Klintø, fagkoordinator, Vejdirektoratet, PLA-VM-PMN.
Byplanafdelingen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Lokalplaner på vej 11. marts 2013.
Rigmor Korsgaard Trafik og Veje, Aarhus Kommune Busfremkommelighed Projekter i Aarhus Kommune.
Afmærkning af vejarbejder - Vejen som arbejdsplads Præsentation af ny vejregel for AMU-faglærere på erhvervsskolerne Scandic Hotel Roskilde, 12. december.
Århus Kommune Busprioritering – støttede projekter i Århus Trafik og Veje Rigmor Korsgaard Århus Kommunes ansøgninger om puljestøtte 1. runde – fem ansøgninger.
Navn på underviser 1.  Navn  Lidt om underviserens faglige baggrund  Beskrivelse og mål for kurset 2.
Fremkommelighed, trafiksikkerhed, miljø og økonomi Strategi for vintertjeneste Freddy Knudsen, Vejdirektoratet.
Søllerød Skole Trafik Forum Trørødskolen skoledistrikt 6. juni 2006.
Køresikkerhed for chauffører Navn på underviser 1.
23. september 2016 Side 1 Midlertidige opholdssteder til flygtninge og asylansøgere.
Tæt trafik. 1 /14 Tæt trafik På knallert i byområder.
Tabulex Daginstitution. SFO Integration til SFO’ens system Børneadministration Ind- og udkrydsning Barnets aftaler Intra Intranet Ferier & aftaletyper.
NORTEK DK om vejafmærkning
Intro til samgravning – og ny abonnementsordning
Valdemarsgades forlængelse
Trafikken i Valdemarsgade
Præsentation af Vejledning for indsats på motorveje
Møde i det Grønne Råd 23. feb
Typiske ulykkessituationer
Rhin-broen Köln-Rodenkirchen Ombygning og udvidelse
Kryds og rundkørsler.
-instruktion og -procedurer
Grundejerforeningen 1DO Båstrup
Vintermodeller og servicekontrakter
Andre trafikanter.
Øveprøve – lille knallert
Intro til Vej og Trafik Vej og Trafik har delt afdelingen op i 2 arbejdsområder: Drift: Planlægning og udførelse Vedligeholdelse og drift Renovering og.
Tæt trafik.
Placering, orientering og tegngivning
Typiske ulykkessituationer
Vejrenovering 2014 – Tidsplan
Sigtlængder på vejstrækninger
Grænse som sikrer realistiske udviklings-muligheder
Færdselsundervisning
Færdselsundervisning
Valgplakater i Furesø Kommune
Præsentationens transcript:

Vejen som arbejdsplads Opgave 1 Etablering af afmærkning under udførelse af et vedligeholdelsesarbejde i en rundkørsel på en kommunevej

Opgave 1 I befinder Jer på en kommunevej (Byzone 60 km/t) I skal forestå renhold og græsslåning af midterarealet i en rundkørsel. Det er nødvendigt at etablere en afmærkning for den kørende trafik i rundkørslen. Fortov og cykelsti bliver ikke berørt af arbejdet. BRUG DIN TRAFFIC APP og find følgende; Afmærkningsplan Beskyttelsesniveau Udfør opsætning af skilte Udfør nedtagning af skilte Hjælpemidler: Arbejdskøretøj/tavlevogn Afmærkningsmateriel er liggende i tavlevognen + arbejdskøretøj

Vejen som arbejdsplads Opgave 2 Etablering af afmærkning under udførelse af et asfaltslidlag på en kommunevej

I befinder Jer på en kommunevej (Uden for tættere bebygget 80 km/t) Vejen er 2 sporet på strækningen og der findes ingen sideveje. Der er gode oversigtsforhold. Der er stor trafikbelastning på vejen med over 10000 køretøjer i døgnet. I skal forestå udskiftning af eksisterende asfaltslidlag over 800 meter. Arbejdet forventes at tage 3 dage og udføres kun om natten. Om dagen hvor arbejdet ikke udføres skal der afmærkes efter forholdene. BRUG DIN TRAFFIC APP og find følgende; Afmærkningsplan Beskyttelsesniveau Udfør opsætning af skilte Udfør tilsyn med afmærkningen Udfør nedtagning af skilte Hjælpemidler: Arbejdskøretøj/tavlevogn med gult blinkede pil D15 eller kryds Afmærkningsmateriel er liggende i tavlevognen + arbejdskøretøj

Vejen som arbejdsplads Opgave 3 Etablering af afmærkning under udførelse af et autoværnsarbejde på motorvejen

I befinder jer på motorvejen (Motorvej110 km/t) I skal forestå reparation af en autoværnsskade beliggende i den smalle midterrabat. Motorvejen har 3 spor i hver retning. BRUG DIN TRAFFIC APP og find følgende; Afmærkningsplan Beskyttelsesniveau Udfør opsætning af skilte Udfør nedtagning af skilte Hjælpemidler: TMA + tavlevogne med gult blinkede pil D15 eller kryds Afmærkningsmateriel er liggende i TMA, tavlevogn + arbejdskøretøjer

Vejen som arbejdsplads Opgave 4 Etablering af afmærkning under udførelse af et gravearbejde på en kommunevej

I befinder Jer på en kommunevej (Byzone 70 km/t) I skal forestå et gravearbejde da fjernvarmen skal renoveres. Arbejdet omfatter opgravning af 1. spor i kørebanen og cykelsti. Vejen har 2 spor cykelsti og fortov i begge retninger og der er sideveje på strækningen. Arbejdsområdet er ca. 50 meter. Trafikken afvikles tæt på gravehullet BRUG DIN TRAFFIC APP og find følgende; Afmærkningsplan Beskyttelsesniveau Trafikværn Udfør opsætning af skilte Udfør tilsyn med afmærkningen Udfør nedtagning af skilte Hjælpemidler: Arbejdskøretøj/tavlevogn med gult blinkede pil D15 eller kryds Afmærkningsmateriel er liggende arbejdskøretøjet

Vejen som arbejdsplads Opgave 5 Etablering af afmærkning under udførelse af et brorenovering på en motorvej og underført kommunevej

I befinder Jer på en større befærdet motorvej (Motorvej 130 km/t) I skal forestå en udskiftning af kantbjælken på en motorvejsbro som krydser landevejen (Kommunevejen). I skal derfor udføre afmærkning på både motorvejen og kommunevejen. Nødsporet skal inddrages til udførelse af arbejdet. Arbejdet forventes at tage ca. 3 måneder og udføres hele døgnet. BRUG DIN TRAFFIC APP og find følgende; Afmærkningsplan Beskyttelsesniveau Godkendt trafikværn Udfør opsætning af skilte Udfør tilsyn med afmærkningen Udfør nedtagning af skilte Hjælpemidler: Arbejdskøretøj/tavlevogn med gult blinkede pil D15 eller kryds Afmærkningsmateriel er liggende arbejdskøretøjet