Fra Muld til Mund.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
”Omkring en tredjedel af al verdens mad bliver produceret direkte til skraldespanden”.
Advertisements

Alternativ forside, hvis du ikke vil have alle 10 grunde med 
- Madkultur i Ishøj Kommune
Er Økologi noget for mig ?
”Forudsætninger for at handle globalt og sælge lokalt”
Hvad er interessant for brødindustrien
Mærkninger  kemien i din hverdag..
Produktion og Logistik
Kort indspark til strategiprocessen - Afsætningen • MA’s Rolle • Sådan tænker vi • Hovedområder • Målsætninger/område • Udfordringer i markedet • 3 Dilemmaer.
VELKOMMEN ”Fælles distribution og afsætning”
Det er over 20% af vores totale udledning af drivhusgasser
Ribe Biogas A/S.
Udvikling I landet bag motorvejen
Marianne Mollerup KBH Madhus
Opsummering Kathrine Hauge Madsen.
Slagterkurvens nordiske mad
Nichlas Christensen Afsætning. * Det er et kortvarigt produkt, da det er en daglig vare, og er en energi drik.
Økologisk biogas Landskonsulent Erik Fog VFL, Økologi
Bioenergi som integreret del af jordbrugsproduktionen
Erfaringer med dyrkning og kvalitet af lupin
Reformer og retfærdighed Der er en del ulande der udnytter godt af landbrugspolitikken. I Ægypten importeres fødevarer og nyder godt af de lave verdensmarkeds.
Hvem er NGF Nature Energy Månsson?
Produktionen var på 50 ha spise løg til COOP
Fra sanseindtryk til fagudtryk
Det økonomiske øko- sædskifte
6.1. Nøglehullet – et sundere valg 6.2 Fødevaregrupper og variation Spis noget fra alle fødevaregrupper hver dag og varier de produkter du spiser inden.
Hvordan udnyttes maskinparken optimalt?
JORDFORBINDELSE.
Nye veje for landbruget i producentperspektiv Fremtidens landbrug – barrierer og muligheder.
Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau.
A A R H U S U N I V E R S I T E T Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet.
løser virksomhedsproblemer
Øget dækningsbidrag ved produktion af både energi og miljø
Region Midtjylland som en af Europas førende bioøkonomi-regioner
Den Store Plan 1. Hvem er jeg 2. Dansk mad historie 3. Ny Nordisk Hverdagsmad 1. Kort fortalt 4. I lærer mig om klima :) 5. Quizzzzz.
Mulig merpris ved eksport ?
© 7 januar 2007 –Claus Felby 1 Biobrændsler, hvor langt er vi og hvor langt kan vi nå? Claus Felby Skov & Landskab, KU.
LANDBRUGSRAADET Plantekongres 2005 Globaliseringen og dansk landbrug v/ Karl Christian Møller Cheføkonom, Landbrugsraadet.
Markedsudsigter for økologisk planteavl Thomas Vang Jørgensen Landscentret I Økologi.
Lagerstyring – krav og værktøj
Hvor går det økologiske marked hen?
Thorsten Rahbek Pedersen
Lokalitetens og dyrknings- vilkårenes betydning for
Velkommen til åbning af Planteproduktion 2004 Aktuelle udfordringer for dansk planteproduktion. Er der plads til den i det åbne land? v/ fødevareminister.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økologi Sådan trimmes markbruget på bedrifter med økologiske svin og fjerkræ Souschef Michael Tersbøl.
fastholder en bæredygtig udvikling
Hvad gror der på markerne om 10 år? Plantekongres Herning, 8. januar 2007 Thomas Roland Forbrugerrådet.
Eksport af økologiske markfrø
Er der økonomi i økologi?
Biomasseproduktion i det økologiske sædskifte
A A R H U S U N I V E R S I T E T Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet Indpasning af korn- og proteinafgrøder i foderforsyningen på økologiske malkekvægbrug.
Sædskiftets indre dynamik i økologiske planteavl Ministriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Danmarks JordbrugsForskning Jørgen E. Olesen, Margrethe.
Nationalparker i Danmark Hvad betyder det for landbruget i Thy? Ved gdr. Niels Jørgen Toft Pedersen Formand for LandboThy.
Seneste nyt fra økologiske landsforsøg
Perspektiver og visioner i forædlingen af korn og raps i Danmark Hvordan vælger man mellem resistens og kvalitet (foder eller brød)? Hans Haldrup.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økologi Biogas kan forbedre økonomien og næringsstofhusholdningen i økologisk planteavl Souschef Michael Tersbøl.
Muslinger og søstjerner - foder der flytter?
Økologisk blandsæd - høst og sortering Erfaring med høst af blandsæd
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Sådan dyrkes foder til grisene. Heidi Hundrup Projektleder.
GASA NORD GRØNT I/S GASA NORD GRØNT i 2010 Med en markedsandel på 65% er GASA NORD GRØNT Danmarks største salgsorganisation indenfor friske.
Innovative elever løser virksomhedsproblemer Brødr. Ewers A/S.
Økologi og økonomi i uddannelsesinstitutionerne s kantiner Hvad tænker skolernes ledelse?
Biodynamisk Landbrug Clara, Sidsel & Marie 9. c.
Lokale fødevarer i dit supermarked - Har vi brug for et madmanifest?
Og hvordan definerer vi os selv?
Madkamp Bælgfrugter og bæredygtighed
Klimaneutral landbrugsproduktion og fødevarerpræferencer i 2050
Madspild i virksomheder
FEdtstoffer Hvad i alverdnen er det?.
En by i Rusland Линне Фромм-Кристиансен.
Præsentationens transcript:

Fra Muld til Mund

Hvem er Mejnerts Mejnerts er et familiedrevet, økologisk landbrug på ca. 1300 hektar med egen mølle og egen produktion af korn og mel. Virksomheden ligger ved Kalundborg. Familien Mejnertsen: Anne 52, Niels 54, Kasper 28, Peter 26, Rie 24 og Signe 19 Anne og Niels har drevet virksomhed siden 1987. Mejnerts blev skabt i 2010. I 2014 gik Kasper og Peter ind i virksomheden.

Mejnerts i dag Driver ca. 1200 ha. økologisk planteavl Bredt sædskifte: Korn, Raps, Frø og Ærter Dyrker alt korn og frø til Mejnerts Mølle Egen maskinpark til alle markopgaver Energi neutral via eget Solcelleanlæg genanvendelse af frarens fra møllen

Mejnerts i dag Kendt brandt Afsætter tons mel om året. 75 % gennem foodservice-Hørgram, BC,AB, Cater Engros mm 20 % gennem detail - landsdækkende i MENY og nemlig.com 5 % gennem lokalt marked - Udvalgte superbrugser, landmad.dk , gårdbutikker mm. Kornhandel Stor på kornhandel Blandt danmarks største lager af økologisk brødkorn. Håndtere 14.000 tons økologisk brødkorn om året. Eksportere til udlandet - Sverige, Norge, Tyskland mm. Kan rense, tørre og oplagere korn.

Mejnerts Vision Mejnerts Mad - Alt hvad mennesket har brug for at spise og drikke, kan Mejnerts producere. Bringe landmand og forbrugere tættere på hinanden. Producere og udbrede sunde fødevarer. Producere fra Muld til Mund, med kvalitet, bæredygtighed og økologi i højsædet Sælge vores produkter, som en konceptvare. (kvalitet, historie og omtanke = mer`værdi)

Brand, markedsføring og afsætning Sharefarming Kernen Mejner invest Mejnerts Mad Mejnerts Landbrug Kornproducent Frøproducent Special afgrøder Mejnerts Brand, markedsføring og afsætning Mejnerts Protein Fjordgrønt Mejnerts kød Grøntsager Lager og Pakkeri Ormeproduktion Foderproduktion Udnyttelse af restprodukter Høns Kylling Grise Køer Får Kornhandel Mel produktion Pakkeri af korn- og frø produkter Mejnerts Mølle Mælk Ost Yogurt Mejnerts Mælk Etableret produktion Viskingegården