Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afUlrik Clemmensen Redigeret for ca. et år siden
1
A A R H U S U N I V E R S I T E T Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet
2
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg
4
Produktion og anvendelse af korn Produktion Bulk Kontrakt dyrkning Koncept avl Slutprodukter Øl Brød Kød Kornkvaliteter Malt Mel Foder
5
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Kvalitetsanalyser Maltbyg Spireenergi Protein Fusarium Kernestørrelse Foder Energi Stivelse Protein Mykotoxiner Brødhvede Meludbytte Protein/gluten Faldtal Mykotoxiner
6
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Kvalitet Kemiske egenskaber Kemiske indholdsstoffer Uønskede sporstoffer Proces kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Renhed Skader Vitalitet
7
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Vand- indhold Rumvægt Kerne- størrelse Farve Hårdhed Defekter Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Zeleny Gluten Aminosyrer Mineraler Fiber Olie Stivelse Protein
8
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Vand- indhold Rumvægt Kerne- størrelse Farve Hårdhed Defekter Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten Zeleny
9
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Rumvægt Kerne- størrelse Farve Vand indhold Skader Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten Zeleny
10
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber
11
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Vand- indhold Rumvægt Kerne- størrelse Farve Hårdhed Defekter Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Vand Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten
12
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Rumvægt Kerne- størrelse Farve Vand- indhold Skader Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Vand Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten
13
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Handel med korn Kornafregningsaftale Møllernes anbefalinger
14
Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.