Godkendt i Samvirkets styregruppemøde den 18.januar 2017 Point System

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
Advertisements

5. februar 2008Idrætsrådet1 Medlemstilskud  Til folkeoplysende foreninger (aktiviteter for kontingentbetalende børn og unge.  Alle medlemmer til og med.
Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker.
Ledelsesnetværk, områdestruktur og selvejende institutioner Samarbejds- modeller - der har vist sig at fungere i praksis.
SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
Frivilligmesse FrivilligtSocialtArbejde Lov om social service § 18. Kommunalbestyrelsen skal samarbejde med frivillige organisationer § 18. Kommunalbestyrelsen.
Kommunernes understøttelse af kulturinstitutionernes undervisning - modeller for skoletjenester v/Marie Damsgaard Andersen.
Velkommen til generalforsamling Dato mdr Hvad skal der ske i aften? Præsentation af Diabetesforeningen Om frivilligt arbejde i Diabetesforeningen.
Albanigade 54E, 1. sal ● 5000 Odense C ● tlf: ● Forslag til vedtægtsændringer Dansk Vandrelaug 14. marts 2016 Hans Stavnsager.
Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub.
Måske for bredt? UURS konference 2016 EGU vejleder Søren Krabbe UU Roskilde/Lejre.
S perleder Sammen om sport Et 3-årigt projekt støttet af Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold ʊ.
Social Service Velkommen til dig Dialogmøde med de frivillige Mandag den 19. oktober 2009 I byrådssalen.
Kommunalstyrelsesvedtægt og økonomisk styring. KANUKOKA Kalaallit Nunaanni Kommunit Kattuffiat Stiftet 24. juli 1972 ” Foreningens formål er at varetage.
Frivillige og deltagere frem for frivillige og flygtninge.
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk 14. januar 2016.
FORNYELSESFONDEN - Fond til grøn omstilling og erhvervsmæssig fornyelse Lone Rosen,
TOBS Indførelse af Tidlig Opsporing af Begyndende Sygdom i primærsektoren. Mette Unger Gravgaard Sygeplejerske i specialteamet Favrskov Kommune Lene Gravgaard.
Årsberetning Generalforsamling 2016 på Korsvejforum.
Brug for alle - Økonomi, ansøgning og evaluering.
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Strategisk energiplanlægning
Kliniske forsøg services på DKMAnet
Ufaglært til Faglært.
Online arbejdsmiljøuddannelse
Fra Dansk Golf Union Juniorugen Landsseminar Juniorkonsulenter
Grundvandssamarbejde
Indkaldelse til Generalforsamling i Støtteforeningen Holmetræet
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Mine spilområder Faglig og kompetencemæssig koordination og synergi
Kvalitetsenheden for Almen Praksis i Region Nordjylland
Frivilligheden i Vordingborg
Otte forsøgsrammer Infoaften 2017 Flemming Vium Jensen, Politisk chef
Gymnasiernes samarbejde med eksterne læringsmiljøer
Børne- & Undervisningsforvaltningens forebyggelsespulje 2017
Voksenansvar for anbragte børn og unge Alarm- og pejlesystemer
Plan for det videre arbejde med uddannelsesprogrammer
Naturvidenskabernes Hus 14. april 2010
Velkommen til generalforsamling Dato mdr. 2018
MUDP handlingsplan for december 2017
17. september 2018 Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018 Ansøgningspuljer på dagtilbudsområdet.
Oplæg til undervisning
Introduktion til Myndighed Sundhed v. Signe Plats Afdelingsleder
19. september 2018 Informationsmøde for kommuner om ansøgningspuljer Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 10:00 – 12:30 Odense.
Generalforsamling IDA Fyn Onsdag d. 14. marts 2018
Direkte støtte 2018 Landbrugsseminar 2018
Generalforsamling Foreningen Allerup Fjordarealer
Beretning fra IDA Vestjylland
Foreningen for Ataksi / HSP Generalforsamling 2018
MASTER I MUSIKPÆDAGOGISK PRAKSIS
Informationsmøde om § 18-midler til frivilligt socialt arbejde
UDVIKLINGSPLAN FOR GORM
Sven Jon Jonsen Arkitekt maa a/b Andel
Varmetillæg Folkepension.
Nye forstandere på efterskoler
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Lokalforeningspuljen
BAI skolekonference 13. november 2018 Titeldias
Generalforsamling 12. marts 2019
Mere ansvar til a-kasser Informationsmøde
Introduktion til arbejdet som klubsekretær
af Kliniske Lærestolsprofessorer
Opdatering fra Generalforsamling
Adresseprogrammet Effektivt genbrug af grunddata om adresser, administrative inddelinger og stednavne Styregruppemøde torsdag den 20. juni 2013.
MUDP handlingsplan for december 2017
Lovliggørelsessager og BR18
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
HIF Generalforsamling
Manual til indsendelse af BUDGET
Oplæg om nye ferieregler - Kreds Østjylland august 2019
Præsentationens transcript:

Godkendt i Samvirkets styregruppemøde den 18.januar 2017 Point System Samvirkets midler Godkendt i Samvirkets styregruppemøde den 18.januar 2017 Point System

Formål Samvirkets aktivitetsmidler har til formål at sikre mange åbne aktiviteter i boligområdet, men også at styrke lokale foreninger i at blive bedre til at planlægge og udvikle aktiviteterne i området. Det gøres ved at: have større fokus på udviklingen af foreningerne og den frivillige indsats i Gellerupparken og Toveshøj. styrke mangfoldigheden blandt aktivitetsdeltagerne mht. etnicitet. viden og erfaringer i den enkelte forening efterfølgende forankres i praksis. forbedre kvaliteten af aktiviteter.

Hvem kan søge samvirkets aktivitetsmidler Foreninger der har mindst 51% af deres medlemmer boende i Gellerup eller Toveshøj. Foreningen skal have vedtægter, et cvr-nr. og tilknyttet konto-nr. for at få udbetalt tilskud. Foreninger, der har modtaget tilskud, skal efterfølgende aflægge et regnskab underskrevet af hele bestyrelsen senest den 1. februar i efterfølgende kalenderår til Samvirkets netværkskoordinator. Foreninger, der ikke aflægge regnskab, kan ikke få udbetalt bevilget tilskud, og kan heller ikke komme i betragtning, når der skal søges Samvirkets aktivitetsmidler igen.

Retningslinjer & krav Foreninger der ansøger ”Samvirkets Midler” skal indsende følgende dokumenter sammen med ansøgningen: 1. Et referat fra den seneste generalforsamling 2. En opdateret medlemsliste med navn, fødselsdato og adresse. 3. Et budget for ansøgte periode eller hele året. Første gang en forening ansøger Samvirkets Midler skal foreningen fremsende et eksemplar af foreningens vedtægter. Der skal være en deltagerbetaling til foreningen i form af kontingentbetaling. Foreningen fastsætter selv kontingentets størrelse. For at aktiviteten kan udløse tilskud, skal der være mindst 10 deltagere. Der ydes ikke tilskud til indtægtsgivende aktiviteter (for eks. loppemarked, madsalg mm.). Foreningen skal synliggøre aktiviteterne i kalenderen for gellerup.nu og aflevere mindst en artikel eller en video til, når aktiviteterne er gennemført.

Aktivitetsmidlerne fordeles efter et pointsystem Enkeltstående aktivitet for lukkede målgrupper giver et point. (en lukket målgruppe defineres, at deltagerene har samme etnicitet) Løbende aktiviteter (fx ugentlige) giver to point. Aktiviteter, der bliver arrangeret og afholdt i et samarbejde mellem flere foreninger,  giver to point til hver forening . Aktiviteter i foreninger på tværs af etnicitet giver fem point. Et aktivitet med bredt samarbejde mellem foreninger på tværs af etnicitet giver fem point til hver forening.

Ansøgningsfrist og Udbetaling af tilskud Ansøgningsfrist er: Den 1. februar for aktivitetsperiode 1 (jan-juni). Den 1. oktober for aktivitetsperiode 2 (juli-dec.). Udbetaling sker omkring: Medio juni for periode 1 (jan-juni). Medio december for periode 2 (juli-dec.). Samvirkets styregruppe skal godkende alle ansøgninger før udbetaling.

Ansøgningsprocedure ved stor fælles arrangementer Ved stor fælles arrangementer indsender tovholderen for arrangementet en ansøgning samt et budgetskema til Samvirkets sekretærer . I ansøgningen skal formålet for arrangementet fremgår samt en kort beskrivelse af arrangementet og dens aktiviteter. I den samlede vurdering af ansøgningen og om evt. tilskud vægter styregruppen for Samvirkets bredden blandt aktørerne i samarbejdet. Ansøgningsfrist : Den 1. februar. Udbetaling: Pengene udbetales efter afholdelse af arrangementet og modtagelse af indsendt regnskab med kvitteringer. Kvitteringerne skal indsendes senest den 15. dec.

KontAKT Wissal El-Arid Netværkskoordinator i Samvirket Det boligsociale Sekretariat i Gellerup og Toveshøj Gudrunsvej 10A 8220 Brabrand Mail: wiel@bbbo.dk Tlf.: 23 25 41 22 Lone Hedelund Netværkskoordinator i Samvirket UNG i Aarhus - Gellerup Toveshøj Børn & Unge, Aarhus Kommune Janesvej 2, 8220 Brabrand Mail: lhh@aarhus.dk Tlf. : 51 57 55 60