Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Set i forældreperspektiv
Advertisements

Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Børnearbejde lavet af 4. klasse og lærer Stine B
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Tema: 6 Hvad kan jeg gøre når jeg har det dårligt_ Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Det svære liv i en sportstaske
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Er mit barn klar til skolestart ?
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Forældremøde X årgang.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Relationer – børn og voksne
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Børns omsorgssituation og trivsel
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
Projekt X:IT -Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7. klasse – Projekt X:IT.
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Jo mere man læser, jo tidligere bliver man en hurtig og sikker læser.
Fritidspas.
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
AFTENENS PUNKTER Kontaktveje mellem skole og hjem Hvor kan forældre få indflydelse Forældremøder Temaforældremøder Skole-hjem samtaler Andet Debat.
Unges holdninger til kriminalitet, staf og behandling
Projekt X:IT - Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7, 8 og 9. klasse – Projekt X:IT.
Hvilken indflydelse har forældre på elevernes trivsel og læring?
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Jeg bestemmer Medborgerskab – Tema 1. 2 Tema 1 – Dag 1 Medborgerskab 1. Jeg bestemmer 2. Vi bestemmer 3. Med i samfundet 4. Indflydelse De 4 temaer.
KAN MAN GAMBLE SIT LIV VÆK? - En præsentation om gambling og ludomani Selvmord Arbejdsløshed Skilsmisse Løgn Sygdom Kriminalitet.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
Bæredygtighed i tjenesten Hvordan bevare passion og motivation som børneleder på den lange bane?
Børns sprogtilegnelse Hvordan arbejder vi med børns sprog i Vejen Kommune?
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
Dansk ICYE Hvad skal DU lave efter sommer?. Udvekslingsorganisation for unge mellem 18 og 30 år Udveksling med henblik på at skabe større kulturforståelse.
Hvordan vi beskytter vores børn. ADHD – Ukoncentreret – Impulsiv – Hyperaktiv  ADD – Ukoncentreret – Distræt – Inaktiv.
Vis hjælpelinjer For at se hjælpelinjer 1. Klik på Vis 2. Vælg Hjælpelinjer Indsæt dato 1. Vælg Indsæt i topmenuen 2. Vælg Sidehoved og Sidefod 3. Sæt.
Har du talt med din politiker i dag! Hvad gør vi frem til næste Folketingsvalg?
SSP Køge 1 Aftens program Intro om SSP, samt formålet med i aften Opdeling i grupper (dilemmakort) ej være sammen med egen familie) Find 3 ting, som gruppen.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
Ungdomsliv.
Unge og mobning Sarah Amann Mortensen 1.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Sociale Medier Er min virkelighed digital? Og er det digitale virkeligt? SØS idrætsefterskole 28/
Program for orienteringsmøde d. 19. januar 2017 kl
Unge og overvægt.
Team Nordahl og Skibet Skole
Efterskolen fra elevens perspektiv
Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev
Fleksible fællesskaber
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Købemotiver og gruppepåvirkninger
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev
PROGRAM mandag den Kl.9:30-10:00
Forløbet: Unge – identitet, socialisering og sociale medier
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Sommerlejr juli 2017 v. Red Barnet Mariagerfjord
Præsentationens transcript:

Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev Unge og forventninger Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev

Hvordan kan vi gøre unge opmærksomme på problemerne så det igen er acceptabelt at se ud, som man gerne vil?

Ny lov vedtaget i Frankrig Man vil gerne beskytte modellerne så de ikke bliver syge af deres arbejde Deres BMI ikke være under 18 Hvis modelbureauerne ikke overholder lovgivningen kan de straffes med store bøder og fængselsstraf Hvis alle bureauer gjorde som de franske så modellerne i reklamerne være almindelige og dermed ville kropsidealet være opnåeligt! I Danmark er der ikke sådan en lov, men tendensen er at der bliver brugt flere og flere plus size modeller

Kvindeidealer Dove reklamer – Hvad kan retouchering gøre ved kvindeidealet? https://www.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U Forvrænget selvbillede https://www.youtube.com/watch?v=buYNYJlBxe8

Skinny versus plus size VS.

Body mass index Udregning af BMI Alm. Teenage pige vægt (kg) 58 kg højde (cm) 165 cm = 20,2 BMI

Er der nogen unge der føler sig udenfor fællesskabet pga Er der nogen unge der føler sig udenfor fællesskabet pga. af at de ikke har penge til at gå i de rigtige mærker?

Er der nogen unge der føler sig udenfor fællesskabet pga Er der nogen unge der føler sig udenfor fællesskabet pga. af at de ikke har penge til at gå i de rigtige mærker Man har ikke råd til at købe dyrt mærketøj At man er vokset op i en familie hvor det ikke er vigtigt (den sociale arv) Selvom der er penge til det dyre mærketøj så vælger forældre at prioritere anderledes Sociale medier, man konfronteres hele tiden man ser ud

Mærketøj versus billigt tøj Designertøj Billigt tøj Eksempler på prisforskelle Sko kr. 900 Sko kr. 250 Bukser kr. 1.100 Bukser kr. 300 Bluse kr. 300 Bluse kr. 300 Cardigan kr. 500

Eksklusive mærker

Mærketøj versus billigt tøj Mærkevare tøj Bilka tøj

Gå på rov i din mors klædeskab Find det fede retro tøj i din mors tøjskab Meget af tøjet for år tilbage er total på mode nu Forny din garderobe – helt gratis

Hvordan påvirker det de unge, at deres krop måske ikke ser ud som moden beskriver?

Hvad er et julemærkehjem? http://player.vimeo.com/external/88628682.hd.mp4?s=6f2d06a0702942d1f9dac9efb539fd9a

Hvordan er det at være på julemærkehjem? Man møder børn/unger der har det som en selv Man møder ligeværdige Man får mange nye venner og skaber venskaber for livet Man kan sammenligne det at være på julemærkehjem med at være på efterskole Man ser ikke sine forældre og søskende hver dag Man ser ikke sine venner fra skolen hver dag

Hvordan er en dag på et julemærkehjem? Man står op kl 07.00 og løber en tur Man går i skole 2 timer om dagen Man er 6 personer i klassen Man får undervisning i alle boglige fag Man lærer at få et sundt forhold til mad ved at spise sundt og varieret Man dyrker meget motion Vigtigst af alt dyrker man de sociale relationer og får en masse gode venner

Hvilken rolle har familien? Familien besøger julemærkehjemmet ca. 2 måneder før opholdet Der bliver sammen med familien lavet en plan for opholdet Man forbereder barnet på at være væk fra hjemmet. Det kan være at man får hjemve

Koster det penge at være på julemærkehjem? NEJ det koster ikke penge for familien at sende et barn på julemærkehjem. Familien skal selv betale lommepenge Opholdet betales af julemærkefonden Man kan støtte julemærkehjemmene ved evt. at købe julemærker og give sponsorater.

Undersøgelse af fællesskabet i en normal klasse Hver tredje barn føler sig uden for fællesskabet En tredjedel af de adspurgte elever oplever at de ofte eller altid skiller sig ud fra deres klassekammerater 33% af de adspurgte børn oplever at de ikke kan være sig selv Det kan være svært at være 12 år og gå i 6. klasse, hvis man ikke har det så nemt som de andre i klassen ”Kilde Børnerådet”

Spørgsmål?

Tak fordi i lyttede og for jeres opmærksomhed