STUDIERETNINGSPROJEKTET 2016 Marselisborg Gymnasium.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Større Skriftlig Opgave
Advertisements

Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. • Opgaven i studieretningsfagene.
Studieretnings projektet ÅSG Studieretningsprojekt  En skriftlig opgave i typisk to fag  Du har 2 uger uden anden undervisning til opgaven  Der.
SRP på Faaborg Gymnasium 2013
Orientering til kommende speciale-kandidatstuderende
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. • Opgaven i studieretningsfagene.
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
Studieretningsprojektet Styringsgruppen september 2007.
Dansk-historie opgaven i 2.g 2013
Studieretningsprojektet (SRP)
En vigtig eksamen Tidsplan Valg af sag og fag Blanket Synopsis Pjece
”Huskeseddel” FSA PRØVER 2009 Ikast Østre Skole. Det er vigtigt at du møder i god tid. 20 minutter før prøven begynder, skal du komme og sætte dig på.
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene.
Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen
- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd.
3g Studie Retnings Projekt
Studieretningsprojektet (SRP)
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
S TUDIERETNINGSPROJEKTET ÅSG H VAD ER ET STUDIERETNINGSPROJEKT ? En skriftlig opgave i typisk to fag Du skal tage udgangspunkt i et studieretningsfag.
Studieretnings projektet ÅSG Studieretningsprojekt  En skriftlig opgave i typisk to fag  Du har 2 uger uden anden undervisning til opgaven  Der.
Skriftlige opgaver Gymnasiet og HF
Katastrofen – årsager og konsekvenser
Større Skriftlig opgave
Fordybelse og formidling. Udvælge, inddrage og anvende. Overskue, bearbejde, disponere, sammenfatte og formidle.
Fællesfagligt emne: Fra Osmannerriget til det moderne Tyrkiet
Introduktion til dansk/historie-opgaven
- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd - Pjecen.
Eksamensorientering 2015 Eksamensorientering.
Almen Studieforberedelse Orientering mandag den 31. januar 2011.
AT-EKSAMENSOPGAVEN 2012 februar 2012 / MG & RO. Tidsplan UgeMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5AT-opgaven udleveres Introlektion 6Vejledning om valg af.
- En vigtig eksamen - Valg af fag - Valg af problem - Blanket - Pjece.
Elevvejledning for Studieretningsprojektet i 3.g Elevvejledning Studieretningsprojektet i 3.g Hvad, hvornår og hvordan! Egaa Gymnasium, september 2015.
SSO Orientering om Større Skriftlig Opgave SSO er en skriftlig eksamen SSO er en eksamen - ikke bare en almindelig opgave Rammerne for SSO er bestemt.
Eksamensorientering S16 Marselisborg Gymnasium Else Marie Gejl Hans Christian Hulvej.
STØRRE SKRIFTLIGE OPGAVE HF EFTERÅRET 2015 SS. Formål  SSO giver dig mulighed for:  At arbejde med et selvvalgt emne og med fag, der har din interesse.
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene.
Studieretningsprojektet Anette Lind. Hhx-bekendtgørelsen § 22 Studieretningsprojektet skrives i 2 eller 3 fag med udgangspunkt i et studieretningsfag,
AT-eksamen Ressourcerummet Du finder ressourcerummet som et link på forsiden, når du logger på Lectio. Foretrækker du et usb-stick, kan du få det.
Det afsluttende AT-projekt udarbejdes i 2 fag. Der vælges blandt alle fag eleven har eller har haft. Faget indgår på det højeste niveau. Man kan ikke kombinere.
Studieretningsprojekt. SRP Skrives i ét af de studieretningsfag, eleven har på A-niveau, samt et fag på mindst B-niveau Lærerne udleverer en opgaveformulering.
- Valg af fag - Valg af problem - Blanket - Pjece Studieretningsprojektet i 3.g.
Orientering om Større Skriftlig Opgave 2017
Elevvejledning for Studieretningsprojektet i 3.g
Studieretningsprojektet
Stil op klassevist efter fornavn ved bordene med skilte
SRP Høje-Taastrup Gymnasium 2017
Almen sTudieforberedelse 2017
STØVRING GYMNASIUM Studieretningsønske 2017.
Større skriftlig opgave i 2.hf
Studieretningsprojektet
Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen
Studieretningsopgaven i 2.g 2017
Valg af fag Valg af problem Blanket Pjece
Studieretningsprojektet 2017
StudieRetningsOpgaven
SSO - Større skriftlig opgave
SRP - Skriveperioden ÅSG 2017.
SSO - Større skriftlig opgave
Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen
Studieretningsopgaven i 2.g 2018
SRP - Skriveperioden ÅSG 2018.
Studieretningsprojektet
StudieRetningsOpgaven
Studieretningsprojekt (SRP) 3g
StudieRetningsOpgaven
AT-eksamen 2019.
HAVET- livgivende, dødbringende, legendeskabende AT-eksamen 2019
AT-EKSAMEN 2019 SSM 28. januar kl
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
3.G eksamens orientering
Præsentationens transcript:

STUDIERETNINGSPROJEKTET 2016 Marselisborg Gymnasium

REGELGRUNDLAG I kan (og bør!) læse om de regler, som gælder for Studieretningsprojektet her: stx/Studieretningsprojektet-stx I kan nu og i hele perioden kontakte enten Else Marie Gejl eller Hans Christian Hulvej, hvis I har spørgsmål til de regler, som gælder generelt, eller til de regler, som gælder specifikt for jer her på Marselisborg Gymnasium.

VIGTIGE DATOER 30/9 2016Orientering om SRP-forløbet 4/ Markedsrunde 14/ Valg af fag og emne (Lectio) 24/ Offentliggørelse af vejlederfordelingen 3-4/ Første vejledning (20 minutter) 17-18/ Anden vejledning (20 minutter) 30/ Første skrivedag – opgaven udleveres kl 8 (Lectio) 13/ Sidste skrivedag – opgaven afleveres kl (Netprøver.dk)

MARKEDSRUNDE 4/ I har mulighed for at snakke med en række lærere om mere specifikke idéer til jeres projekt. I får mest ud af det, hvis I møder forberedt op.

VALG AF FAG OG EMNE I skal angive, hvilke to fag, I gerne vil skrive i. Det ene fag skal være et af jeres studieretningsfag på A-niveau. Det andet fag skal være et fag på mindst B-niveau, som I enten har nu eller har afsluttet. I skal også angive en foreløbig emneoverskrift for projektet. Det skal bare være en kort overskrift. F.eks. ”Flygtningekrisen i Europa”, ”USA's historie i det 19. århundrede”, ”Egyptisk matematik” osv. Når I vælger et emne, så skal I være meget opmærksomme på, at det er en tværfaglig opgave, I skal skrive, og at fag og emne skal passe sammen. Fag og emne angives via jeres forside i Lectio.

FORDELING AF VEJLEDERE I får en vejleder i hvert af de to fag, I har valgt. Vejlederne er lærere på Marselisborg Gymnasium. De fleste vil få deres egen lærer som vejleder i mindst ét af de to fag. I enkelte tilfælde vil én vejleder dække begge fag.

VEJLEDNING Der bliver skemalagt to vejledningsrunder á 20 minutter per elev sammen med begge vejledere. Vejledningerne kommer så vidt muligt til at ligge på én af de fire dage, som er sat af til at arbejde med opgaven. Den konkrete vejledningstid vil kunne ses på forsiden og i skemaet i Lectio i god tid inden vejledningen.

UDLEVERING AF OPGAVEFORMULERINGEN I vil kunne hente jeres opgaveformulering via jeres Lectio-forside den 30/ kl Det er vigtigt, at I kontakter jeres vejledere, hvis der er noget, I er i tvivl om.

VEJLEDNING I SKRIVEPERIODEN Der er ikke skemalagt vejledning i skriveperioden (fra udlevering til aflevering af opgaven). Man kan kontakte sine vejledere med konkrete spørgsmål af teknisk karakter. Det er ikke tilladt for vejlederne at læse og bedømme dele af jeres besvarelse inden afleveringen. Der arrangeres ”skriveværksteder” på skolen i løbet af skriveperioden, hvor der vil være en lærer til stede, som kan hjælpe med mere tekniske spørgsmål, men ikke med faglig, opgavespecifik vejledning.

AFLEVERING AF OPGAVEBESVARELSEN Aflevering af opgaven foregår på netprøver.dk og IKKE på Lectio For at kunne aflevere på netprøver.dk skal man have et unilogin med CPR (er allerede udleveret af skolen) eller NemID. Man skal BÅDE aflevere sin opgaveformulering OG sin opgavebesvarelse. Man skal aflevere alt i PDF. Netprøver.dk kører med en ”hård” afleveringsfrist, dvs. det er ikke muligt at aflevere sin opgave f.eks. 10 sekunder for sent. Det vil være muligt at hente en afleveringsvejledning på skolens hjemmeside i god tid inden afleveringsfristen.

KUN FOR 4G Som Team Danmark-elever har I muligheden for at skrive en projektopgave i stedet for et studieretningsprojekt. Læreplanen er her: Den største forskel er fagvalget. Skriver man en projektopgave, skal man vælge 1-3 fag, man har eller har haft. Mindst ét af fagene skal være på A-niveau. Hvis I vil skrive projektopgave, så er I nødt til at angive dette i notefeltet i SRP- fagvalget.