Ijo © Fodterapimøde Onsdag den Dagsorden: 1.Velkomst, siden sidst. 2.Rettelse af risikostratificeringsskema 3.Aftaler omkring fremtidige fejlrettelser/ny.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Advertisements

Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker.
MSB Aarhus Kommune Undervisningsdag august 2015.
En indsats for indskolingselever 0.-3.kl.? Hvornår sættes der ind? Hvordan sættes der ind? Eksempler på it-støttede indsatser Eksempler på forældresamarbejde.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
1 Løsningsfokuseret tilgang Fremtidens mål Fortidens successer.
Skriv den gode tekst ”Det er ikke sin mor, man skriver til. Hvis læserens opmærksomhed ikke bliver fanget i de første fem linjer, når han aldrig den sjette.”
Hvor kommer ideen om læringsplatform fra? Regeringen og KL har indgået en aftale om en fælles brugerportal. Læringsplatformen er en del af den fremtidige.
Arbejdsmiljø i vandløbene Problemer og løsninger v/ Tine Eggertsen, HedeDanmark Natur og Vand.
LAU opgave 3 Preben & Henrik 1. Internal presentation TIA Technology A/S er en af verdens førende leverandører af integrerede software løsninger til det.
Deep dive drejebog Leverandørfaktura – d. 20. februar 2015.
Kommunikation om SP-Link Maj SP-Link er et kig ind i Sundhedsplatformen 2 SP-Link gør det muligt for dig som klinikere at få læseadgang til Sundhedsplatformen,
Rationel klinikdrift Et bud. Rationel klinikdrift Rimelig arbejdstid.
Handleplansarbejde Opstart af udarbejdelse af handleplan 2 2 Borger 1 1 henvender sig til kommunen Deltagelse i handleplansmøde
PLO/PL/MC- 6. kontaktmøde Dagsorden: 1.Velkommen – Godkendelse af referat – Evt. nye punkter til dagsordenen 2.Siden sidst – Leverandørkursus,
22. November 2013 DANBIO kursus for Speciallægepraksis i reumatologi.
1 Bruttolønliste afstemnings vejledning. 2 Vedrørende Bruttolønlister Når Lønservice udsender bruttolønlister, skal der sendes en bekræftelse tilbage.
Persondata – kortlægning af skolens behandling
Vejledning: selvbetjeningssystem
Stil op klassevist efter fornavn ved bordene med skilte
Nye e-beviser og uddannelsesplaner
At udfordre eleverne på deres valg, også i forbindelse med uddannelsesmessen Lektor Marianne Tolstrup, UCL
Instruktion til mødeledere
Kvalitetsenheden for Almen Praksis i Region Nordjylland
Dagsorden for mødet Velkomst og kort præsentation
Vejledende tider for 3-timersmøde
Målet med at give nogle elever en transitmentor
1.09 Dokumentation.
Velkommen Robusthed basiskursus
VVS-møde 2012 Aftræk Efter GR-A skal HMN som myndighed forhåndsgodkende vandret aftræk i kæde-, række- og dobbelthuse. Tidligere brug og placering.
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLESMATERIALER (LÆRER)
Indhentning af CPR-nummer og samtykke
Projektuge Randers hf og vuc
En forenklet beskæftigelsesindsats
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Installer og registrer PFS softwaren
ErhvervsAkademi Sjælland
ILS-ONLINE Første gang der logges på
Uddannelse af samtaleholdere vedr. E-rekruttering
Skemaet er lavet som felter til indtastning af tekst
Jobrettede samtaler På rådgiverniveau
Dagsorden Velkommen og ”bordet rundt”
Bestilling og ordrebekræftelse
Synergi – et system til arbejdsmiljørapportering
Varmetillæg Folkepension.
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Stiliseret cost-benefit som ”evalueringsmetode”
Regnskab
MUNDTLIG FREMSTILLING
Sikker adfærd er vigtig - Som sundhedspersonale arbejder vi med personoplysninger og oplysninger der skal behandles fortroligt, og dem skal vi passe godt.
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
ErhvervsAkademi Sjælland
Introduktion til arbejdet som klubsekretær
En forenklet beskæftigelsesindsats
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Vejledning i at finde materialet til afdelingsmødet på vores hjemmeside Da vi har erfaring med, at der er et stort ressource spild ved at sende alt materialet.
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Oprydning i SkoleIntra, skolens brugere og lokal opsætning af Aula
Skemaet er lavet som felter til indtastning af tekst
ErhvervsAkademi Sjælland
Lovliggørelsessager og BR18
Skole DM i Skydning 2019 INFO aften for kontaktpersoner
Manual til indsendelse af BUDGET
Undervisning i det der er anderledes end nu August 2019 via video
Dette er en skabelon til LegeKunst PowerPoint præsentationer.
Præsentationens transcript:

ijo © Fodterapimøde Onsdag den Dagsorden: 1.Velkomst, siden sidst. 2.Rettelse af risikostratificeringsskema 3.Aftaler omkring fremtidige fejlrettelser/ny overenskomst 4.Evt.

ijo © Fodterapimøde Onsdag den Velkomst, siden sidst

ijo © Fodterapimøde Onsdag den Rettelse af risikostratificeringsskema v. JAG –Gennemgang af dette –Test og certificering inden –Implementering hos kunderne senest ?

ijo © Fodterapimøde Onsdag den Aftaler omkring fremtidige fejlrettelser/ny overenskomst –Kommandovej fremover: Fejlrettelser/ny overenskomst kommer fra LasF Dokumentation rettes til af LasF f.eks. Årlig fodstatus for diabetikere Dokumentationen sendes til MedCom MedCom kontakter leverandørerne MedCom gennemfører test og certificering Leverandørerne implementerer hos kunderne

ijo © Fodterapimøde Onsdag den Deadlines for rettelser, test og certificering –Opdatering/release i lægesystemer og –Indsendelse af rettelser osv. 3 mdr. før –Samme kadence for fodterapisystemerne? 4.Evt.

ijo © Fodterapimøde Onsdag den Vi har flg. Problem: En fodterapeut laver forkert risikogruppe på en fodstatus (det var jo sådan tidligere at de kunne ”Overrule” den formel der er lavet. Derudover har man åbent for, at en fodterapeut, kan indtaste risikogruppen, uden at udfylde skemaet, når patienten kom fra en anden fodterapeut). Nu vil fodterapeuten gerne rette risikogruppen. Først troede vi at de hos regionen bare kunne rette koden til, men det kan de åbenbart ikke(?) Vi kunne måske sende en ydelse ”2131 Opdatering af fodstatus ved skift i risikogruppe”, men den ydelse vil medfører udbetaling af sygesikringstilskud. Vi ved ikke hvem der kan foreskrive en løsning, men de sagsbehandlere vi har talt med, har ikke vidst hvordan situationen løses. Problemet er relativt stort for alle regninger afvises efterfølgende, idet regionens risikogruppe er forskellige for den risikogruppe fodterapeuten har. Med venlig hilsen Anders ClinicCare

ijo © Fodterapimøde Onsdag den : Når du behandler din kollegas patienter, mens hun er syg eller på ferie. Man kan godt behandle en patient og afregne for udførte ydelser, selvom fodstatus er udført hos en kollega. Det er ikke nødvendigt, at patienten bliver risikostratificeret under dit eget ydernummer. Arbejder I på samme klinik, og du har adgang til at se resultatet af fodstatus, kan du selv tjekke patientens risikogruppe. Hjælper du en kollega fra en anden klinik, skal patienten først dokumentere, at pågældende har ret til behandling med tilskud ved at fremlægge sit fodstatusskema. Derfor er det altid vigtigt at opfordre patienten til at gemme en kopi af skemaet. Du kan også modtage patientens fodstatus elektronisk fra din kollega. Når du kender fodstatus, kan du afregne for den relevante behandlingsydelse ved at registrere resultatet manuelt. Dvs. indtaste eller afkrydse risikogruppe i dit system. Hvis der slet ikke er udført en fodstatus, kan du ikke nøjes med at tilbyde fodbehandling, da fodstatus er obligatorisk. Det bliver muligt manuelt at registrere en risikogruppe for en patient, du har modtaget fra en anden fodterapeut og på denne måde, kan du afregne for behandlingsydelsen.