Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Præsentation og gennemslagskraft TUP ”Transfer i AMU” ZBC, tirsdag d. 16. august 2011.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

MÆRKELIGT ! Her er en lille matematisk øvelse, som helt sikkert
Kundebetjening Opgave med salgstrappen.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
RBU Jon Kristian Lange.
RBU Jon Kristian Lange.
TALENT-DK: Inspirationsmøde
Hvad gør livet værdifuldt?
Hvad gør livet så værdifuldt?
INDHOLD: VÆRDIER REGLER RUTINER PRAKSIS PÆDAGOGIK
Kastanjehaven - Sand Trivsels Agent Opsamlingsdagen 6. juni 2013
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
KP 360 Adfærdsanalyse ”Ikke dømmende” princip
Hvis du har mad i køleskabet, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
E-case eksamen En unik eksamensform Du laver et PowerPointshow
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen?
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Do’s and don’ts of presenting
Mindre grimt, tak.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Du trækker vejret med dine lunger
Hvad gør livet så værdifuldt?
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Forstå referencetillidskurven
Omgangstone og kollegialitet
Præsentationer og pitches How to do når man har 10 min.
Vejlederens kommunikation
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Leder-seminar d november 2014 Hornstrup Kursuscenter.
At tale om sexualitet.
FDF s ambition FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.
AT 3.2 Igangsættelse af tankeprocesser – at udvælge endelig sag og formulere problemformulering.
Robusthed ”I stedet for at bruge alle ressourcerne på at forhindre folk i at falde i floden og drukne, er det bedre at give dem mulighederne for.
Læreren som læringsleder
Herren burde måske lette måsen, og løbe en tur i stedet
Velkommen! Trænerrollen, pædagogik, grundlæggende teknik og øvelser
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
- og få den karakter du fortjener Træn til en god eksamen.
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
Få det bedste ud af pressen - op til og under de Paralympiske Lege - Lær at lokke medierne - Lær at give det lækre budskab.
HR Partner erfaringer – HR Partner modellen på DTU Præsentation i Personalestyrelsen den 12. april 2011 v/ HR Partner Marianne Krabbe.
MUNDTLIG FREMLÆGGELSE De fem arbejdsfaser. Forberedelse Hvordan forbereder man en mundtlig fremlæggelse? Når du skal fremlægge et fagligt indhold for.
Robusthed. ”I stedet for at bruge alle ressourcerne på at forhindre folk i at falde i floden og drukne, er det bedre at give dem mulighederne for at lære.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Velkomstbrevet TUP2011 Projekt Transfer i AMU.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.
Målrettet kommunikation
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Sæsonplanlægning   Mål: Diskussion og redskaber i forhold til sæsonplanlægning. Ramme: Mandag – Oplæg om metoder og tanker –
TEMA 6 Præsentation: Sælg idéen
ZBC Medarbejder Jette Nielsen,
Hvis du har mad i køleren, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Dette er en test af SONY`s nye teknologi
En latter til dig..... Ved du at latter er smitsomt? Du får det som en influensa. Når nogen ler idag, begynder jeg også at le. Så var der nogen andre,
Så tag mit hjerte i dine hænder,
Badmintonsportens hjælpetrænerkursus 1
MUNDTLIG FREMSTILLING
Ind til dig igen Ansigt, øjne og et smil som ingen så
Brug din Powerpoint med omhu
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i eget hjem
Kommunikation mellem mennesker
A tool for the assessment of strengths and weaknesses in NGOs
Præsentationens transcript:

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Præsentation og gennemslagskraft TUP ”Transfer i AMU” ZBC, tirsdag d. 16. august 2011

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os De næste 2 timer skal vi… Verdens billeder Brug din gennemslagskraft Gyldne regler for præsentation Feedback Creative Vado og egen udvikling

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Formålet I relation til at skabe større transfer værdi på AMU forløb ved at… – Sætte fokus hvilke skruer Du kan pille ved – Vise basale regler for præsentation – Være i konstant personlig udvikling – Give et lille indblik i pædagogikkens forunderlige verden og muligheder

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Verdensbilleder

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Brug din gennemslagskraft - 4 x 20 reglen - De øverste 20 cm De første 20 bevægelser De første 20 ord De første 20 sekunder

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Brug din gennemslagskraft - Adfærd -

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Brug din gennemslagskraft - Kropssprog- Nu skal vi klappe…

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Brug din gennemslagskraft - betoning -

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Gyldne regler ved præsentationer - Lidt leg - Begynd aldrig med en undskyldning Indtag ”podiet” Vær engageret fra start - ha’ noget på hjerte Sørg for øjenkontakt med alle tilhørerne Sørg for at du kan høres af alle Tal i dur og mol - understreg det væsentlige med tonefaldet Varier dine midler Vær ikke nervøs – du ved mere om emnet, end tilhørerne gør Find en diskret ‘sutteklud’ Hold pauser Træk vejret! Smil! Varier hastigheden Lad dig ikke distrahere Tænk på kropssproget - brug hænderne Brug ”jeg” i stedet for ”man” Forklar ord der eventuelt kan være ukendte Tag det roligt - ikke jappe Overskrid aldrig tiden

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Feedback - Joharis vindue -

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Creative Vado og egen udvikling

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Øvelse gør mester!!