Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forstå referencetillidskurven

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forstå referencetillidskurven"— Præsentationens transcript:

1 Forstå referencetillidskurven
Hvert eneste BNI møde skal betragtes som et vigtigt kundemøde, hvor du skal markedsføre dig selv overfor de andre, så de får tillid til dig og ønsker at give dig referencer.

2 Tillidskurven Tillid Minimum tillid for at beskytte renommé
Referencelinien Reference-tillidskurve Tid

3 Der er ingen, der giver referencer til nogen, de ikke har tillid til!
Hvorfor er tilliden så vigtig? Der er ingen, der giver referencer til nogen, de ikke har tillid til!

4 Forhold der påvirker tilliden til dig!
Kom aldrig med undskyldninger Demonstrer istedet, at du har kontrol over tingene Tal aldrig om besværligheder du har haft Professionelle mennesker har opgaver Sig aldrig, at du ikke har haft tid Alle mennesker har 24 timer i døgnet. Du bestemmer selv, hvordan du vil prioritere dem

5 Forhold der påvirker tilliden til dig!
Vær til at stole på, kom til tiden, overhold dine aftaler Hvem vil risikere sit renomé ved at anbefale en, som ikke kan finde ud af de mest elementære ting? Giv positive testimonials, når du kan komme til det Den positive budbringer skaber konstruktive relationer Tag ansvar i alle de sammenhænge du optræder Behøver vel ikke nogen yderligere uddybning?

6 Forhold der påvirker tilliden til dig!
Fortæl om specifikke kunder du har Det skaber tryghed for dine referencegiver at vide, hvem du løser opgaver for Fortæl om specifikke kunder du ønsker Er med til at understrege din professionalisme, når du har en plan og et mål for dit virke Fortæl om andre relationer du har Det viser, at du kan se længere end til enden af din egen næsetip

7 Forhold der påvirker tilliden til dig!
Tryk hånd med alle dine kolleger hver gang I mødes, og hver gang I skilles Et godt håndtryk, et smil, øjenkontakt er med til at styrke relationen Udvis interesse for dine kolleger og deres virksomheder Vis at du har overskud, det øger tilliden til dig Hvordan kan jeg hjælpe dig? Det er formålet når vi mødes i BNI regi; så spørg bare direkte: Hvordan kan jeg hjælpe dig?


Download ppt "Forstå referencetillidskurven"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google