PRÆSENTATION AF MARY FONDENS OG RED BARNETS ANTIMOBBEPROGRAM FRI FOR MOBBERI.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
FRI FOR MOBBERI Skolekufferten er udviklet af Red Barnet og Mary Fonden I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i skolen Målgrupperne.
Advertisements

FRI FOR MOBBERI Børnehavekufferten udviklet af Mary Fonden og Red Barnet I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i børnehaven.
Final take - Værdigrundlag Maj 2007
FRI FOR MOBBERI Skolekufferten er udviklet af Mary Fonden og Red Barnets I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i skolen Målgrupperne.
Trivselsaften for 0.A Børn mobber ikke deres forældres venners børn.
FRI FOR MOBBERI Skolekufferten er udviklet af Mary Fonden og Red Barnet I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i skolen Målgrupperne.
Fri for Mobberi.
FRI FOR MOBBERI Børnehavekufferten udviklet af Mary Fonden og Red Barnet I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i børnehaven.
Projekter over længer tid Årsager og virkning. Oplevelser, læring.
Skoleforhold og Læring. Barnet som social aktør Barnets deltagelse i sociale sammenhænge Barnets sociale kompetencer Kontekstens betydning for trivsel.
Kulturforandringer i Børn og Unge Kulturforandring i hele Børn og Unge Hvad går det ud på? Kulturforandring i Område Skanderborgvej og Viby lokaldistrikt.
Hvad laver en skolebestyrelse? Skolebestyrelsen har indflydelse på alle områder, der vedrører skolens virksomhed inden for rammerne af folkeskoleloven.
Den pædagogiske assistentuddannelse En uddannelse til fremtiden Oplæg v. Vibeke Nielsen Den 23. juni 2009.
STRATEGIEN FOR SOCIALT UDSATTE GRØNLÆNDERE Afsluttende konference Onsdag den 8. juni 2016.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Søren Smidt UCC  De pædagogiske aktiviteter  De pædagogiske rutiner  Leg og børnekultur.
PRÆSENTATION AF MARY FONDENS OG RED BARNETS ANTIMOBBEPROGRAM FRI FOR MOBBERI 0-3 ÅR.
VELKOMMEN til KLUB ROSKILDE MIDT VINDINGE. KLUB ROSKILDE NORDKLUB ROSKILDE SYD KLUB ROSKILDE ØST KLUB ROSKILDE VEST KLUBBERNE I ROSKILDE KLUB ROSKILDE.
PRÆSENTATION AF MARY FONDENS OG RED BARNETS ANTIMOBBEPROGRAM FRI FOR MOBBERI.
VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling.
Spejlinger og mønstre. Program Kom til stede Siden sidst, evaluering og kursusbevis Redskaber indtil nu Spejling Stillface Hils på Bo Opvarmning Øvelse.
VENSKABET: EN IDEHISTORIE Med fokus på etiske og pædagogiske aspekter.
Forældre er en aktiv ressource i inklusionsopgaven i børnehuse og skoler.
Fakta om skilsmisse Ca. 1/3 af alle danske børn oplever, at deres mor og far går fra hinanden, inden de bliver 18 år Der er pt. ca delebørn i.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Respekt for Grænser Fakta
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Alle rettigheder forbeholdes
Børnebakkens Indsatser
UU-OS værdier Åbenhed Mangfoldighed Ordentlighed Mod
Velkommen Robusthed basiskursus
Samrådet september 2012.
Det gode skolelederliv - vilkår for god skoleledelse
GODE MINDER MOTION FÆLLESSKAB
Engelsborgskolens værdigrundlag
Velkommen til Brøndbyvester skole og SFO.
Fælles ledelsesgrundlag
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Digital kultur og trivsel på skolen – mod et fælles værdisæt
Velkommen til Engen &Poplen 
Inklusion i Folkeskolen
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
Informationsmøde Førskolen
Velkommen til en times god trivsel med oplæg og samtale
Sund Mund til Byens børn
Nysgerrighed og indsats
Lektion 1B Formålet med denne lektion er at gøre eleverne opmærksomme på, at et stærkt fællesskab i klassen/på skolen handler om det gode kollegaskab.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Forløb: Ligestilling mellem køn i Danmark
Tendenser i forældresamarbejdet
Kulturmetropolen Festival & Events 2.0.
VESTERBRO UNGDOMSGÅRD
Skolebestyrelsens dialogmøde 2008 Kom og mød din skolebestyrelse
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Implementering af den styrkede pædagogiske læreplan på PAU
Er græsset også grønt om natten.
Dagsorden Udviklingspsykologiske vilkår
Tværfagligdag 7. November 2018                                                                                                                     
Hvor kan jeg hente hjælp?
Alle rettigheder forbeholdes
Velkommen til forældremøde
Velkommen til Risskov Skole
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Hovedformål: Sammenhæng
Alle rettigheder forbeholdes
Velkommen til forældremøde
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
BRUG FACEBOOK TIL AT SKABE STÆRKE, FRIVILLIGE FÆLLESSKABER
MARY FONDENS OG RED BARNETS ANTIMOBBEPROGRAM
Præsentationens transcript:

PRÆSENTATION AF MARY FONDENS OG RED BARNETS ANTIMOBBEPROGRAM FRI FOR MOBBERI

Fri for Mobberi er et pædagogisk redskab, der sigter mod at styrke børns trivsel og venskaber Skolekufferten udviklet af Mary Fonden og Red Barnet Målgrupperne er børn, forældre og fagfolk I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i skolen

FRI FOR MOBBERI VÆRDIER (TROM) Tolerance ► at se og acceptere forskelligheder i børnegruppen og behandle hinanden som ligeværdige Respekt ► at acceptere og tage hensyn til alle børn i gruppen Omsorg ► at udvise interesse, medfølelse, bekymring og hjælpsomhed overfor alle børn Mod ► at sige fra og markere egne grænser og sige til, når man ser børn, der overskrider andres grænse

FRI FOR MOBBERI HAR FOKUS PÅ Tidlig og forebyggende indsats Børns trivsel er de voksnes ansvar At skabe inkluderende børnefællesskaber Skabe venskaber på tværs af årgange Fokus på at aktivere tilskuerne

MOBNING ER … Mobning er et gruppefænomen Udstødelseshandlingerne får en systematisk karakter Mobbeformerne kan være direkte og forfølgende eller være indirekte og udelukkende Mobningen foregår i en social sammenhæng, som barnet ikke kan trække sig fra Mobning forudsætter en magtubalance

DET HANDLER IKKE OM ONDE BØRN MEN OM ONDE MØNSTRE!

KUFFERTEN INDEHOLDER Bamseven Massageprogram ”Fælles i det fri” – udendørsaktiviteter Samtaletavler Dilemmakort Fri for Mobberi Universet Forældretips Faghæfte med aktiviteter Bogen ”Hemmelige venner” DVD ”Bedre venner” - et venneprogram

I ER VIGTIGE!

DILEMMAKORT TIL FORÆLDRE

FÅ MERE INFORMATION