Virksomhedsservice Mariagerfjord. Hvorfor? Det skal være NEMT og OVERSKUELIGT. Vi gør det HURTIGT og EFFEKTIVT for din virksomhed at håndtere personalemæssige.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
”Kan ledelse kurere sygdom?” Masterclass, tirsdag den 21. juni 2011
Advertisements

Sygefraværspolitikker
Arbejdsgivernes bidrag til beskæftigelsesplan 2009 Arbejdsgiverrepræsentanterne i LBR Virksomhederne og mangel på arbejdskraft.
Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater 18 SER Recruitment Østerbrogade 125, 5. sal 2100 København Ø Tlf
Voksenvejledningsnetværk Delresultater fra evalueringen ved Randi Skovhus Debat- og formidlingsseminar 12. marts 2009.
Baggrund, status og udrulning
Welcometo.dk Guldborgsund.
Tværgående indsats for unge årige
Regionale Væksthuse tilbyder eksisterende og kommende væksthuse:
Medarbejder i Undervisningsministeriet
- et udviklingsprogram om forsøg med kompetencecentre Voksen- og efteruddannelse i centrum VEU-årsmøde 6. April 2006.
Velkommen til 6. kursusdag om virksomhedscentre TOVHOLDERFUNKTIONEN FOR VIRKSOMHEDSCENTRE.
På vej mod en region Nye muligheder Harmonisering. Kvalitet – effektivisering Den fremtidige specialeplanlægning Kompetencebehov i fremtidens hospitalsvæsen,
Arbejdsgivernes forslag til beskæftigelsesplan 2010 Arbejdsgiverrepræsentanterne i LBR Fokus på en målrettet indsats.
De nye regler på sygefraværsområdet – set i et virksomhedsperspektiv FOKUS v/ Markedsleder Mette Skou Rasmussen CABI.
Arbejdsmiljøledelse – hvad er det? Oktober Formål Arbejde målrettet og systematisk på at sikre medarbejdernes sundhed, trivsel og arbejdsglæde.
Regler og opgaver vedrørende sygefravær
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
De opsøgende medarbejderes nødvendige kompetencer
Flere hænder til Hospitalsenheden Silkeborg - Hvordan? v/Fælles tillidsrepræsentant Birthe Mossin.
3. februar 2010 Festival om arbejdsfastholdelse og rummelighed.
SYGEDAGPENGEREFORMEN – HVAD ER DET NYE FOR VIRKSOMHEDERNE (SAMT LIDT AF ”DET GAMLE”) Lejre Kommune 20. november 2014.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Præsentation af Horsens Erhvervsråd VBI Park Breakfast Club.
Beskæftigelsespolitikkens synsvinkel
Oplæg til LO Torsdag den 30. august 2007 Bedre vejledning og rådgivning.
Odense Kommunes nye handleplan i forbindelse med sygefravær 1 sygedag (medarbejderen skal forvente spørgsmål til sygemeldingen, om aftaler/opgaver, hvornår.
Velkommen til konference: Samspillet om anerkendelse af realkompetencer Den 5. november 2012.
Gitter- og hjælpelinjer For at se gitter- og hjælpelinjer 1. Klik på Vis 2. Vælg Gitterlinjer og/eller Hjælpelinjer Tip: Alt + F9 for hurtig visning af.
P ROJEKT : ” LÆREPLADSER TIL ALLE ” I T HISTED 14/
Erhvervspsykiatrisk Center1 Konference: Psykisk sårbare og arbejdsmarkedet ”Projekt fra Behandling til Beskæftigelse” -En parallel indsats for psykisk.
Iværksætteri Socialøkonomisk virksomhed Erfaringer & potentialer Fælles Fynsk Beskæftigelsesforum.
- Set fra en vinkel med uddannelsesmæssigt fokus ”Intention og rammer i Infrastrukturrapporten – og deres betydning for uddannelsesområdet” - Set fra en.
__________________________________________________________________________________________________________ Dok.nr Virksomhedstilfredshedsundersøgelse.
Systematisk og opsøgende kontakt med virksomhederne v /Kirsten Thomsen Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland.
Kontaktgruppe-seminar D. 29. oktober 2008 Golfhotellet, Viborg.
ARBEJDSFASTHOLDELSE AF SYGEMELDTE AMK Øst
HOVEDSTADENS REKRUTTERINGSSERVICE. HVEM ER HRS? Hovedstadens Rekrutteringsservice (HRS) er et samarbejde mellem 18 kommuner (16 jobcentre) i Hovedstadsområdet.
Udviklingen i bygge- og anlægsbranchen og strategi for indsatsen på området V. Palle Christiansen Beskæftigelsesregion Midtjylland.
Job og virksomhed Arbejdsmarkedsudvalget Mandag d. 1. februar
Den virksomhedsrettede indsats i Midtjylland. 2 Hvorfor mere virksomhedskontakt?  Højt politisk prioriteret (ministermål i 2014).  De nye reformer stiller.
Projekt fra ufaglært til faglært. Work-shop Et samarbejde mellem Jobcenter Glostrup, Jobcenter Albertslund, CPH West og 3F, FOA og HK København.
Netværksmøde for teamledere 11. september 2013, Roskilde Erfaringer med akutindsatsen i Jobcenter Lyngby-Taarbæk.
1 Jobcenter København – Hva’ kan jeg bruge dem til…? Jobcenter Københavns Arbejdsmarkedscenter Virksomhedsservice.
Mangel og paradoksproblemer RBR´s Beskæftigelseskonference, april Kontorchef Maria Nørby, Arbejdsmarkedsstyrelsen.
DANSK ERHVERV Langvarigt sygefravær – en udfordring for virksomheder og samfund.
Beskæftigelseskonference 15. maj 2014 v. John Hermansen Formand for Det Regionale Beskæftigelsesråd i Midtjylland.
HOVEDSTADENS REKRUTTERINGSSERVICE. OM OS Hovedstadens Rekrutteringsservice (HRS) er et samarbejde mellem 18 kommuner (16 jobcentre) i Hovedstadsområdet.
Den virksomhedsrettede indsats - herunder anbefalinger fra Leo Larsen-udvalget og status på arbejdet v. Palle Christiansen, Beskæftigelsesregion Midtjylland.
Voksenlærlingordningen. Hvorfor en voksenlærlingeordning?  Voksenlærlingeordningen startede i 1997 for at modvirke de begyndende balanceproblemer på.
Jobcenter Bornholm Netværksmøde teamledere Matchprojektet.
Hvad kan man bruge jobrotation til? Eksempler på kompetenceløft  Medarbejdere i verdensklasse: Excellent kundeservice, konflikthåndtering, salgsforståelse,
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Hvordan er den gode virksomhedsservice i centrum i Beskæftigelsesindsatsen? v/ Kontorchef Kirsten Thomsen,
Fastholdelse: Jane Mogensen, fastholdelseskonsulent. Arbejdet med sygedagpenge siden 1984.
Mandag d. 6. februar 2017 Arbejdsmarkedsudvalget
Hvad kan Jobcenter Thisted gøre for virksomhederne?
Beskæftigelsesstrategi i Furesø
Uddannelse i sygefraværshåndtering
Marselisborg rapporten
Oplæg om fastholdelsesindsatsen i Glostrup Jobcenter
Strukturovervågning og jobkartotek
Velkommen til cv-møde i MA
Virksomhedsservice Mariagerfjord
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
Vision Det skal være let at etablere og udvikle sin virksomhed på HR-området i Mariagerfjord Kommune Det gør vi på følgende måde: Du får hurtig og effektiv.
Praksisnær praktikpladsformidling D.28.november 2017
Virksomhedspulje til bedre match
Godt du kom - et Fælles Ansvar Udviklingsindsatser
Målopfølgning – Økonomi og Planudvalget
Hvem er Business Region North Denmark?
Præsentationens transcript:

Virksomhedsservice Mariagerfjord

Hvorfor? Det skal være NEMT og OVERSKUELIGT. Vi gør det HURTIGT og EFFEKTIVT for din virksomhed at håndtere personalemæssige udfordringer.

Virksomhedsservice Mariagerfjord - Én indgang ET TELEFONNUMMER Virksomhedslinjen Direkte og uden ventetid EN VIRKSOMHEDSKONSULENT Virksomhedens personlige konsulent Professionel og hurtig

Efterspørgselsorienteret tilgang

Kerneydelser Rekruttering Fastholdelse Uddannelse og opkvalificering Refusion og tilskud Krisehjælp

Rekruttering Rekruttering af nye medarbejdere fra ind- og udland Hjælp til kortlægning af behovet for arbejdskraft nu og i fremtiden Hjælp til brug af jobnet.dk Vejledning om udarbejdelse af stillingsannoncer Udarbejdelse af stillingsannoncer Stillingsopslag Udsøgning af CV Formidling på efterspurgt arbejdskraft

Fastholdelse Fastholdelse af medarbejdere på arbejdspladsen Undervisning i udarbejdelse af fraværs- og fastholdelsespolitik Undervisning i lovgivning på området Håndtering af sygefravær – hvordan gribes det an herunder sygesamtaler, fastholdelsesplan, Brug af mulighedserklæringer og frigørelsesattester, Hvilke muligheder der er for hjælp Hjælp til ”hands on” håndtering og sparring på specifikke medarbejdere Hjælpen kan ydes før, under og efter sygemelding.

Uddannelse og opkvalificering Uddannelse og opkvalificering af medarbejdere Hjælp til kortlægning og tilrettelæggelse af virksomhedernes behov for uddannelse og opkvalificering af medarbejdere Målrettet rådgivning ift. etablering af plan for virksomhedens uddannelse og opkvalificering af medarbejdere, herunder hjælpe virksomhederne med et øget kendskab til uddannelsesinstitutioner Iværksættelse af jobrotation

Refusion og tilskud Hurtigere refusion af arbejdsmarkedsrettede tilskud (løntilskud, rotationsydelse, voksenlærlingetilskud m.m.) Vejledning i digitale systemer på området.

Krisehjælp Hjælp til virksomheder, der er i krise eller lukningstruet Rådgivning om mulige hjælpeforanstaltninger til truede virksomheder Rådgivning og hjælp i forhold til arbejdsfordeling Assistance ved større afskedigelser

Hjemmeside Elektronisk Nyhedsbrev Hjemmeside adresse: virksomhedsservice.mariagerfjord.dk Tilmeld dig nyhedsbrevet Du vil herefter modtage nyhedsbrevet 4 gange årligt.