Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod STEG KØD RIGTIGT Mørt ikke tørt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk også, at du kan være med i konkurrencen om fede KU-hoodies
Advertisements

Mini-kursus for 8.a og 8.b Efterår Alt for store overskrifter -Brug skriftstr. 16 -Brug gerne fed skrift Understregning og punktum i overskrifter.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Ændring af DATO: 1. Vælg ’Indsæt’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med 4. Tryk ’anvend på alle’ Ændre.
Opdatér dato Vælg >Indsæt >Sidehoved / Sidefod Skriv Måned og År i feltet for dato Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder: 1.Højreklik.
Tilberednings - metoderne.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid Maks. 4 linjer Skift farve på forside >Højreklik på slidet >Layout >Vælg forsidelayout Overskrift her Størrelse 49 pkt.
Forbyggende indsatser • FOR UNGE. For at indsætte dato og sidefod: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”dato” i feltet for.
Salmonella-bekæmpelse
Sted og dato Dias 1 For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Vis” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”Sted og dato” i feltet.
Overskrift her Tilføj presentations titel i Sidehoved / sidefod. Vis > Sidehoved / sidefod Underoverskrift her Mobilnet dækningsanalyse / Hjælpeværktøj.
NÅR BEBOEREN HAR EN PSYKISK SYGDOM…. For at indsætte dato og sidefod: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”dato” i feltet.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Forside gradient Vælg forside: Flappen Format / Diasdesign / Højreklik på designet i oversigten i højre side af skærmen / Vælg ’applicér til valgte dias’
1 Velkommen. 2 Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Vores kirke  Menighedsrådet i dag.
Overskrift her Jeg en gård mig booke vil Gårdbesøgskoncept for alle klassetrin Bookes online Læremidler til mange fag og klassetrin Mød os på Skolemessen.
For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”Sted og dato” i feltet for dato og ”Enhedens.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod SUND MED KØD Mørt ikke tørt – stegning.
Titel og undertitel skal stå med store bogstaver (Versaler) og skal holdes indenfor de to vandrette grå linjer. Titlen kan stå i farve, eller der kan vælges.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Vejledning af eleven 1.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Ændring af DATO: 1. Vælg ’Indsæt’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med STORE BOGSTAVER 4. Tryk ’anvend.
Læring og it Typografiens betydning. læring og it Display-typografi Læse-typografi Konsultativ typografi 3 typer af typografier.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Overskrift SKRIVES MED STORE BOGSTAVER Underoverskrift SKRIVES MED STORE BOGSTAVER Indsæt tekst i sidefod 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved.
Præsentation Uddannelse: Cand.mag. PD  vejledning. Risingprojektet/10+: 6 år. Haarby Efterskole: 7 år. Vejl.- og brobygningskoordinator. Engelsk & kulturfag.
Overskrift her Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer.
Region Hovedstaden Indsæt hjælpelinjer til placering af objekter 1. Højreklik uden for slidet og vælg Gitter og hjælpelinjer 2. Sæt kryds ved Vis tegnehjælpelinjer.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid MAX 4 linjer Overskrift her Størrelse 49 pkt hvid MAX 2 linjer Landbrug & Fødevarer Mørt eller tørt?
Ændring af DATO: 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med STORE BOGSTAVER 4. Tryk ’anvend.
Quick Guide Sådan booker du din egen samtale på Jobnet.dk For at booke et møde ved jobcenteret skal du logge på Min Side via Jobnet.dk. Herefter vælger.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid MAX 4 linjer Overskrift her Størrelse 49 pkt hvid MAX 2 linjer Pris og prognosegrafer Markedsanalyser Silas Berthou Opdateret.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD & SMAG Mørt ikke tørt – stegning.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD OG HYGIEJNE Mørt ikke tørt –
Region Hovedstaden Indsæt hjælpelinjer til placering af objekter 1. Højreklik uden for slidet og vælg Gitter og hjælpelinjer 2. Sæt kryds ved Vis tegnehjælpelinjer.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod BASISARK Mørt ikke tørt – stegning.
Mette, Karina og Zarah GRILLSTEGNING. Grillstegning Ved grillstegning eller spidsstegning (også kaldt tørstegning) anvendes så lidt fedtstof så muligt.
For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”Sted og dato” i feltet for dato og ”Enhedens.
Kandidatspeciale Klinisk Biomekanik Institut for Idræt & Biomekanik.
Gourmetsaltning 3-8 g salt pr. kg Større kødstykker ca. 1 døgn
One Friday Morning.
Fotosyntese Fokus på energi
Boligforeningsprojekt
Guide – Siden skal slettes
Guide – Siden skal slettes
Usecase-Manual-går arbejdsgange igennem
Manchet 48/60 pkt, 1. niveau Manchet 35/45 pkt , 2. niveau
Manchet 48/ 60, 1. niveau Manchet 35/45, 2 niveau
Vejledning: Publicering af artikler på Kompetenceportalen
Sidste nyt om tilberedning
Tjek altid “om os”-siden
Belysningsplan Egedal Kommune
Projektleder Jan Hauerslev
Tilberedningsmetoder
Lav dit eget brød.
HVAD KAN MAN BRUGE SVINEKØD TIL
KIGO og kommunernes opgaver
Northwind Traders Hvem er vi?
Kød og kødkvalitet Gf2 slagter.
TITel på PRæSENTATION Præsentationens undertitel
Tilberedningsmetoder
Gourmetsaltning 3-8 g salt pr. kg Større kødstykker ca. 1 døgn
Informationssøgning og referencer
Lektion 1-2 i Blok 8 Teknologiforståelse som fag - Mellemtrin
Informationssøgning og referencer
Titellayout Undertitel.
30 minutters oplæg, en times arbejdssession
Præsentationens transcript:

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod STEG KØD RIGTIGT Mørt ikke tørt – stegning af kød

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Hvorfor skal kød tilberedes?

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem De 8 stegeråd 1.Dup kødet tørt med køkkenrulle 2.Drys kødet med salt og peber 3.Brug en pande med plan bund 4.Varm fedtstoffet rigtigt op. Følg opskriften trin for trin 5.Læg ikke for meget kød på panden ad gangen 6.Brun kødet hurtigt på begge sider ved god varme. Brug minutur 7.Skru ned til middelvarme og steg kødet færdigt 8.Lav en test så du kan se, om kødet er færdigt

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Hvilken varme?

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Eks. Stegning af svinekotelet

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Undersøg arbejd sammen to og to. en af jer steger en svinekotelet. Den anden tjekker, om stegningen udføres korrekt efter de 8 stegeråd for pandestegning. Giv karakter for præstationen, og fortæl, hvad din kammerat gjorde godt, og hvad han/hun skal huske næste gang!

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Ovnstegning Hvad steges i ovnen? Skinkemignon Svinekam med svær Okseculotte Tyndstegsfilet af okse And Kylling

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Stegetermometer Når du steger kød i en ovn skal du bruge stegetermometer – spidsen af føleren på termometeret skal sidde midt i stegen, hvor kødet er tykkest.

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Hvilke temperaturer?

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Diskussion Hvordan fungerer et stegetermometer? Hvilke typer af stegetermometre kender I? Hvorfor er det vigtigt at sætte stegetermometeret det rigtige sted?

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Links Læs mere om kød i Guide til danske råvarer på hjemkundskabsforum.dk Se videoer med tips og teknikker på hjemkundskabsforum.dk