Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ændring af DATO: 1. Vælg ’Indsæt’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med 4. Tryk ’anvend på alle’ Ændre.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ændring af DATO: 1. Vælg ’Indsæt’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med 4. Tryk ’anvend på alle’ Ændre."— Præsentationens transcript:

1 Ændring af DATO: 1. Vælg ’Indsæt’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med 4. Tryk ’anvend på alle’ Ændre forside farverne: Vælg et andet farveskema; Gå til ”Design” i topmenuen, Vælg ”Farver” i højre side, Vælg det relevante farveskema. Forside og bagside vil nu ændre farver. 29. NOVEMBER 2012 Undersøgelse af de danske OPP- erfaringer Line Nørbæk

2 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Agenda 29. NOVEMBER 2012 1.Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens OPP-indsats 2.Undersøgelsens resultater »Overordnet vurdering »Totaløkonomisk optimering – herunder innovation og kvalitet »Projekter, der er klar til tiden og til den aftalte pris »Ressourcekrævende udbud »Samarbejdsorganisation »Risikodeling Indsæt sidenr. og tekst i sidefod: 1. Vælg ’Indsæt’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3A. Skriv titel på afsnit/præsentation ind i tekstfeltet Eller: 3B: fjern flueben i ”sidefod”, hvis der ingen afsnitstitel skal være 4. Skriv dato for præsentation 5. Aktivér evt. sidenr. ved klik i Sidenummer Checkboks 6. Tryk ’anvend på alle’

3 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen OPP-indsats 29. NOVEMBER 2012 »OPP-kontaktpunkt »Standardmodel for OPP »Ny model til renovering »Undersøgelse af erfaringerne fra de danske OPP-projekter 1.niveau: Bullet Cambria Reg. 24/27 2.niveau: Bullet Cambria Reg. 18/21 3.niveau: Bullet Cambria Reg. 15/18 4.niveau: Bullet Cambria Reg. 13/16 5.niveau: Ingen Bullet Cambria Reg. 24/27 For at skifte mellem de forskellige niveauer brug ’Forøge/Formindske indryk’

4 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Projekterne vurderes som succeser » Ordregiverne vurderer i hvert af de 13 projekter, at projekterne i høj eller meget høj grad kan betegnes som en succes 29. NOVEMBER 2012 Behold Grafdesignet: Dobbeltklik på grafen Indsæt egne data i ’Datatabellen’ Tekst og linjer i graf: Cambria Reg. 9 pkt Farve: Vælg ”Mørk Rød accent 1”

5 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Totaløkonomisk optimerende løsninger » Ordregiverne vurderer i 9 ud af 13 projekter, at der er indkommet totaløkonomisk optimerende løsningsforslag 29. NOVEMBER 2012 Behold Grafdesignet: Dobbeltklik på grafen Indsæt egne data i ’Datatabellen’ Tekst og linjer i graf: Cambria Reg. 9 pkt Farve: Vælg ”Mørk Rød accent 1”

6 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Innovative løsningsforslag » Ordregiverne vurderer i 9 ud af 13 projekter, at der er indkommet innovative idéer som et resultat af, at projektet blev gennemført som OPP. 29. NOVEMBER 2012 Behold Grafdesignet: Dobbeltklik på grafen Indsæt egne data i ’Datatabellen’ Tekst og linjer i graf: Cambria Reg. 9 pkt Farve: Vælg ”Mørk Rød accent 1”

7 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Kvalitet i byggeriet » Ordregiverne vurderer i 9 ud af 12 projekter, at kvaliteten af byggeriet er højere eller meget højere end i et byggeri, der er opført i totalentreprise 29. NOVEMBER 2012 Behold Grafdesignet: Dobbeltklik på grafen Indsæt egne data i ’Datatabellen’ Tekst og linjer i graf: Cambria Reg. 9 pkt Farve: Vælg ”Mørk Rød accent 1”

8 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Anlæg, der er færdige til tiden » Alle ni OPP- anlæg, der er taget i brug, var klar til aftalt tid eller tidligere 29. NOVEMBER 2012 Behold Grafdesignet: Dobbeltklik på grafen Indsæt egne data i ’Datatabellen’ Tekst og linjer i graf: Cambria Reg. 9 pkt Farve: Vælg ”Mørk Rød accent 1”

9 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Anlæg, der etableres til aftalt pris » Otte ud af ni danske OPP- projekter, der er taget i brug, blev gennemført uden større prisændringer 29. NOVEMBER 2012 Behold Grafdesignet: Dobbeltklik på grafen Indsæt egne data i ’Datatabellen’ Tekst og linjer i graf: Cambria Reg. 9 pkt Farve: Vælg ”Mørk Rød accent 1”

10 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Ressourcekrævende udbudsproces » I alle 13 OPP-projekter vurderer den offentlige myndighed, at det var mere ressourcekrævende end forventet at gennemføre udbuddet 29. NOVEMBER 2012 Behold Grafdesignet: Dobbeltklik på grafen Indsæt egne data i ’Datatabellen’ Tekst og linjer i graf: Cambria Reg. 9 pkt Farve: Vælg ”Mørk Rød accent 1”

11 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Potentiale for mere effektiv konkurrence » Gennemsnitligt har der været 2,5 tilbud i OPP-projekterne » I over halvdelen af projekterne kom der kun 1 eller 2 tilbud 29. NOVEMBER 2012 Behold Grafdesignet: Dobbeltklik på grafen Indsæt egne data i ’Datatabellen’ Tekst og linjer i graf: Cambria Reg. 9 pkt Farve: Vælg ”Mørk Rød accent 1”

12 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Godt samarbejde mellem offentlig og privat » Offentlige ordregivere vurderer, at samarbejdsorganisationen har virket efter hensigten i både anlæg- og driftsfasen 29. NOVEMBER 2012 Behold Grafdesignet: Dobbeltklik på grafen Indsæt egne data i ’Datatabellen’ Tekst og linjer i graf: Cambria Reg. 9 pkt Farve: Vælg ”Mørk Rød accent 1” Har samarbejdsorganisationen virket efter hensigten? I anlægsfasen I driftsfasen

13 For at skifte mellem de forskellige niveauer og for at få den rigtige bullet frem, brug ’Forøge/Formindske indryk Bygherrerisici er overført til OPP-leverandøren » En række risici, der sædvanligvis er knyttet til bygherrerollen er i de fleste danske OPP-projekter overført til OPP-leverandøren. 29. NOVEMBER 2012 Behold Grafdesignet: Dobbeltklik på grafen Indsæt egne data i ’Datatabellen’ Tekst og linjer i graf: Cambria Reg. 9 pkt Farve: Vælg ”Mørk Rød accent 1”

14 ? 29. NOVEMBER 2012

15 Ændre forside farverne: Vælg et andet farveskema; Gå til ”Design” i topmenuen, Vælg ”Farver” i højre side, Vælg det relevante farveskema. Forside og bagside vil nu ændre farver. Tak for i dag Find OPP-undersøgelsen på www.kfst.dk Line Nørbæk, Kontorchef linn@kfst.dk


Download ppt "Ændring af DATO: 1. Vælg ’Indsæt’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med 4. Tryk ’anvend på alle’ Ændre."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google