Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Usecase-Manual-går arbejdsgange igennem

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Usecase-Manual-går arbejdsgange igennem"— Præsentationens transcript:

1 Usecase-Manual-går arbejdsgange igennem
IT-B 1.06b Udvikling Usecase-Manual-går arbejdsgange igennem

2 Hands-on Brugsmønstre :USECASE er kritiske elementer når man skal finde ud af hvad et system skal kunne. Man vil ofte sætte sig ned og lave en liste over brugsmønstre. Men for at få det korrekte billede af hvordan et handling udføres er man nødt til at gøre det I praksis. Denne handling vil som regel afsløre elementer af et brugsmønster man ikke havde set I mødelokalet. Øvelse 1.

3 Prototyping Prototyping giver mulighed for at “teste” systemet inden det er færdigt. Nogle prototype går I bredden andre I dybden. Hvad er forskellen på de to?

4 Prototyping øvelse Med udgangspunkt I opgave et skal I lave en prototype der dækker over ét eller flere elementer af jeres system. I skal efterprøve om det gør som I havde forventet. Understøtter det arbejdsgangene? Er der kritiske elementer I ikke har taget højde for? Notér hvilke ændringer denne test vil forsårsage I jeres endelige system.

5 Agil udvikling I “gamle dage” foregik udviklingen I fastlagte faser.
Når man først havde afsluttet en fase var det meget svært at komme tilbage til den. Man blev derfor nødt til at ramme rigtigt I første hug. I agil udvikling kommer man hele tiden tilbage til tidligere faser. Intet ligger helt fast før systemet er færdigt. Scope-creep er en reél fare. Hvad vil næste iteration af jeres system skulle indeholde?


Download ppt "Usecase-Manual-går arbejdsgange igennem"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google