Bed for forfulgte kristne i Iran 74.2 mio. indbyggere 96% muslimer 2,6% zoroastere 0,35% kristne ca. 450.000 ca. 450.000 kristne ca. 370.000 af de ca.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Noget at tale om…og tænke på
Advertisements

Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Paulus en brik i Guds frelsesplan
”Åndelige discipliner for disciple”!
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Livets Ord April 2012.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Nøgler til menighedens vækst
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
”Kaldet til kærlighed”
At leve i Guds ubetingede kærlighed!
”Kaldet til kærlighed”
Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus.
En menighed, der søger enhed
Kol. 3:13 Bær over med hinanden og tilgiv hinanden Mark. 9:50 Hold fred med hinanden. 1. Pet. 4:9 Vær gæstfrie mod hinanden uden tværhed. Efs.
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Kate-QUIZ-mus.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen.
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Guds glæde gennem generøsitet
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Ap.G Fil. 1:1-2 Fil. 1:3-30: Glæde og lovsang i fængslet, jordskælv, menighed grundlagt. Gør min glæde fuldstændig ved at have Jesu tjenersind.
Lede til Jesus – leve i Ham
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11.. Lukas 11:1-4 Og det skete, da han var et sted og bad, at en af disciplene sagde til ham, da han holdt op med at bede:
Om forfølgelse Kristne bliver stemplet som fjendtlige og udsættes for diskriminering, anholdelser, tilbageholdelser, tortur og endda offentlig henrettelse.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11. Del 2. ”Fader vor” Bønnens struktur -Nærvær -Tilbedelse -Guddommelig retning -Fysiske -Moralske -Åndelige Begynd med.
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Galaterne 1-2 Nåde og Fred fra Gud Fra Paulus, apostel, ikke fra mennesker, ikke udsendt af et menneske, men af Jesus Kristus og Gud Fader,
606 – Nådens Gud og ærens Herre1, S1 Nådens Gud og ærens Herre, styrk dit folk, bekræft din pagt. Kron din kirke dig til ære, bring dens knop til blomsterpragt.
Komme dit rige iblandt os
314 – Gud, dine hænder 1, S1 Gud, dine hænder rører ved mit hjerte dit åndepust er livet i min krop. I græs og blomster mærker jeg dit kærtegn i hyldens.
218_Mindes vi en fuldtro ven 1, S1 Mindes vi en fuldtro ven i det fjerne alle dage, ønskede, han snart igen vende må med fryd tilbage; Frelser, i din menighed,
Du blev skabt til lighed med Kristus Det målrettede liv 4. del.
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
Livet i menigheden Ap.G. 4,23-37 Nicolaifællesskabet d. 27/
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
Pilgrimsvandring.
Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom
Prædiken Ånd og kød.
”Som Faderen har udsendt mig, sender jeg også jer” (Joh 20,21)
at hvad os vor Jesus har lovet, må gives i tusinde-tal!
Hvordan kan vi deltage i Guds mission?
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
At forholde sig til Bibelens voldelige tekster i en terror tid.
831_Herre, du vandrer forsoningens vej 1, S1
Noget, som alle gør – men ingen synes, de gør nok
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Vi prise dig, Gud, for din enbårne Søn
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
093 – Op, glædes alle, glædes nu 1, S1
Fader, hold om mig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Lys i verden Hånden på hjertet (3).
Gud selv modtager dig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Min kære fader i himlen Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Levende og virksom Tro i Frikirken!
Livets Ord Februar 2018.
Den åndelige kamp: hvordan lovsangen kan bruges som våben i den kamp, der foregår om bl.a. vore hjerter. Det profetiske ord: hvordan det også kan forekomme.
Livets Ord August 2018 “Med evig kærlighed har jeg elsket dig, derfor bevarer jeg min troskab mod dig” (Jer 31, 3)
Tros-lounge KIRKE FOR KONFIRMANDER.
Herren er min hyrde salme 23
Herre, vi vil stille mindes dine ord, dele dine gaver
Livets Ord August 2019.
Præsentationens transcript:

Bed for forfulgte kristne i Iran 74.2 mio. indbyggere 96% muslimer 2,6% zoroastere 0,35% kristne ca ca kristne ca af de ca af de kristne har muslimsk baggrund Kristne bliver arresteret, sat i fængsel, slået og tortureret

Ét med dem i bøn Bed om styrke og mod til dem, der deler vores tro, men ikke vores frihed Bed om styrke og mod til dem, der deler vores tro, men ikke vores frihed.

Fadervor for de forfulgte Vor Fader, du som er i himlene! Helliget blive dit navn, komme dit rige, ske din vilje som i himlen således også på jorden... Bed om, at de kristne i Iran må se og kende Gud som Far og Hans omsorg og kærlighed. Bed for dem, som modigt fortsætter med at tjene deres trosfæller på trods af de mange udfordringer, modstanden og faren. Bed om, at de må finde trygheden i Faderens favn.

Fadervor for de forfulgte... giv os i dag vort daglige brød... Der er mange familier, hvor enten begge eller en af forældrene er i fængsel eller døde. Bed om, at Herren fortsat vil dække deres daglige behov. Bed om, at de forfulgte kristne også må blive mindet om, at de kan komme med alle behov til vores himmelske Far, for han har omsorg for os.

Fadervor for de forfulgte... og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere... Bed om, at Herren vil fylde alles hjerter med sin kærlighed og barmhjertighed, så at vi vil være i stand til at tilgive og elske vore fjender.

Fadervor for de forfulgte... og led os ikke ind i fristelse, men fri os fra det onde... Bed om, at forfulgte kristne vil blive styrket og forankret i Kristus, så at de vil være i stand til at modstå fristelsen og presset til at give afkald på deres tro på Jesus.

Fadervor for de forfulgte... For dit er Riget og magten og æren i evighed! Amen. Bed for alle kristne med muslimsk baggrund, som står overfor de største udfordringer og farer. Bed om, at disse ofte hemmelige kristne må finde fællesskaber, de kan blev en del af. Bed om, at de kristne må få visdommen og den rette timing til at kunne dele evangeliet med deres muslimske familier, venner og bekendte.

Bed for de fængslede kristne Mehdi Forootan

Bed for de fængslede kristne Behnam IraniFarshid FathiMaryam Jalili Masoud Delijani Yousef NadarkhaniMehdi Forootan

“Jeg formaner jer, brødre, ved vor Herre Jesus Kristus og ved Åndens kærlighed, til at kæmpe sammen med mig i jeres bønner…” Rom 15,30 “Jeg formaner jer, brødre, ved vor Herre Jesus Kristus og ved Åndens kærlighed, til at kæmpe sammen med mig i jeres bønner…” Rom 15,30 Bed for forfulgte kristne i Iran

3 ting du kan gøre: KR Bede for de forfulgte kristne Skrive en opmuntrende hilsen Give en gave til Åbne Døre Se hvordan på:

Find bøgerne på: Læs om forfulgte kristne