Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

218_Mindes vi en fuldtro ven 1, S1 Mindes vi en fuldtro ven i det fjerne alle dage, ønskede, han snart igen vende må med fryd tilbage; Frelser, i din menighed,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "218_Mindes vi en fuldtro ven 1, S1 Mindes vi en fuldtro ven i det fjerne alle dage, ønskede, han snart igen vende må med fryd tilbage; Frelser, i din menighed,"— Præsentationens transcript:

1 218_Mindes vi en fuldtro ven 1, S1 Mindes vi en fuldtro ven i det fjerne alle dage, ønskede, han snart igen vende må med fryd tilbage; Frelser, i din menighed, skal dit minde vare ved.

2 218_Mindes vi en fuldtro ven 2, S2 For vor synd du sank til jord, gik for vores skyld i døden, til vort gavn du højt opfor, kommer os til hjælp i nøden, bad os selv udtrykkelig: Venner mine, mindes mig!

3 218_Mindes vi en fuldtro ven 3, S3 Når da om dit nadverbord trindt og tæt vi tage sæde, med den tro, at i dit ord du er sandelig til stede, mindet gløder i vort bryst, har på tungen englerøst.

4 218_Mindes vi en fuldtro ven 4, S4 Jesus Kristus, fuldtro ven, skab da i os hjerter fromme, som, indtil vi ses igen, vil dig altid ihukomme, søge livet i dit navn, finde glæden i din favn! G. T. Noel. Grundtvig.

5 218_Fade, S5


Download ppt "218_Mindes vi en fuldtro ven 1, S1 Mindes vi en fuldtro ven i det fjerne alle dage, ønskede, han snart igen vende må med fryd tilbage; Frelser, i din menighed,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google