Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Herren er min hyrde salme 23

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Herren er min hyrde salme 23"— Præsentationens transcript:

1 Herren er min hyrde salme 23

2 Salme 23 Herren er min hyrde, jeg lider ingen nød,
v2 han lader mig ligge i grønne enge, han leder mig til det stille vand. v3 Han giver mig kraft på ny, han leder mig ad rette stier for sit navns skyld. v4 Selv om jeg går i mørkets dal, frygter jeg intet ondt, for du er hos mig, din stok og din stav er min trøst. v5 Du dækker bord for mig for øjnene af mine fjender. Du salver mit hoved med olie, mit bæger er fyldt til overflod. v6 Godhed og troskab følger mig, så længe jeg lever, og jeg skal bo i Herrens hus. Salme 23

3 Overvejelse Er Herren, er Jesus Kristus min herre, min hyrde, min beskytter? Får han lov til at bestemme over mig og lede mig, som han ønsker og synes bedst? Er jeg overgivet til ham?

4 Overvejelse Giver du plads til Jesus i dit hjerte.
Vil du overgive dine omstændigheder og bekymringer til ham? Tør du hvile i tillid til at Jesus passer på dig? Eller bærer du rundt på en grundlæggende frygt i dit liv?

5 Overvejelse Er du et af de får, som er tippet over og som ikke selv kan komme op, så brug anledningen i dag til at kalde på Jesus. Han vil rejse dig op og lede dig tilbage på den rette vej.

6 Overvejelse Vil vi følge efter Jesus eller ej?
Vil vi betale prisen for at følge efter eller lader vi bare som om? Vil jeg elske Jesus højere end mig selv Vil jeg lide afsavn og sige nej til synd Vil jeg give afkald på min ret Vil jeg være en tjener for alle Vil jeg sige tak under alle omstændigheder Vil jeg give plads til Guds ledelse i mit liv Vil jeg være lydig overfor Gud

7 Overvejelse Beder du Gud om at komme op i højden og få disse fantastiske erfaringer af ham… så vær klar til at gå gennem dalen først.

8 Jeg er den gode hyrde Jeg er døren til fårene. v8 Alle de, der er kommet før mig, er tyve og røvere, men fårene hørte ikke på dem. v9 Jeg er døren. Den, der går ind gennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange. v10 Tyven kommer kun for at stjæle og slagte og ødelægge. Jeg er kommet, for at de skal have liv og have i overflod. Jeg er den gode hyrde. Den gode hyrde sætter sit liv til for fårene. v12 Den, der er daglejer og ikke er hyrde og ikke selv ejer fårene, ser ulven komme og lader fårene i stikken og flygter, og ulven går på rov iblandt dem og jager dem fra hinanden; v13 for han er daglejer og er ligeglad med fårene. Jeg er den gode hyrde. Jeg kender mine får, og mine får kender mig, v15 ligesom Faderen kender mig, og jeg kender Faderen; og jeg sætter mit liv til for fårene.”

9 Overvejelse Hvilke irritationer oplever du i dit liv, som er ved at gøre dig helt kuldet og tager din opmærksomhed, så du ikke kan slappe af og være tilfreds? Sørger du for at bliver salvet med Guds ånd hver dag, så de små ting ikke tager over og ødelægger hele dit liv?


Download ppt "Herren er min hyrde salme 23"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google