HALLOWEEN SPØGELSESHUSET OG KIRKEGÅRDEN. Kirkegården.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Rullende indskoling på Skovbyskolen.
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
SPÆKHUGGERE.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
At bruge disse to ord rigtigt
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
…ny Muhammed krise ??.
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
Hvad er op og hvad er ned?.
Kurver Hvorfor og hvordan?.
Kenneth Bøgh Andersen Hvis du skulle give et råd til en spirende forfatter, hvad ville det så være? Jeg kan give tre: Skriv, skriv og skriv! Det gamle.
Læringsstile og lektier
Workshop almene boligdage
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Fætterjagt oktober 2005 Billeder fra Lauras album.
Transport Transport  Morten, Johan og Mikkels undersøgelse:  Vi ville finde ud af, hvor mange der kører, cykler eller går i skole. Vi vil lave en film.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Hold fast, hold ud eller hold igen
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Lad os anbringe et postkort lige i midten. Klik her.
Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Eksempler på skabeloner til bøger i powerpoint

Emergency call button Stabilt og simpelt. I dag Problemer? Højtaler/mikrofon er ikke i samme rum som personen der har brug for hjælp Systemet kræver.
At tale om sexualitet.
Emergency call button Stabilt og simpelt. I dag Problemer? Højtaler/mikrofon er ikke i samme rum som personen der har brug for hjælp Systemet kræver.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Ånden i Glasset.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
Hvad kan vi gøre for at hjælpe søskende??
SPRINT 1 EVALUERING. DAGENS PLAN 12:30 lokale – Info (nu) Henrik fortæller om SVN 13:30 gruppe rum - Individuel Evaluering Review Retrospect 14:00.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Terminologi Dansk E & D - Next. 1 Adjektiv 2 Adverbium 3 Akkusativ 4 Dativ 5 Futurum 6 Genitiv 7 Infinitiv 8 Intonation 9 Inversion 10 Kardinaltal 11.
EVALUERING AF LÆREPLANER REGNBUEN Kulturelle udtryksformer og værdier.
Årsberetning 2014/15. Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en.
Jellingestenen blev sat op ca år 965. Den er meget vigtig fordi den viser hvordan Danmark blev kristen. Jellingestenen er over 1000 år gammel. Man kaldte.
Unge og mobning Sarah Amann Mortensen 1.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
RUNDT OM RØDHALSEN.
Hvilken vampyr er størst? Du kan flytte rundt på dem.
At bruge disse to ord rigtigt
SPØGELSESHUSET OG KIRKEGÅRDEN
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Musikoplevelse – hvad er det? Og hvornår er oplevelsen ”fedest”?
Året er Vi befinder os i Ribe
Landmænds forurening af drikkevand
SPØGELSESHUSET OG KIRKEGÅRDEN
i Gåsehudsparken D 31. oktober 16-21
Livets Ord April 2018.
Få styr på ordklasserne
Livets Ord Marts 2018.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Lille store verden Rasmus Seebach
i Gåsehudsparken D. 31. oktober kl
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
Hvem er du? Når alle er klar: Tryk på den karakter, du har valgt.
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Kroppen og programmering
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Præsentationens transcript:

HALLOWEEN SPØGELSESHUSET OG KIRKEGÅRDEN

Kirkegården

kirkegården. Beskrivelsen af kirkegården: Det skal være lidt som i filmene og bøgerne. Men stadig være nemt at lave. Min post vil nok ca. vare 10 min. Også: kirkegården skal være godt organiseret, og det skal ikke være alt for kompliceret, eller overdrevet. Det skal være en virkelig cool oplevelse.. Der skal ikke rigtig bruges særlig meget. Der skal bruges: Jord, Pap, toiletpapir… det er til gravstenene. Så skal der bruges sort madfarve. Og en smule blæk. Der skal nok også bruges en smule falsk blod… grøn farve, og en sort tusch.

SPØGELSESHUSET

Børnene ankommer til huset, hvorefter de vil blive fulgt ind i første rum, af en frivillig som skal fortælle en kort historie. I rummet vil der sidde en mand med en kniv, omringet af græskarhoveder med stearinlys i. Historien lyder, at der for 100 år siden boede en mand, kone og deres to børn. Manden havde en sygdom, så nogen gange troede han, at hans familie var fjender. En dag gik det galt, og så dræbte han både konen og hans to døtre. Efter de har fået fortalt historien, går de ind i næste rum, hvor der sidder 2-3 ofre (en ældre dame og 2 yngre piger) bundet fast til hinanden og smurt ind i blod. Efterfølgende vil den uhyggelige mand jage dem ud af huset. Hvad der skal bruges Højtalere med uhyggelige lyde 1 kidnapper med økse eller kniv 2 til 3 ofre bundet iført blod Falsk blod Gazebind 3 til 4 frivillige

ZOMBIE LAND Zombieløbet: Det er et forhindringsløb hvor alle børnene går igennem forhindringsløbet med en voksen og i løbet vil der så være nogle fra rollespils holdet som er udklædt som zombier og skal prøve at skræmme børnene lidt, det kommer til at forgå i skolegården ( heibergskolen). Der skal bruges: 3 frivillige sorte og hvide lagner lygter og lys Højtaler

Klamme kasser 10 minutter 4 kasser med indhold af noget ‘klamt’ (Ungdomsskolens have) Børnene deles op i 4 grupper bestående af 5 børn i hver og de skal så en efter en stikke hånden ned i en kasse hvor de ikke kan se hvad der er i. Det skal bruges: -Pasta,havregryn,våd bamse & vingummi. -En frivillig.