Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Året er Vi befinder os i Ribe

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Året er Vi befinder os i Ribe"— Præsentationens transcript:

1 Året er 2017. Vi befinder os i Ribe
Året er Vi befinder os i Ribe. Vi skal høre en fortælling en gammel viking hedder Masbjørn. Han bor selv, har ingen børn eller kone. Han lever generelt et meget ensomt liv. Han har kun en ven; Dani.

2 Masbjørn holdte sig for det meste til sig selv og skoven
Masbjørn holdte sig for det meste til sig selv og skoven. Siden han er 70 år, har han brugt meget tid i skoven. For det meste samlede han jordbær, men hvis han skulle være dristig jagede han også dyr.

3 Men Masbjørn var ikke specielt god til det med at ramme dyret som han jagede. Så han spildte meget af hans tid på at jage uden held.

4 Men det var ikke altid lige nemt for den stakkels Masbjørn
Men det var ikke altid lige nemt for den stakkels Masbjørn. Han blev altid ydmyget af de andre fra Ribe.

5 Det hele var lige ved at blive lidt for meget for gamle Masbjørn
Det hele var lige ved at blive lidt for meget for gamle Masbjørn. Han var tæt på at tage sit eget liv. Han vidste godt han ikke havde nogen. Men alligevel var mobningen det værste.

6 Men ”NEJ. ”, tænkte Masbjørn. Han måtte prøve en gang til
Men ”NEJ!”, tænkte Masbjørn. Han måtte prøve en gang til. En sidste jagt. Han måtte prøve at fange ”Den Gyldne Hjort”. Han tog sit gevær og puttede patroner i.

7 Efter flere timers søgen er Masbjørn lige ved at give op
Efter flere timers søgen er Masbjørn lige ved at give op. Men så ser han et lys i hans øjenkrog. Han kunne ikke tro det. Det var den Den Gyldne Hjort. Han skyndte sig efter den.

8 Han nægtede at tro det. Her stod han
Han nægtede at tro det. Her stod han. Et par meter fra verdens mest sjældne hjort. Han havde kun en chance. Han tog sigte og trykkede på aftrækkeren.

9 Han var fast besluttet på at få det bedste ud af hjorten
Han var fast besluttet på at få det bedste ud af hjorten. Han ville sælge den til borgmesteren og få byens accept. Han gik i et rask tempo, fordi han så en lys fremtid.

10 Borgmesteren var meget glad for Den Gyldne Hjort
Borgmesteren var meget glad for Den Gyldne Hjort. Han ville hænge den op med det samme. Men han gav Masbjørn en pose som raslede. Da Masbjørn åbnede den var den fyldt med guld. Så nu var han utrolig Riiizz!


Download ppt "Året er Vi befinder os i Ribe"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google