Træning under Golden Cup Ved tidligere mesterskaber har vi set at det kniber med resurser (både og trænere) til de mindste når vi holder Nordisk. Vi syntes.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
New York Uge
Advertisements

Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
Præsentation af Jens Groth benyt Venstre / Højre pile eller mus for at fortsætte.
Konklusion på Workshop om sindslidende
Læringsstile og lektier
Skolereformen - mål Ambitiøst løft af folkeskolen: •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder for at tage.
Udvikling af dommerstrukturen i Dansk Hockey Union Alignment med FIH Umpiring Boost Programme Annemarie Haahr Kristensen og Henrik Ehlers efterår.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
FægteKlubben Trekanten Vordingborg. Det vil vi kunne tilbyde : • Fægtetræning for - B&U, bredde, talent og elite. ( mindst 2 træningspas om ugen for alle.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Ungdoms Afdeling Intro aften - nye sejlere 2012 Aftenens program: • Præsentationsrunde: – Sejlere, trænere og ”nye sejlere”-udvalg – Navn, alder, skole,
Møde med retsmæglere 7. Februar 2011 Ph.d.-projekt Retsmægling: Et alternativ til traditionel domstolsbehandling af konflikter? Konfliktmægling i Danmark.
Brøndby den 10. april 2007 Forældrerekruttering Teddy Pedersen Haderslev Fodboldklub DIF - Breddekonsulenttræf.
Velkommen til informationsmøde vedr. MTB Randers
17. maj 2011Regionalmøde Herning VELKOMMEN. 17. maj 2011Regionalmøde Herning AGENDA •Medlemssituationen •Register over dårlige betalere •Introduktionskort.
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Løb og motionsaften, den 5. februar 2008 (RW) Løb og motionsaften i Bagsværd Atletik Club •Hvem er vi – de forskellige grupper •Hvilke aktiviteter og tilbud.
Backoffice præsentation
Halv- eller helårsturneringer Udtræk fra undersøgelse Indkomne svar 27.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
UU og Jobcentre: hvad virker? Og hvordan?
NavnFødselsdag AdressePostnr. By Telefon Mobil nr. T-shirts størrelse (forventet størrelse i august) elev foræder Ansøgningsblanket til Team.
Bestyrelse AktivitetsudvalgSportsudvalg TrænerudvalgBreddeudvalg Tumle 3-5 Mini 6-8 Børn 9-15 Voksne 15+ Eliteudvalg StævneudvalgPR-udvalgSponsorudvalg.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Hvordan starte et projekt der sætter og Natur Teknik på dagsordenen i hverdagen i SFO´en En præsentation af Voel SFO.
Gruppeudvikler konceptet v/ Thea Björklund Larsen.
Præsentation af sæsonen 2012 i SSIF Cykling og et tilbageblik på det 2. år i cykelklubbens historie.
Nonceba Family Councelling Center, Khayelitsha, Cape Town, South Africa Sydafrika er det land i verden der har den værste statistik for børnevoldtægter.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Øget overgangsfrekvens til de videregående uddannelser
Astrup Skole 1. august 2014 Fritidsmodul – frivillig og gratis undervisning Alle skoledage kl
Backoffice præsentation
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
Holdet høre til svømmeskolen Tilmeldt Øvede hold Udtaget til ekstra træning lørdag morgen Træning 2-3 gangen ugentlig Rekruttering til Talent Fremmøde.
Lørdag 10. marts Kl. 11:00-12:30Træning starter (børn + voksne) Kl. 13:00-15:00Ekstraordinært Årsmøde – Jiu-Jitsu Sektionen Kl. 13:00-15:00Ekstraordinært.
Forældre involvering Kørselsordning eller mere? Sisu/MBK.
Workshop om organisatoriske udfordringer & strukturelle løsninger v/ projektleder Helle Stuart.
Vandpolo seminar 18. september Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning.
Læring, kommunikation og samarbejde
- et bedre sted at lære ”EUD-banditten… …..en kommende studerende”
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
Udvid din didaktiske værktøjskasse.
Klub og skole samarbejde. Skole og sundhed. Tænk anderledes…..
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
NavnFødselsår AdressePostnr. ByTelefon Klub/Team Ansøgningsblanket til Team Copenhagen Eliteidrætsakademi 2011/12 CYKELSPORT Ansøgning indsendes.
STØT KONKURRENCE-SVØMMERNE I GREVE, TUNE & ISHØJ DU STØTTER EN SUND SPORT.
Pressalit Sports Academy Fra perioden til
Aftenens program: Velkomst v. Jacob Due Hansen Haderslev Elite v. Morten Nørby Poulsen Idrætsklasserne v.
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Cooperative Learning i sprogfagene  Hillerød, Vejle og Aalborg Helle Kirstine Petersen.
Værløse Basketball Klub presents the 1st SKLZ Camp Development Coach Lithauania Rolandas Rakutis Farum Arena February Featuring In partnership with.
Introduktion til første lektionsstudie. Uddannelsesplan.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
Målsætning og strategi Sejlklubben Lynæs Sejlklubben Lynæs 1.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Kommunikationsansvarlig
Kies U16 Pige Cup.
Uddannelse i sygefraværshåndtering
Hvad er der sket siden juni 2015?
Velkommen til undervisning af arbejdsmiljøgrupper
Stefan Bonde årgang 14/15 og 15/16
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Præsentation af Socialstyrelsens Praksiskonsulent-korps
77. At tale uden at råbe Indhold: ”At tale uden at råbe” vil give dig redskaber til at definerer hvilken type underviser du er, og hvordan du skal placere.
Træneruddannelsen Trænerrollen bliver mere kompleks og krævende, efterhånden som spillet udvikler sig, og kvalitetstænkning spiller en stor rolle i dagens.
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Fra anledning til udvikling
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Præsentationens transcript:

Træning under Golden Cup Ved tidligere mesterskaber har vi set at det kniber med resurser (både og trænere) til de mindste når vi holder Nordisk. Vi syntes at de små skal have den samme oplevelse og har derfor skaffet 2 supertrænere som kan sikre tryghed, god læring, et godt sammenhold og en super oplevelse også til Golden Cup deltagere. For kun 650 Kr. træner Mathias og Kristian både store og små under hele stævnet uanset nationalitet inkl. praksisrace i alt 4 dage. (tilbuddet er betinget af tilstrækkelig antal tilmeldinger). Vi søger i øjeblikket en række sponsorater til denne del af arrangementet og er vi heldige går sponsoratet ubeskåret til at sænke prisen på træning. Præsentation af trænere se de næste sider. Ønsker I træning til jeres sejler under Golden Cup så tilmeld til Har I spørgsmål så kontakt endelig undertegnede på tlf eller skriv til

Præsentation Mathias Laugesen Jeg er 22 år gammel og bor i Århus. Jeg er økonomistuderende på 5. semester på Århus Universitet med stor interesse for erhvervspsykologi herunder bl.a. motivation og kommunikation. Jeg har de sidste fire år arbejdet med amerikanske sejlere i både klub- og privat regi udover en rolle som træner i Egå Sejlklub og med landsholdet. Derudover arbejder jeg med teambuilding for virksomheder som konsulent og underviser ved Match Racing Denmark, en sejlsports-baseret virksomhed med base i Middelfart hvor deltagere lærer at planlægge, koordinere, kommunikere og samarbejde i teams hvor indsatsen direkte afspejles kritisk i resultatet. Jeg har sejlet Optimist, Europa, Laser, Yngling, Match race og diverse mindre og større kølbåde. Jeg fokuserer meget på mentalt udviklingspotentiale i stedet for udelukkende sejladsmæssige træningsmetoder. Jeg kan bedst lide at lære børnene at træne og evaluere dem selv, i stedet for at instruere og diktere. Det giver en mere reflekterende tilgang. Jeg håber at jeg på grund af min kommende uddannelse, udvikling og erfaringer kan bidrage til sejlernes succes. Sejlerhilsner Mathias Laugesen

Præsentation Kristian Hansen. Jeg er 25 år og kommer oprindeligt fra Aabenraa hvor jeg har sejlet hele min optimist periode, samt andre former for kølbåd. Startede ligeledes min træner erfaring i Aabenraa. Efter min HHX har jeg rejst lidt rundt i verden hovedsageligt Sydamerika, hvorefter jeg flyttede til Århus og startede min uddannelse som Markedsføringsøkonom. Jeg arbejder til dagligt med marketing i en virksomhed i Padborg, hvilket har bragt mig til en ny by, nemlig Kolding. Har undervist som A træner i Egå sejlklub i efterhånden 4 år, i samarbejde med mange spændende mennesker, der har udviklet mig meget trænermæssigt. Derudover har jeg arbejdet med Team Optimus og landsholdet i 2 år i træk. I dag bruger jeg tiden på min 37 fods sejlbåd, hvilket gør at der ikke er plads til den ugentlige træning længere, da jeg samtidig læser mit sidse år på HD studiet i Organisation og ledelse. Sejlerhilsner Kristian Hansen