Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er der sket siden juni 2015?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er der sket siden juni 2015?"— Præsentationens transcript:

1 Hvad er der sket siden juni 2015?
Siden sidst Hvad er der sket siden juni 2015?

2 Organisering Round Table Styregruppe Sekretariat KKR
Uddannelseschef Merete Munk - SDU, Rektor Erik Knudsen - UCL, Prorektor Alexander von Oettingen - UC Syd, Udviklingschef Mogens Schlüter - SOSU-Esbjerg, Teamleder Ulla Martens - SOSU Fyn, Direktør Direktør Jacob Kyndal -Aabenraa Kommune, Direktør Mette Heidemann - Middelfart Kommune, Direktør Helle Adolfsen - Region Syddanmark, Direktør Ole Ryttov -Region Syddanmark Formandskab Helle Adolfsen Mette Heidemann På Round Table i juni 2015 blev det aftalt at nedsætte en koordinerende gruppe – den som nu hedder styregruppen. Styregruppen har siden nedsat sig med et formandskab for at give sekretariatet en lidt hurtigere adgang til beslutninger. Sekretariat Regionen HR KKR Fælleskommunalt socialsekretariat Fælleskommunalt sundhedssekretariat

3 Arbejdsgrupper Tværfaglig arbejdsgruppe – repræsentanter for såvel kommuner, Region som uddannelsesinstitutioner Tværfaglige/tværsektorielle Indsatser i den teoretiske uddannelse Tværfaglig/tværsektoriel efteruddannelse Tværfaglige/tværsektorielle Forløb i klinik og praktik Kommunikation Det blev på sidste Round Table besluttet at nedsætte en tværfaglig arbejdsgruppe samt en kommunikationsgruppe. Den tværfaglige gruppe har siden delt sig i tre undergrupper. (Helle siger noget mere uddybende om dette)

4 Andre gode effekter af det tætte samarbejde
SOSU dimensionering Revision af sundhedsprofessionsuddannelserne Evalueringssystem praktik og klinikpladser Det at vi har sat os sammen i kompetenceprojektet har medført at vi har fået en tættere dialog om andre ting. Vi har bl.a. arbejdet sammen omkring øget dimensionering af Sosu’er i 2016 frem mod den nationale aftale. UC’er har inddraget region og kommuner i revisionen af sundhedsprofessionsuddannelserne således tanker i den fælles vision bliver reflekteret i uddannelserne. Den fælles dialog foregår i det af UC’erne nedsatte Advisory Board. Endelig er der indgået dialog om fælles evalueringssystem til evaluering af praktik og klinikpladser. Samarbejdet vil sikkert føre endnu flere gode indsatser med i de kommende år.

5 Andre aktører De faglige organisationer Aftalt årligt møde
I januar havde Helle Adolfsen, Erik Knudsen og undertegnede et møde med en række fagforbund – møde indkalder var Dansk Sygeplejeråd. Der var stort fremmøde og en generelt stor interesse for og opbakning til projektet. Det blev aftalt at vi mødes igen til foråret.

6 Hvad har vi endnu ikke taget fat på?
Inddragelse af flere aktører Mere forskning i praksis – mere praksis i forskning Styrkelse af ledelseskompetencer – optimering indenfor egen organisation – samtidig med at der skabes sammenhæng på tværs Velfærdsteknologi og innovation Effekt og kvalitet Som bekendt indeholder den fælles strategi en masse indsatsområder – nogle af dem har vi taget hul på igennem arbejdsgruppernes aktiviteter – andre områder er vi endnu ikke gået i gang med. Noget af det som presser sig på er hvorledes vi får flere aktører på banen – alle kommunerne, alle sygehus afdelingerne mm. Mere forskning i praksis – mere praksis i forskning er heller ikke et område vi har berørt endnu. Det samme gælder styrkelse af ledelseskompetencer, velfærdsteknologi og innovation. Og sidst men ikke mindst – kvalitet og effekt.


Download ppt "Hvad er der sket siden juni 2015?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google